laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Bewustzijn

BEWUSTZIJN als uitweg

(Publicatie: 12 april 2021)

Onderwerpen: Waar of niet waar - Duitse longarts: 50% doden door verkeerde behandeling, niet door corona - Binnen 4 dagen zonder bijwerkingen genezen van Covid? - Al geïnjecteerd en de schade beperken? - Amerikaanse RIVM geeft toe dat tenminste 96% van de als Covid-19 geregistreerde doden dit ten onrechte was. - Bacteriële longziekte door mondkapje - Bewustzijn: jij hebt zelf de keuze wat jij met jouw leven wilt - Het zit allemaal al in je! Zoek het daar waar het zit! Niet buiten, maar binnen - Blijf in een positieve flow

Waar of niet waar?
Jort Kelder
wist blijkbaar niet dat de camera nog draaide. Luister hier dit hele korte fragment dat al vanaf half december 2020 openlijk te vinden is.
Vergelijkbaar, de technisch directeur van CNN in Amerika, 14 april 2021. Ook te vinden in de Daily Mail online. Luister hier.    

Duitse longarts: 50% doden door verkeerde behandeling, niet door corona - Roemeense longarts: 100% genezing - JAMA: 88% Corona patiënten overleden door beademing.
Er zijn inderdaad mensen overleden aan corona. Een Duitse longarts en voorzitter van de Vereniging van longartsen in Duitsland laat nu weten dat 50% van de corona patiënten, die op de IC terechtkwamen en daar kunstmatige beademing kregen, daardoor overleden zijn. Op tv zul je dit niet horen en in de 'gewone' kranten zul je dit niet lezen.
Roemeense longarts 100% genezing bij 1000 Covid-19 patiënten. Lees het hier.
Artsen en verplegers in de Verenigde Staten, Italië, Duitsland, India en Groot Brittannië constateerden een jaar geleden al dat extreem veel corona patiënten die op de IC belanden en aan de beademing worden gelegd, sterven. Het Journal of the American Medical Assocation (JAMA) publiceerde ongeveer een jaar geleden een studie waaruit bleek dat maar liefst 88% van alle corona patiënten die in New York aan de kunstmatige beademing werden gelegd overleden.

Binnen 4 dagen zonder bijwerkingen genezen van Covid? Het kan!
Alles wat de spuit in de weg kan staan, dus kennis over genezing van Covid zonder spuit, wordt van ons weggehouden. In het volgende filmpje van 12 minuten hoor je welk middel in Bolivia en vele andere landen mensen binnen 4 dagen van Covid genas. In Bolivia stierven per dag 100 mensen. Ze hebben de wet verandert om dit goedkope, geteste en veilige middel aan iedereen te kunnen geven. Hoor hier de expert Andreas Kalcker die al 13 jaar dit middel onderzoekt, maar al zijn accounts zijn verwijderd. Dat zegt genoeg toch? Dan hier info (deze link werkt anno januari 2024 niet meer, censuur?) waar je het kan kopen en hoe te gebruiken.

Al geïnjecteerd en de schade beperken?
Heb je nog een keus als je eenmaal geînjecteerd bent. Jazeker! Er is heling mogelijk. Kijk hier.
Waarom zou je je trouwens laten injecteren als je weet dat:

  • Onderzoek in Israël uitwijst dat geïnjecteerden na de tweede spuit een bloedbeeld hebben alsof ze helemaal niet geïnjecteerd zijn.
  • Dat voor andere, volgende virussen deze spuit niet helpt.
  • Dat mensen die geïnjecteerd zijn evengoed besmettelijk zijn en ziek kunnen worden. Anno herfst 2021 liggen er meer geïnjecteerden in het ziekenhuis en op de IC's dan niet geïnjecteerden, ook al wil de overheid graag het omgekeerde doen geloven, omdat ze iedereen geïnjecteerd willen hebben.
  • Maar wat het belangrijkste zou moeten zijn om je NIET te laten injecteren, dat het een experiment betreft. Je weet dus niet wat de spuit aanricht. Aangezien alles gericht is op de verkoop van spuiten, wordt alles wat daartegen waarschuwt gecensureerd. Dus zullen mensen die niet verder op onderzoek gaan, dit ook niet weten. Het experiment loopt pas in december 2023 af. Tot die tijd zijn alle mensen die de spuit nemen een testpersoon. Ben je daarvan op de hoogte gebracht? Heb je jezelf geïnformeerd over wat er in de spuit zit?

Amerikaanse RIVM geeft toe dat tenminste 96% van de als Covid-19 geregistreerde doden dit ten onrechte was.
Nieuws van 13 april 2021: "CDC (Amerikaanse RIVM) admits that at least 96% of deaths from Covid19 were WRONG". Beluister het hier. Nu geeft het CDC toe dat 96% van de overlijdens niet te maken hadden met Covid 19, maar met andere klachten. Alleen krijgen de ziekenhuizen een bonus als mensen als Covid gerelateerd opgenomen worden. Dat is in Nederland ook zo. En zo wordt het schuldballetje door CDC en zodadelijk waarschijnlijk ook door RIVM en OMT doorgespeeld naar de ziekenhuizen. Ben benieuwd naar wie de ziekenhuizen het balletje dan weer doorspelen. Naar de politiek? En de politiek? Naar het RIVM en het OMT. En het OMT? Naar het CDC. En het CDC? Naar de WHO. En de WHO? Naar Bill Gates ..... uh, die is toch onschendbaar?
Amerikaans commentaar bij het filmpje. Still trying to tell people this - THEY DON'T BELIEVE IT and would rather believe the lies...it's fucking insanity! Ik voel dit ook zo en de uitspraak die Mark Twain ooit deed: "Het is makkelijker mensen een leugen te verkopen, dan ze duidelijk te maken dat ze belogen zijn" gaat nog steeds en nu in extreem hoge mate op.

Bacteriële longziekte door mondkapje
Fauci ('gezondheids' adviseur regering Amerika en degene waar het RIVM ook naar luistert) was in 2008, co-writer van een studie over de overheersende rol van bacteriële longziekten. Het volgende citaat is van zijn hand: ”De berg aan bewijzen, die we onderzocht hebben door het zowel historisch als modern analyseren van de griep-epidemie in 1918, geeft een beeld waarin schade door het virus werd gevolgd door bacteriële longziekte, die leidde tot het grote aantal doden. In feite gaf het virus de eerste klap, terwijl de bacteriën de genadeslag gaven.” De mondkapjes veroorzaken bacteriële longziekte. Beluister en zie deze alsjeblieft voor jouw eigen gezondheid en die van jouw naasten.En lees dit bericht: Stanford Study results: mondkapjes zijn niet effectief in het blokkeren van de overdracht van Covid-19 en zijn schadelijk voor de gezondheid en kunnen zelfs dood veroorzaken.

Bewustzijn: jij hebt zelf de keuze wat jij met jouw leven wilt
Kijk deze bijdrage
die erover gaat dat de volgende pandemie al is georchestreerd voor 2025-2028 en patenten voor een nieuw 'vaccin' al geplaatst zijn. Geen complottheorie want is gewoon op internet te vinden onder Spars Pandemie 2025-2028 van de John Hopkins University.
Het mooie van dit filmpje van Erik Boomsma is dat het in het Nederlands op een hele rustige manier een totaal plaatje geeft. Het is echt een verrijking.

Vanaf eind 1800, begin 1900 tot nu is stelselmatig ons bewustzijnsniveau omlaag gehaald. Hoe meer medicijnen, wat vaak ook nog gestapeld wordt, omdat je van de medicijnen bijwerkingen krijgt en voor de bijwerkingen weer medicijnen voorgeschreven krijgt, hoe lager iemands frequentie wordt. Daar bovenop het bespoten en genetische gemanipuleerde voedsel uit een verarmde bodem en vlees van dieren met daarin angsthormonen, gefluorideerd drinkwater en tandpasta met fluor, die de pijnappelklier doen verkalken. De pijnappelklier die de poort is naar een Hoger Bewustzijn. Bij een lage frequentie ga je geen vragen meer stellen, ga je niet meer op onderzoek en je immuunsysteem wordt steeds kwetsbaarder. Het wordt ook steeds lastiger om nog bij de innerlijke bron te komen. En dan nu een spuit eroverheen is een regelrechte ramp voor het bewustzijn, het heldere inzicht en het voelen wat echt goed voor je is. In de gaten hebben wat waar is en wat een leugen is. Het heldere bewustzijn is/raakt (nog meer) vertroebeld.

Het zit allemaal al in je! Zoek het daar waar het zit! Niet buiten, maar binnen.

Als je uit de dualiteit wilt komen, moet je naar binnen en niet buiten jezelf zoeken, want daar vind je het niet. Allemaal mooi en aardig, zul je denken. Maar hoe kom ik daar? Dat was vroeger ook altijd mijn vraag. Ook in de tijd dat ik al heel veel gehoord en gelezen had over spiritualiteit en al op jonge leeftijd in contact was geweest met mediums, waarvan één een gerenommeerde in Nederland, die ook diverse boeken heeft geschreven, bleef ik mij afvragen, maar hoe dan? Ook nadat ik met meditatie en yoga bezig was geweest, kwam ik nog steeds niet daar, waarvan ik voelde, dat is voor mij de weg om echt bij mijzelf te komen.

Pas toen ik mijn reis tot healer en reader begon, kreeg ik het gereedschap in handen. Deze reis duurde vier jaar, waarin persoonlijke issues bewust werden en geheeld konden worden. Dat was bij tijd en wijle een pijnlijk proces. Maar die pijn zat er toch en kost veel energie als je het probeert niet te voelen en laat zitten. Kijk je er wel naar, dan wordt je als het ware verlicht. Je wordt steeds lichter naarmate je het aandurft het proces te doorlopen. En waar gaat het uiteindelijk om? Het gaat om steeds dichter bij jezelf te komen, weer thuis te komen en ook in je lijf te komen. Het is zo heerlijk om de energie in je lijf te voelen stromen en dat je dat zelf kunt laten gebeuren. Echt aanwezig zijn in je lijf en niet alleen in je hoofd, dan ga je voelen dat je leeft.

Ik gun ook jou, dat jij weer bij jezelf komt, bij jouw innerlijke bron. Daar waar eenheid is, waar kracht is, waar licht is en waar liefde is en waar wijsheid is. Dan komt weer de vraag die ik mijzelf ook ooit stelde: maar hoe dan?
Weet je dat het eigenlijk heel simpel is of kan zijn. In het hier en nu komen, in jouw lichaam. En weet je dat daar ook hele eenvoudige oefeningen voor zijn. Het is allemaal zo simpel, dat veel mensen eraan voorbij gaan of het niet geloven. Het mooie en goede is zo goed verstopt dat het moeilijk lijkt te vinden. Het is zo goed verstopt, dat de meesten eraan voorbij lopen. Waar verstop je iets wat het meest waardevol is wat er is? Op een plaats waar de meesten aan voorbij gaan. Waar zoeken de meeste mensen? Buiten zichzelf toch? Dus …......

Ik heb als ik het buiten mijzelf zocht, onprettige ervaringen moeten opdoen, om te beseffen dat wijsheid niet buiten mijzelf te vinden is, maar toch echt in mijzelf. Dat klinkt misschien arrogant en zou het zijn als ik het exclusieve recht daarop claimde. Ik zie het echter als het recht van een ieder. Daarom zie ik het als mijn taak de eenvoudige oefeningen door te geven die het hernieuwde contact met jouw bron mogelijk maken. Kijk daarvoor bij mijn Selfhealing cursussen of de Individuele Selfhealing cursus. En kijk bij Ervaring Klanten om te lezen wat het hen bracht.

De uitdaging in deze tijd is om te kunnen switchen tussen 3D (angst, uiterlijk vertoon, dualiteit, oorlog, hebzucht, macht, controle) en 5D (Licht, Liefde, Wijsheid, Vertrouwen, Genoeg voor Iedereen). Door de grote angst energie en dus negativiteit is het heel gemakkelijk in 3D gevangen te raken of te blijven hangen. Het is van het uiterste belang, dat degenen die dat kunnen dit inzien en daar wat mee doen. Dat die zich vanuit hun innerlijke kern verbinden met het Licht, de Bron en het op die manier mogelijk maken dat Licht en positieve vibraties Moeder Aarde kunnen helpen met de Transformatie naar een wereld van Licht en Liefde.

Een hele mooie aanvulling op bovenstaande is de aanstekelijke, enthousiaste en positieve Podcast van Leon van den Elsen: ”Transformeer jezelf en je transformeert de wereld! Met Speciale Lichtwerk Kaartlegging
Weet je nog dat ik die boodschap vorig jaar al aan jullie gaf in nieuwsbrief 32 van 20 maart? Die luidde als volgt: "Maar weet je dat je met het doen van de oefeningen ook de planeet en de mensheid helpt helen. Dat klinkt heel groots, en dat is het ook.
In zijn podcast heeft Leon het over de spiegeloefening. Deze helende oefening komt ook in één van de Selfhealing cursussen aan bod, net als muziek, klank, en vrij dansen om de energie door te laten stromen.

Blijf in een positieve flow
En dan opnieuw als laatste, maar niet minst belangrijke, blijf ondanks alle negatieve en schokkende berichtgevingen, wel open-minded; blijf onderzoeken en vragen stellen, maar blijf in een positieve flow. Ik kan je daarbij helpen door middel van een Healing-Reading of de Individuele Healing Coaching. Zodra we door alles in een neerwaartse negatieve spiraal gaan is het gedaan. Dus zoek geestverwanten, mensen die jouw kritische denken steunen en jouw zorgen delen, maar help elkaar ook positief te blijven en leuke dingen samen te doen. Ga zoveel mogelijk de natuur in.
Je zult wellicht merken dat mensen die jou na staan in deze tijd wellicht niet meer op jouw energie aansluiten. De connectie zal verbroken voelen of worden. Dit hoort bij het proces waar we allemaal inzitten. Misschien voelde je altijd al, dat het niet helemaal in evenwicht was, maar liet je het voortkabbelen of was er een wederzijds belang. Je hoeft het niet krampachtig in stand te houden.

Onthoud: negatieve energieën kunnen niet verbinden. Negatieve energieën zullen elkaar om de macht gaan bestrijden. Daarom is er zoveel oorlog, verdeel en heers. In verbinden, en hart voor elkaar zijn wij, de Lichtwerkers, vele malen sterker en kunnen wij het Licht op aarde doen ontsteken.