laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Healing Reading of Counseling

(ook op afstand en online)

Moe, gespannen, rusteloos, piekeren, lusteloos, problemen die je niet helder krijgt, lichamelijke klachten?
Een healing-reading (ook op afstand en online mogelijk) kan net die steun zijn die je nu nodig hebt.

De Combi Healing Reading of Counseling
(ook op afstand en online)

Door een Healing wordt jouw energie weer in balans gebracht. Daar waar blokkades zijn ontstaan, fysiek, emotioneel of mentaal zal een healing doorstroming bewerkstelligen. Door de healing wordt ook jouw zelfhelend vermogen aangesproken.

Een Reading is de vertaling van jouw energie. Het geeft aan wat voor jou belangrijk is om op dat moment te horen. Het biedt inzicht in jezelf en geeft duidelijkheid over specifieke thema's zoals b.v. werk, relatie(s), kind(eren), ouders of familie. Het is geen toekomstvoorspelling. Wel krijg je tools aangereikt om voor jouzelf de best mogelijke toekomst te creëeren. Dat kun alleen jijzelf.

Bij mij krijg je deze twee elementen gecombineerd in één verhaal. Tegelijkertijd dat ik jouw energie aan het lezen ben, wordt mij duidelijk wat er om healing vraagt.

Een derde mogelijkheid is de Counseling. Daarbij leg jij jouw vraag of dat wat jou bezighoudt aan mij voor en zal ik daar met mijn reading mogelijkheden op intunen en op die manier jou helderheid kunnen verschaffen. Dit werkt het beste in direct contact, ofwel in mijn praktijk of online, zodat jij direct feedback kunt geven en ik dat van jou krijg.

Effecten van een (afstands)
Healing Reading
of een Counseling sessie:

 

* Een betere doorstroming, waardoor pijn kan afnemen of verdwijnen.

* Een gevoel van welbehagen, innerlijke rust of juist het gevoel van opgeladen zijn, waardoor je je actief voelt.

* Emoties die los kunnen komen waardoor de vastgezette energie weer kan stromen.

* Dingen waar je mee bezig bent meer een plek kunnen geven of duidelijker zien, dus inzicht.

* Een gevoel van hernieuwd kontakt met jezelf.

* Een gevoel van herkenning en van erkenning voor wie jij in wezen bent.

De effecten van een (afstands) Healing Reading kunnen direct merkbaar zijn, maar ook op een later tijdstip hun plek vinden.

 

 

Verdere info over de
Healing Reading of Counseling:

De kosten voor een Healing Reading (op afstand) of Counseling sessie zijn € 67,=.

Een Healing Reading op afstand kan op 2 verschillende manieren:

  • ik stuur jou de geluidsopname van de healing-reading via WhatsApp 
  • of we hebben online contact via WhatsApp of Skype

De eerste mogelijkheid stelt jou in staat rustig bij jezelf te zijn en de healing-reading te ervaren, waarna je alsnog middels de audio informatie krijgt, die je meerdere keren kunt beluisteren en waarbij een volgende keer of bij vaker beluisteren informatie duidelijk wordt, die je eerder wellicht gemist hebt. Daarnaast ervaar je opnieuw de helende energie die ook deel uitmaakt van de opname.
Bij de tweede mogelijkheid, waar je zelf een audio van kunt maken, zijn we in direct contact met elkaar via WhatsApp of Skype, waardoor jij meteen, op wat ik voor jou door krijg, kunt reageren en ik kan daar dan weer directer op verder. We kunnen dan, indien gewenst, meteen oefeningen doen en ik kan jou daarin aanwijzingen geven. Voor meer coaching/oefeningen kun je lezen bij Individuele Healing Coaching.

Uiteraard aan jou de keuze wat op dit moment jouw voorkeur heeft en waar je behoefte aan hebt. Mocht je er zelf niet uitkomen, mag je mij altijd vooraf contacten, zodat ik jou met de keuze kan helpen.

De Counseling sessie is in mijn praktijk of online via Skype of WhatsApp, maximaal een uur. Mocht het langer duren dan wordt het tarief in relatie tot de extra tijd aangepast.

In alle gevallen spreken we een datum en tijd af, dat jij ook ongestoord kunt zitten, om de Healing Reading op afstand  te kunnen ontvangen of aan de Counseling sessie deel te nemen.

Ook voor jonge kinderen is een Healing Reading op afstand een prettige manier, omdat ze dan niet naar iemand toe hoeven, waardoor het niet belastend voor ze is. Het is een steun voor de ouders en heeft een positief effect op het kind.

Belangrijk! Als je een ander een Healing Reading (op afstand) cadeau wilt doen is dat natuurlijk fantastisch. In dat geval zal ik contact met degene die het cadeau krijgt, moeten hebben. Een Healing Reading (op afstand) is iets persoonlijks, waar een verslag van wordt gemaakt. Het zou niet correct zijn als een ander dan de betrokkene, dat onder ogen krijgt, tenzij diegene dat zelf naderhand vrijwillig deelt.
Een cadeaubon van RememberyourSelf kan natuurlijk ook.

 

Reviews Afstands Healing Reading

Klant:

"Nadat ik de afstandshealing-reading heb mogen ontvangen voel ik mij weer "één" en goed geaard; de uitwerking voel ik nog steeds. Handig hoor, je hoeft er de deur niet voor uit. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.''

Klant:

"Het is typisch maar ik voel mij frisser, vrolijker en scherper, heb ook meer energie. Ben niet meer zo gebroken als ik 's ochtends op sta. Een collega merkte het zelfs op en zei: "Volgens mij heb je het weer op de rit?" Mooi, niet? Je mail met het verslag van de healing-reading op afstand is helder en duidelijk. Bedankt! Het is raar af te ronden. Het was kort en persoonlijk, het was een prettig en fijn contact."

Klant:

"Ik heb zeker heel goed gevoeld toen je tijdens de healing-reading op afstand met mij bezig was en nu ik het verslag heb zitten lezen heb ik enorme huilbuien. Het klopt ook wat m’n ouders aangaat en inderdaad ik kan het niet uiten als ik bij mijn therapeut ben. Het klopt ook van dat hoofd en keel. Eigenlijk heb je het voor 100% goed"

Review Healing Reading bij mij thuis:

"In de healing/reading sessie heb ik zuivere inzichten terug gekregen die ik herken en waar ik wat mee moet doen. Het is nu aan mij om in mijn dagelijkse leven op een bewuste manier te oefenen. Ook voor het eerst kennis gemaakt met de Emotional Freedom Technique (EFT) en ik ervaar dit als een hele praktische manier om jezelf op het niveau van lichaam & geest een "reset" te geven." JJA

 

Wil jij ook een

Healing-Reading (op Afstand/Online)

AANVRAGEN

Stuur mij een e-mail met als onderwerp Healing Reading of Counseling en of je het bij mij in de praktijk of op afstand wilt en ook welke vorm (audio, on-line in geval van Healing Reading). Geef ook aan welke data en tijden jou het beste passen dan kijk ik vast in mijn agenda wanneer dat bij mij past. Ik neem zo snel mogelijk contact met jou op om verder af te spreken.
Stuur mij geen of zo min mogelijk details of verhaal over jou vooraf, zodat ik mij zo open mogelijk kan afstemmen. Het wordt anders ook onduidelijk of ik iets vooraf wist of dat het onbekend voor mij is. Een concrete vraag/thema mag je wel aangeven, maar het is altijd aan jouw Hoger Zelf of dat op dat moment het meest urgent is om te horen.