laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Twee voorbeelden van bewustwording

In beide onderstaande voorbeelden kom je dichter bij jezelf en krijg je vanuit jouw eigen bron oplossingen aangereikt, waar je anders waarschijnlijk aan voorbij was gegaan. Meestal zijn dat de eenvoudigste oplossingen, omdat ze bij jou passen.

Lichamelijk

Voor rugpijn kun je naar een therapeut, specialist of je laten opereren.

Als de rugpijn voortkomt uit een verkeerde lichaamshouding en je je daarvan bewust wordt, zodat je er zelf iets aan kunt doen, heb je sneller resultaat en zeer waarschijnlijk minder pijn.

Het kost je minder en geeft je bovenal een goed gevoel over jezelf.

Geestelijk

Je krijgt alsmaar dezelfde negatieve ervaringen.

Je kunt dan de schuld bij anderen leggen, maar je hebt gemerkt dat dat geen gewenst positief effect heeft.

Je kunt een extra slok alcohol nemen om het gevoel te verdoven. Ook dat heeft op termijn geen positief effect. Hetzelfde geldt voor dempende pillen, maar ook roken heeft een dempend effect.

Op het moment dat je je bewust gaat worden van oude patronen en/of overtuigingen, die de negatieve ervaringen aantrekken, ben je al een hele stap verder.

Dit kan een pijnlijk onderdeel zijn, maar het zal je ook verlichten van ballast. Dan kun je keuzes gaan maken, die een positief effect op je leven hebben.

Begrijp je bovenstaande en wil je hulp en handvatten om meer bewust te worden, zowel lichamelijk als geestelijk, dan is de Basiscursus Selfhealing  'Thuiskomen bij Jezelf ' van 4 online lessen van een uur een fijne en veilige manier om jouw leven een positiever wending te geven. Misschien denk je: dit kan helemaal niet in zo korte tijd. Lees dan maar eens bij ervaringen van klanten dat het echt mogelijk is. Inmiddels kun je de Basiscursus Selfhealing ook helemaal individueel en ook online doen in de tijd die jou past. Kijk daarvoor eens bij Individuele Selfhealing Cursus

Wil je liever individueel een steuntje in de rug of begeleiding, dan kan een Healing-Reading (ook op afstand en online) tevens een goede mogelijkheid voor je zijn. Of je zou kunnen kiezen voor Individuele Healing Coaching, waarbij je zelf meer actief betrokken bent.