laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

3 gratis tips

 

voor

Meer ontspanning en focus 
Meer in het nu en gegrond of geaard
= Meer energie

 

Meer ontspanning en focus.

Wil je je rustiger gaan voelen maar ook meer gefocused kunnen zijn? Dit kan met behulp van jouw ademhaling.
Leer jezelf om niet alleen oppervlakkig, dus in de bovenste helft van je lichaam te ademen, maar ook helemaal naar jouw onderbuik en stuit. Adem heel rustig in via je neus, laat jouw adem afdalen naar jouw onderbuik, zodat die uitzet en zacht wordt. Laat dan rustig je adem weer los via de mond. Het helpt om je handen op je onderbuik te leggen en als het ware naar je handen toe te ademen. Probeer de ademhaling zoveel mogelijk zonder druk, prestatie of dwang te laten gebeuren.
Doe dit een aantal malen en je zult merken dat je vanzelf meer ontspannen raakt.
Door de concentratie op je ademhaling is het ook makkelijker om het malende denken los te laten en in het nu te zijn.
Als je begeleiding wilt bied ik je hier een audio van ongeveer 1 minuut. Om het meeste effect van deze sessie te hebben: Ga dan voordat je begint op een rechte stoel zitten, jouw voeten plat op de grond, handen en armen losjes op jouw schoot. Eventueel kun je eerst jouw schouders optrekken, stevig aanspannen en op een uitademing weer loslaten, zodat je meer ontspannen de adem toe kunt laten. Het is het beste als je een plekje en moment hebt dat je er zeker van bent niet gestoord te zullen worden.

Meer in het nu.

Meer rust in je hoofd krijgen? Meer in je lijf komen, beter je plek in kunnen nemen, minder gauw onder de voet gelopen worden?

Maak dan kontakt met je voeten op de grond en stel je voor, voel of weet dat er vanuit je voeten wortels de aarde in groeien, zodat je geworteld bent als een boom. Dit is het zogenaamde aarden of gronden. Je hebt hier wellicht als een eerder over gehoord. Mensen die lekker in hun vel zitten zijn meestal goed geaard.

Je kunt dit overal staande en zittend doen. Het vraagt alleen om er even bij stil te staan, dat kontakt te maken. Doe dit regelmatig, vooral als je veel in je hoofd bezig bent of achter de computer zit. Je zult ook merken dat jouw voeten warmer worden.

Voor nog meer effect kun je de ademhalingsoefening met het gronden of aarden combineren. Succes!

Meer energie

De voorgaande oefeningen zorgen dat je energieniveau stijgt.

Wat verder nog van invloed is:

  • water, drink het voldoende, liefst gezuiverd, om afvalstoffen te verwijderen
  • voedsel, weet wat je eet!
  • wordt je bewust van je gedachten  en je verandert je leven. Ieder mens heeft positieve en negatieve gedachten. Negeer de negatieve  gedachten niet. Kom erachter waar ze hun oorsprong hebben, dan kun je ze in liefde loslaten. Lees ook /publicaties/gedachten-zijn-voeding

En het kan nog Meer worden

Wil jij meer van dit soort oefeningen onder begeleiding leren toepassen, beter contact met jezelf en meer energie krijgen? Dat kan al in 3 lessen!
Ga daarvoor naar Basiscursus Selfhealing Thuiskomen bij Jezelf I
 

En voor nog meer: ..................

Help de wereld een stukje leuker en beter maken

Geef een glimlach waar je maar kan. Het kost niets, maar kan een geschenk zijn voor wie het nodig heeft en kan ontvangen. Misschien dat jij een volgende keer die glimlach van een ander hard nodig hebt.

Om ook een glimlach op jouw gezicht teweeg te brengen, hierbij een link naar een grappig filmpje van de fun factory. Het speelt zich af in de metro in Stockholm. De link is http://www.youtube.com/watch?v=8vK4OVaR61g