laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Focussen 2

& hoe energie werkt

(Uit: Nieuwsbrief 6 van Re-member-your-Self.com van 26 september 2009)

De eerste keer , dat ik over focussen schreef, ging het over de koop van ons huis in Zweden, de verkoop van ons huis in Menaldum en de verkoop van ons huis hier in Zweden. Zie het artikel Focussen 1 & Hoe energie weer ging stromen.

In Focussen 2 gaat het over de koop van onze nieuwe auto, een Ford C-Max eind december 2008 en de verkoop van onze Ford Transit eind juni 2008.

Eerst even een proloog om het verhaal van het focussen goed te kunnen begrijpen.

We waren al een tijd van plan om een andere auto te kopen, maar wat voor één. Dat was moeilijk, want het comfort van een bus als de Transit waar je alles in kunt vervoeren is vrijwel niet te evenaren. Het werd echter erg duur om de Transit te blijven rijden, vanwege de hoge belastingen.
We hadden in oktober 2008 al een paar proefritten gemaakt met een aantal 2e hands auto's, echter zonder resultaat. De Transit bleef ons ideaal, tot we in december niet echt bedoeld een showroom ingingen met nieuwe auto's, omdat David het zo leuk vind om auto's te kijken. Aan een nieuwe auto hadden we al helemaal niet gedacht!
Maar al snel viel onze blik op de C-max, want alle achterstoelen kunnen opgeklapt, maar ook eruit, waardoor er toch een behoorlijke laadruimte ontstaat. De aktieprijs viel mee en het was nog flexifuel ook, waardoor we na een half jaar een premie zouden krijgen en milieuvriendelijk rijden.
Het voelde alsof we ernaartoe geleid waren. We zijn nog steeds heel content met deze auto, hij past goed bij ons, hoewel de Transit ook echt ons maatje was.

En hier gaat het om:

Inruilen van de Transit werd ons afgeraden door de verkoper want we zouden er dan erg weinig voor terugkrijgen. Dus maar zelf verkopen. Toen kelderden net de autoprijzen en een buitenlandse Ford Transit dubbelcabine is hier (in Zweden) ook geen gemakkelijk te verkopen item. En .... we hadden dat geld toch echt nodig. Frans heeft steeds weer advertenties op het net gezet en af en toe werd er wel op gereageerd. Maar, het voelde ergens ook alsof we hem niet echt kwijt wilden, althans vooral David en ik niet , want b.v. fietsen meenemen als we op vakantie gaan, zoals met de Transit dat gaat nu niet meer.

Pas op het moment dat ik het echt los kon laten, ook omdat het moest, toen kwam iemand die eerder al gereageerd had en waarvan we dachten dat het over was er weer op terug en was de verkoop binnen een paar dagen beklonken.