laat jouw energie weer stromen

Healing Reading Selfhealing

Healing Reading en Selfhealing Coaching ook op Afstand of Online voor
BEWUSTWORDING - ZELFKENNIS - ZINGEVING
PERSOONLIJKE en INTUÏTIEVE ONTWIKKELING 
ENERGIE - LEVENSLUST - FOCUS - BALANS

Verbind je met de Wijsheid van jouw Hart!

Healing Reading (ook op afstand en online)

Moe, gespannen, rusteloos, piekeren, lusteloos, problemen die je niet helder krijgt, lichamelijke klachten?
Een healing-reading (ook op afstand en online mogelijk) kan net die steun zijn die je nu nodig hebt.

De Combi Healing Reading (ook op afstand en online)

Door een Healing wordt jouw energie weer in balans gebracht. Daar waar blokkades zijn ontstaan, fysiek, emotioneel of mentaal zal een healing doorstroming bewerkstelligen. Door de healing wordt ook jouw zelfhelend vermogen aangesproken.

Een Reading is de vertaling van jouw energie. Het geeft aan wat voor jou belangrijk is om op dat moment te horen. Het biedt inzicht in jezelf en geeft duidelijkheid over specifieke thema's zoals b.v. werk, relatie(s), kind(eren), ouders of familie. Het is geen toekomstvoorspelling. Wel krijg je tools aangereikt om voor jouzelf de best mogelijke toekomst te creëeren. Dat kun alleen jijzelf.

Bij mij krijg je deze twee elementen gecombineerd in één verhaal. Tegelijkertijd dat ik jouw energie aan het lezen ben, wordt mij duidelijk wat er om healing vraagt.

Effecten van een (afstands) Healing Reading:

Een betere doorstroming, waardoor pijn kan afnemen of verdwijnen.

Een gevoel van welbehagen, innerlijke rust of juist het gevoel van opgeladen zijn, waardoor je je actief voelt.

Emoties die los kunnen komen, zoals verdriet, kwaadheid, blijdschap, hierdoor gaat de vastgezette energie weer stromen en zul je je bevrijdt en minder moe voelen

Dingen waar je mee bezig bent meer een plek kunnen geven of duidelijker zien, dus inzicht.

Een gevoel van hernieuwd kontakt met jezelf.

Een gevoel van herkenning en van erkenning voor wie jij in wezen bent.

De effecten van een (afstands) Healing Reading kunnen direct merkbaar zijn, maar ook op een later tijdstip hun plek vinden.

Verdere info:

De kosten voor een Healing Reading (op afstand) zijn € 75,=.

Een Healing Reading op afstand kan op 3 verschillende manieren:

  • ik doe de Healing Reading en stuur jou via e-mail daarna het schriftelijke verslag
  • idem, maar dan neem ik het op en stuur jou de geluidsopname
  • of een online Healing Reading via WhatsApp of Skype

De eerste 2 mogelijkheden stellen jou in staat rustig bij jezelf te zijn en de healing-reading te ervaren, waarna je alsnog middels het verslag of de audio informatie krijgt, die je meerdere keren kunt lezen of beluisteren en waarbij vaak informatie duidelijk wordt, die je eerder wellicht gemist hebt.
De 3e mogelijkheid is meer geschikt als er ook coaching gewenst is. We kunnen dan namelijk meteen oefeningen doen en ik kan jou daarin aanwijzingen geven. Het is meer zelfwerkzaamheid. Meer daarover kun je lezen bij Individuele Healing Coaching.

Uiteraard aan jou de keuze wat op dit moment jouw voorkeur heeft en waar je behoefte aan hebt.

In alle gevallen spreken we een datum en tijd af, dat jij ook ongestoord kunt zitten om de Healing Reading op afstand te kunnen ontvangen.


Ook voor kinderen is een Healing Reading op afstand een prettige manier, omdat ze dan niet naar iemand toe hoeven, waardoor het niet belastend voor ze is. Het is een steun voor de ouders en heeft een positief effect op het kind.

Belangrijk! Als je een ander een Healing Reading (op afstand) cadeau wilt doen is dat natuurlijk fantastisch. In dat geval zal ik contact met degene die het cadeau krijgt, moeten hebben. Een Healing Reading (op afstand) is iets persoonlijks, waar een verslag van wordt gemaakt. Het zou niet correct zijn als een ander dan de betrokkene, dat onder ogen krijgt, tenzij diegene dat zelf naderhand vrijwillig deelt.
Een cadeaubon van RememberyourSel kan natuurlijk ook.


Reviews Afstands Healing Reading

Klant:

"Nadat ik de afstandshealing-reading heb mogen ontvangen voel ik mij weer "één" en goed geaard; de uitwerking voel ik nog steeds. Handig hoor, je hoeft er de deur niet voor uit. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.''

Klant:

"Het is typisch maar ik voel mij frisser, vrolijker en scherper, heb ook meer energie. Ben niet meer zo gebroken als ik 's ochtends op sta. Een collega merkte het zelfs op en zei: "Volgens mij heb je het weer op de rit?" Mooi, niet? Je mail met het verslag van de healing-reading op afstand is helder en duidelijk. Bedankt! Het is raar af te ronden. Het was kort en persoonlijk, het was een prettig en fijn contact."

Klant:

"Ik heb zeker heel goed gevoeld toen je tijdens de healing-reading op afstand met mij bezig was en nu ik het verslag heb zitten lezen heb ik enorme huilbuien. Het klopt ook wat m’n ouders aangaat en inderdaad ik kan het niet uiten als ik bij mijn therapeut ben. Het klopt ook van dat hoofd en keel. Eigenlijk heb je het voor 100% goed"

Review Healing Reading bij mij thuis:

"In de healing/reading sessie heb ik zuivere inzichten terug gekregen die ik herken en waar ik wat mee moet doen. Het is nu aan mij om in mijn dagelijkse leven op een bewuste manier te oefenen. Ook voor het eerst kennis gemaakt met de Emotional Freedom Technique (EFT) en ik ervaar dit als een hele praktische manier om jezelf op het niveau van lichaam & geest een "reset" te geven." JJA


Wil jij ook een

Healing-Reading (op Afstand/Online)

AANVRAGEN

Stuur mij een e-mail met als onderwerp Healing Reading en of je het bij mij thuis of op afstand wilt en ook welke vorm (e-mail, audio, on-line). Geef ook aan welke data en tijden jou het beste passen dan kijk ik vast in mijn agenda wanneer dat bij mij past. Ik neem zo snel mogelijk contact met jou op om verder af te spreken.