laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!

Healing Reading Selfhealing

ook op Afstand of Online
&

Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Energie voor 2023De energie van 2023 zal positieve veranderingen te zien geven, die hart en betekenis voor ons zullen hebben en die de ware innerlijke richting van de ziel mogelijk zullen maken.

Het zal een jaar zijn waarin een beweging voorwaarts gemaakt zal worden. Waarin creatieve ideën of projecten in een tastbare vorm in gang gezet worden.

Naast al deze beweging is er echter ook een sterke behoefte aan rust, aan een solide en voedende thuisbasis. Juist om al deze verandering en beweging mogelijk te maken. Dat komt voort uit het feit dat de energie van dit jaar sterk met het teken Kreeft verbonden is.

De tendens van deze energie is evenwel ook dat mensen veel meer zullen gaan reizen, danwel verhuizen of dingen aan hun huis veranderen.

Dit is een globale indruk van de energie voor het jaar 2023. Jouw persoonlijke energie voor 2023 komt daar bij en zal een nog sterkere invloed op jouw leven hebben, dan de globale. Wil je jouw persoonlijke jaarenergie weten ga dan naar de pagina Jaarenergie, via welke je deze kunt aanvragen. Het kan jou steunen het komende jaar met wijsheid tegemoet te zien. Om een indruk te krijgen, deze reaktie:

"Wat wonderbaarlijk dat de informatie zo kloppend en treffend is. Het geeft inzicht en geruststelling. Het strookt met wat ik van binnen voel. Het geeft daarin herkenning en bevestiging."

Bovendien kun je op de pagina Jaarenergie ook de globale energieën voor de afgelopen jaren 2021 en 2022 lezen en zelf beoordelen hoe goed die kloppen.