laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

De betekenis van jouw naam

(Uit: Nieuwsbrief 2 van Re-member-your-Self.com van februari 2009)

Zomaar een nieuwe naam? Even uitleggen............ Toen wij besloten om in Zweden onze praktijk voort te zetten, kon dat natuurlijk niet onder de naam Energie & Bewust Zijn (de naam, die wij sinds 1998 voerden).

Omdat we nu een deel van onze diensten via internet doen en in Nederland herkenbaar wilden blijven lag een Engelse naam voor de hand. Een naam, die opnieuw in één oogopslag weergeeft wat wij beogen.

Na wat intuïtief gepuzzel kozen we voor de naam Re-member-your-Self. De spelling van de naam zal je zijn opgevallen. Daardoor heeft de naam meerdere betekenissen gekregen: Het herinneren of weer bewust worden van je Hoger Zelf - je Gods-vonk of Al-vonk, dat deel wat altijd verbonden is met het Al. Hoewel het Hoger Zelf al deel van jou is, zul je zelf - in het kader van de Vrije Wil - het bewust mogen uitnodigen en er kontakt mee maken; het zal zich namelijk nooit opdringen. Degenen die cursussen Selfhealing bij mij hebben gedaan of een reading, kennen het gevoel van de bewuste verbinding met het Hoger Zelf, een verbinding met het hart, een verbinding die jou steun geeft, kracht, vertrouwen en eigenlijk de enige verbinding (relatie) is, die er altijd voor je is.

De betekenis van een naam. What's in a name? Meestal zeggen we dit als we bedoelen dat het er niet toe doet als we iets verkeerd benoemen.
Maar niets is minder waar. Een naam, ook jouw naam, doet er heel veel, eigenlijk alles, toe. Een naam heeft namelijk een eigen energietrilling.
Nu kun je zeggen, maar Jan Janssens dan? Daar zijn er nogal wat van en hebben dus allemaal eenzelfde trilling. Ja dat is waar. Al die mensen hebben dan blijkbaar voor wat betreft hun bestemming (waarom zij geboren zijn), hun motivatie en verlangens (dat wat hun inspireert) en hun manifestatie (hoe zij zichzelf naar buiten brengen en hoe anderen hen zien) hetzelfde gekozen. Maar ieder heeft een andere persoonlijkheid en ziel en daardoor ook een ander levenspotentieel (het hoogste dat te bereiken is, overeenkomstig het doel van de ziel, als alle mogelijkheden en talenten benut worden).

Uiteraard hebben wij onze nieuwe naam: "Re-member-your-Self" ook op deze manier bekeken om te zien of wat wij intuïtief uitzochten, klopte bij wat wij willen uitstralen. Dat was spannend hoor! En zie:
Het karakter van ons bedrijf houdt verband met onverwachte mogelijkheden, om het leven een gelukkiger en positievere draai te geven en om op nieuwe manieren te groeien en te ontwikkelen.
De diepere zin van ons bedrijf heeft te maken met communicatie in al haar aspecten, schriftelijk zowel als mondeling.
Het waarom ons bedrijf er is: omdat het in staat is het (Hoger) Zelf te voeden vanuit diepe innerlijke bronnen en niet bereid is het (Hoger) Zelf of de ander in te perken of te beteugelen.
Datgene wat ons bedrijf inspireert is het creatieve proces, vernieuwing en regeneratie.
Zoals ons bedrijf zichzelf naar buiten brengt en anderen het zullen waarnemen is als de filosoof of wijze man/vrouw. Het kan anderen motiveren en inspireren, heeft een grote waardering voor het lichaam, de wijsheid van de aarde en de natuurlijke processen.
Het hoogste wat ons bedrijf volgens haar zieledoel kan bereiken, als zij al haar mogelijkheden en talenten benut is om beperkende patronen bewust te worden en vervolgens te doorbreken. Vetrouwend op de diepere, innerlijke, spirituele wijsheid en die tot uitdrukking te brengen.

Boeiend nietwaar? Om zo naar een naam te kijken en te beseffen hoeveel betekenis een naam, jouw naam, eigenlijk heeft.

Wil jij ook een analyse van jouw naam, praktijk of bedrijf en de diepere betekenis weten om daarmee jouw voordeel te doen, doordat je wellicht bevestiging krijgt van wat je al doet en daardoor sterker in je schoenen staat of doordat je mogelijkheden krijgt aangereikt die je van binnen wel voelt maar waar je nog niet voor durft te gaan?

Kijk dan bij deel A van de LevensOpdracht