laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!

Healing Reading Selfhealing

ook op Afstand of Online
&

Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Gratis nieuwsbrief van Rememberyourself.nl

Het uitgeven van mijn gratis nieuwsbrief is een tijd geleden begonnen. Als ik helemaal vanaf het begin (1999) zou rekenen zit ik al tegen de 60 nieuwsbrief uitgaven, maar ik ben in Zweden (2007-2016) opnieuw begonnen met tellen en zit nu eind mei 2021 op 40 uitgaven. Het is ontstaan vanuit mijn behoefte mijn ervaringen te delen, vooral dat te delen waar anderen iets aan hebben. Iets diepgaands, iets praktisch of een overdenking die jou als lezer weer tot denken of bewustwording aanzet of een positieve impuls aan jouw leven kan geven.
Wees echter niet bang dat ik je zal overladen met een stroom aan nieuwsbrieven, want zo werkt dat bij mij niet. Verwacht van mij geen wekelijkse, maandelijkse of kwartaaluitgave. Dan zou je teleurgesteld worden. Maar als je net geïnteresseerd bent geraakt in wat ik en mijn website jou te bieden hebben, ga dan maar eens naar de "Publicaties". Dat is voorlopig leesvoer genoeg.

Een bron van informatie van mijzelf en anderen vind je op mijn Telegram kanaal https://t.me/rememberyourself01
Ik plaats hier bijvoorbeeld elke maand een Astrologisch overzicht. Sinds kort ook door mij ingekleurde mandala's die jou energie kunnen geven. Daarnaast actuele informatie die je niet op de reguliere media zult vinden.

Let op!
Wanneer je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief stel dan mijn e-mail adres info@rememberyourself.nl als gewenst in, zodat de eerstvolgende nieuwsbrief niet in jouw Spam belandt. En kijk anders regelmatig jouw Spam na of er een nieuwsbrief in is gekomen.

Aan- of Afmelden

Ik had op deze plek 2 mooie formulieren, voor zowel het opgeven als het afmelden om het mijn lezers gemakkelijker te maken, maar heb gemerkt dat de formulieren misbruikt werden. Vandaar dat ik deze helaas heb moeten verwijderen. Dus maar weer op de 'ouderwetse' manier via mijn e-mail.

Opgeven of afmelden van de gratis Nieuwsbrief kan via info@rememberyourself.nl. Vermeldt vooral of je je opgeeft of afmeldt. In beide gevallen liefst ook met de reden. Dat geeft mij meer inzicht.

Privacy
Jouw e-mail adres wordt door mij alleen gebruikt voor het kunnen verzenden van de Nieuwsbrief. Ik verzend bovendien alleen BCC.