laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Ervaringen Klanten

Hieronder volgen ongecensureerde reacties van klanten over Healing-Reading op Afstand, de diverse Selfhealing cursussen (de Basiscursus Thuiskomen bij Jezelf, Aura- Chakracursus, Transformatiecursus, Gevorderden Selfhealing en de Healing cursus), de LevensOpdracht en het Persoonlijk Energie Profiel. De cursussen hebben door de jaren heen een wisselende verzamelnaam gehad, zoals Selfhealing, maar ook Intuïtieve Ontwikkeling, Zelfkennis en Persoonlijke Ontwikkeling. Al deze benamingen zijn eigenlijk van toepassing op deze veelzijdige cursussen.

De praktijk is in 1998 begonnen onder de naam Energie-Bewustzijn.nl, door onze verhuizing naar Zweden gewijzigd in de meer internationale naam Re-member-your-Self.com en in 2017 gewijzigd in Rememberyourself.nl. vanwege de eenvoudiger schrijfwijze en een nieuwe website.

"Toen je met de healing-reading bezig was kwamen inderdaad al emoties los. Nu audio voor de tweede keer gehoord. Zoveel raakvlakken. Echt niet te geloven! En opnieuw emoties die loskomen. Vandaag super fit. Heerlijk .... Dank. Ga morgen weer luisteren. Komt dan vast meer los."

"Nadat ik de afstandsbehandeling heb mogen ontvangen voel ik mij weer "één" en goed geaard; de uitwerking voel ik nog steeds. Handig hoor, je hoeft er de deur niet voor uit. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.'' MCC

"Het is typisch maar ik voel mij frisser, vrolijker en scherper, heb ook meer energie. Ben niet meer zo gebroken als ik 's ochtends op sta. Een collega merkte het zelfs op en zei: "Volgens mij heb je het weer op de rit?" Mooi, niet? Je mail is helder en duidelijk. Bedankt! Het is raar af te ronden. Het was kort en persoonlijk, het was een prettig en fijn contact." C.

"Ik heb zeker heel goed gevoeld toen je met mij bezig was en nu ik het verslag heb zitten lezen heb ik enorme huilbuien. Het klopt ook wat m’n ouders aangaat en inderdaad ik kan het niet uiten als ik bij mijn therapeut ben. Het klopt ook van dat hoofd en keel. Eigenlijk heb je het voor 100% goed" S.

"Heb net de opname nog even terug gehoord. Klopt echt heel veel. Ik voel me inderdaad verbonden met katten. Spooky was ook als een kind voor mij. De twee kanten van Spooky herken ik zéker. Dus ja pittig was hij zeker.
Maar ook heel lief, kopjes tegen de hond geven.
En ja dankbaar dat hij bij mij wou zijn ben ik zeker.
Er zijn dingen die ik zie en voel, dat klopt ook wel. Ik weet wanneer mensen liegen. Ik voel soms negatieve energie van mensen.
En inderdaad zit de pijn in mijn hart. En is het gemis immens voor mij. Maar jij hebt me echt erg geholpen met je reading. Zonder jou zou ik het niet gekund hebben, dat meen ik echt. Ik zou echt kapot gaan van verdriet. Kan men zich waarschijnlijk niet voorstellen maar dat voel ik wél zo.
Het lijkt ook alsof mijn kijk op de aarde en de dieren ook veel bewuster is.
Je mag in ieder geval gebruiken wat je wilt van wat ik je verteld heb. Het klopt echt allemaal."
Het uitgebreidere verhaal over deze healing reading staat hier

"Als ik nadenk over de cursus intuitie en zelfkennis krijg ik al spontaan een warm gevoel. Deze cursus bracht mij weer terug bij mijn gevoel. Diep van binnen herontdekte ik mezelf, wat me terugbracht bij al mijn emoties en letterlijk het diepe gevoel in mij. Alles om mij heen is meer helder en dat uit zich in communicatie met mensen maar ook in geuren en gehoor. Het besef zelf energie te kunnen laten stromen is zo geweldig en geeft zoveel waarde aan het leven. De ervaring is niet in een paar regels te vatten maar ik had dit niet willen missen!" Lia P. (na de Basiskursus)

"Door de jaren heen ben ik mezelf kwijtgeraakt door me steeds aan elke situatie, persoon en relatie aan te passen, zodat ik in ieder geval in een bepaald plaatje paste en erbij hoorde. Op een bepaald moment miste ik iets heel erg, maar ik wist niet precies wat. Na deze cursus begrijp ik dat ik mezelf en mijn idealen, ideeen en creativiteit mis. Het volgen van deze cursus maakt me bewust dat ik er mag zijn en dat maakt me steeds sterker. Ook ervaar ik door mezelf te zijn dat je echter bent en relaties beter worden en mensen je beter begrijpen. Ik vind het heel wonderlijk dat je zo gauw al resultaat voelt."
Esther (na de Basiskursus)


"Kleur wordt gevoel,gevoel wordt emotie, emotie wordt inzicht, inzicht wordt verrijking, verrijking van het leven!"
Femmy (na Aura- Chakra kursus)

"Mijn kennismaking met de kursus Intuitieve Ontwikkeling. Ik ben deze kursus gaan volgen omdat ik in de loop van de tijd wat bij mezelf begon te missen.Misschien was het zelfvertrouwen of het bewustzijn van mezelf en de dingen om me heen. Ik kan nu na 10 lessen zeggen dat ik mezelf meer heb gevonden, dat ik dichter bij mezelf sta. Ik kan op mijn eigen gevoel vertrouwen en ben niet meer zo beinvloedbaar door andere mensen. Deze kursus heeft me al veel goeds gebracht, o.a.de ontspannen lessen, en het heerlijke gevoel dat je er mag zijn, het bewustzijn."
Regina (t/m de Aura- Chakrakursus II).

"Het is alsof je een oude bekende langzamerhand leert begrijpen. Al die rare dingen die ze ooit gedaan of gezegd hebben krijgen een plaats. Wat jammer dat je zo van je eigen ziel kan vervreemden. Wat fijn om je ziel weer de hand te schudden en zelfs (hoe is het mogelijk) lief te hebben."
Patricia (t/m Aura- Chakrakursus).

"Het mooie van de cursus vind ik het bewust worden van de samenhang tussen mijn gevoel en lichaam. Ik ben me meer bewust gaan worden waarom ik bepaalde dingen doe en voel. Mijn zelfbesef is groter. Door jullie zuivere energie zonder oordeel voel ik me vrij om dieper te gaan en die inzichten veroorzaken bij mij weer verschuivingen in mijn bewustzijn. Soms krijg ik zo'n mooie flits van inzicht. Ik verheug mij op de volgende cursus."
Monique (na de Transformatiekursus)

"Mijn lijf, mijn tempel- Mijn geest, welke stempel? Zon komt op en de duisternis vervlied. Licht in mijn buik en ik geniet, Heil aan mijn gestegen geest! Vanaf nu is mijn leven een feest!"
Marjanne Blessed Be (na de Transformatiekursus)

"Ik leerde op speelse wijze met een serieuze ondertoon op zoek gaan naar mijn innerlijk bewustzijn. Door de enthousiaste manier van onderwijzen van Christine leerde ik mijn eigen wijze te waarderen. Hierdoor kwam ik in contact met mijn harte-energie waardoor ik meer ben gaan stromen".
Lia K. (t/m de Transformatiekursus).


"Voor mij zijn de cursussen van Christine en Frans een heerlijk mezelf kunnen zijn, los kunnen komen van alle kaders die door mezelf en de buitenwereld zijn opgelegd. Door iedere cursus kom ik steeds dichter bij mijn pure ik. Een prachtige ontdekkingsreis die ik iedereen wil aanraden! "
Irene (t/m Gevorderden Self healing).

"Inzicht krijgen in jezelf kost geduld en oefening. Bij Christine kun je in ieder geval niet om jezelf heen. Ze probeert je open te laten staan voor alle energien om je heen, maar vooral voor je eigen energie.Wat je dan "te zien" krijgt over jezelf is verrassend, vernieuwend en soms verwarrend. Maar door de heldere uitleg van Christine wordt het duidelijk en logisch!"
Henny (t/m Gevorderden Self healing).

"Het fijne van deze cursus vind ik het - ervaringsgerichte -. Iedere keer weer te mogen ervaren dat je lijf iets anders laat voelen/weten dan je hoofd gedacht had. Niet altijd eenvoudig, zeker niet, maar steeds opnieuw weer verhelderend. Langzaam maar zeker de strakke controle loslaten en meer en meer openen. Een groot bewustwordingsproces. Een boeiend proces! En dit alles onder de wijze, speelse leiding van Christine."
Tonny (t/m Gevorderd Selfhealing).

"Door de warme, liefdevolle en professionele begeleiding van Christine heb ik de moed gehad veel meer bij mijzelf te openen dan ikzelf zou hebben gedaan. Zij heeft mij geleerd, met haar uiterst effectieve oefeningen, te (leren) luisteren naar mijzelf, en de vaak aanwezige onbekende angst, stapje voor stapje aan te gaan. Het is een cursus om jezelf veel beter te begrijpen, waardoor je kijk op de wereld en op de mensen een hele andere dimensie krijgt. Ik kan iedereen deze cursus aanraden voor een betere relatie met jezelf en je omgeving". Anja (t/m Helen).

"Ontdekken.....Voelen......Opruimen......
Voelen...Lachen.....Voelen....Huilen...
Voelen...Groeien.....Voelen dat je leeft,
hier en nu." Marianne (t/m Helen).

"Het volgen van een cursus bij Christine is voor mij vooral verrassend. Elke les weer word ik uitgenodigd om mezelf kadootjes te geven, in steeds wisselende verpakking, en als ik ze uitpak mag ik weer een nieuw onbekend puzzelstukje van mezelf aanschouwen. Al die verrassingen bij elkaar leveren me geleidelijk aan een duidelijker beeld van mezelf en mijn mogelijkheden, en zorgen voor meer acceptatie van mezelf en anderen. De groep waarin dit allemaal gebeurt, geeft me een gevoel van veiligheid en vertrouwen: we zitten in hetzelfde schuitje, en jezelf blootgeven is niet meer zo riskant. Tenslotte vind ik de sturing en begeleiding door Christine heel waardevol en wijs. Kortom: een levenservaring om niet te missen." Frans (t/m Helen).

Reaktie klant:
"Leef jouw levensopdracht is een heel uitgebreid verslag. Ik heb het al meerdere malen gelezen en het zet je aan tot denken. Dingen welke je hebt weg gestopt komen opeens naar voren en kan je verklaren. Ook als je een vraag hebt of iets niet snapt wat in het verslag staat kan je mailen en is het opeens verklaarbaar en duidelijk. Ik ben er heel blij mee."

Reaktie klant:
"Als je op een punt komt in het leven dat je het even allemaal niet meer weet is de leef jouw opdracht een mooi geschenk aan jezelf. Zonder (voor)oordeel krijg je op papier waar het voor jou echt om gaat. Het zet je aan het denken en het zet ongetwijfeld een aantal processen in gang. Het is heel uitgebreid en verzorgd uitgewerkt."

Reaktie klant:
"Sneller dan verwacht, ontving ik het verslag per e-mail. Ik heb het al meerdere malen gelezen, en vind elke keer weer een nieuw stukje informatie dat resoneert.
Wat me opvalt is dat ik er nagenoeg niets in lees dat mij verbaast of sterke vraagtekens oproept. Van binnen is er dus een heel sterk 'weten'. Ik heb nu de bevestiging dat ik volledig kan en mag vertrouwen op mijn intuïtie.
Op mijn reis van spirituele ontwaking is dit verslag een waardevol document."


Reaktie klant:
"Wat wonderbaarlijk dat de informatie zo kloppend en treffend is. Het geeft inzicht en geruststelling. Het strookt met wat ik van binnen voel. Het geeft daarin herkenning en bevestiging." Henny over de Jaarenergie

Reaktie klant:
"Na een erg bewogen jaar voor mij heb ik mijn informatie nog eens doorgelezen en vond het erg mooi om te zien hoeveel overeenkomsten erin staan met hoe ik mij op het moment voel en daarnaast ook alle veranderingen die zijn gebeurd. Het heeft mij in het begin al een bepaald gevoel van zekerheid en geruststelling gegeven. Iets wat in mijn situatie geen overbodige luxe was. Al met al is deze informatie voor mij altijd een fijn steuntje in de rug geweest en een extra motivatie om mij op bepaalde aspecten van het leven meer te focussen". M. over de Jaar- en Basisenergie

Rememberyourself.nl voor energie, inzicht, bewustwording, zelfkennis en levenslust

Rememberyourself.nl voor energie, inzicht in jezelf, bewustwording, zelfkennis en levenslust. Gereedschappen zijn: een energie healing-reading ook op afstand/online, de online cursussen Selfhealing, het Persoonlijk Energie Profiel en de Leef Jouw LevensOpdracht, vele publicaties met inzichtgevende inhoud en gratis tips en verwijzingen naar diverse zelfhulpmethodes.