laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Energie voor 2024

 

2024 = 8 = Evenwicht/rechtvaardigheid. Dit is het beste jaar om alles wat uit balans is op persoonlijk en mondiaal niveau weer in balans te brengen, ook op het gebied van financiën, juridische zaken en gezondheid. Het is ook een goed jaar om nieuwe ideeën op een praktische manier te introduceren. Vereenvoudig je leven is de boodschap! Ruim dus uw kelders, garages, zolders en kasten op met als doel dingen los te laten die niet meer bij jou passen.
Dit jaar worden duidelijkheid, orde en evenwicht belangrijker dan ooit en dit geldt voor de hele mensheid. Je eigen illusies, hersenschimmen of zelfbedrog zullen voor jou en ook voor die van anderen ondraaglijk worden. Oprechtheid en duidelijkheid zijn de deugden die jij dit jaar zult eisen.
De natuur en het in de natuur zijn zullen je verjongen en genezen. Buiten in de natuur zijn wordt dit jaar 2024 een van jouw prioriteiten.
Omdat Balans gerelateerd is aan het teken Weegschaal, kan het zijn dat Weegschalen meer beïnvloed worden of dat eventuele problemen die je hebt met Weegschalen kunnen worden opgelost of dat de energie in de maand van Weegschaal, tussen 21 september en 21 oktober, nog duidelijker zal zijn.

Het getal 8 is het teken van Oneindigheid, dat naar een hoger Octaaf van Evolutie gaat.

Dit is een globale indruk van de energie voor het jaar 2024. Jouw persoonlijke energie voor 2024 komt daar bij en zal een nog sterkere invloed op jouw leven hebben, dan de globale. Wil je jouw persoonlijke jaarenergie weten ga dan naar de pagina Jaarenergie, via welke je deze kunt aanvragen. Het kan jou steunen het komende jaar met wijsheid tegemoet te zien. Om een indruk te krijgen, deze reaktie:

"Wat wonderbaarlijk dat de informatie zo kloppend en treffend is. Het geeft inzicht en geruststelling. Het strookt met wat ik van binnen voel. Het geeft daarin herkenning en bevestiging."

Bovendien kun je op de pagina Jaarenergie ook de globale energieën voor de afgelopen jaren 2021, 2022, 2023 en 2024 lezen en zelf beoordelen hoe goed die kloppen.