laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Healing Reading op dieren en hun "baasje"

Een bijzonder onderdeel in het gebied van healing reading is het onderwerp dieren. Het voelt voor mij dat dit niet voor niets op mijn pad komt en geef daar daarom gehoor aan. Ik maak in het dagelijks leven ook graag contact met paarden, honden, katten en vogels tijdens onze wandelingen. Praat ook regelmatig met ze.
Dat een dier vaak heel verbonden is met de mens waarbij hij of zij leeft is de reden dat het nooit alleen een healing reading op het dier alleen zal zijn. Er is een zodanige wisselwerking dat de ene niet los van de ander kan zijn. Een dier is vaak een spiegel, of de mens dat nou wil zien of niet.

In wat voor gevallen zou je een healing reading op jouw dier willen? Je kunt denken aan ziekte, overlijden, moeilijk gedrag, maar ook aan het meer willen weten over jullie verbinding.

Hieronder een voorbeeld:

Een healing reading op een kat, die aangereden was en nog kruipend thuis gekomen is om in de armen van zijn "baasje" over te kunnen gaan. Tevens op het "baasje", dat jaren eerder haar vorige kat had moeten laten inslapen en daar erg verdrietig over was en toen ook bij mij een healing reading had gehad. Zoals je kunt lezen uit het volgende review van haar is zij een echte kattenvrouw en houdt zielsveel van haar dieren. Baasje zet ik tussen aanhalingstekens, omdat katten eigen baas zijn. Deze keer had ik een audioopname van de healing reading gemaakt en die opgestuurd.

Review van het "baasje":

"Heb net de opname nog even terug gehoord. Klopt echt heel veel. Ik voel me inderdaad verbonden met katten. Spooky was ook als een kind voor mij. Wat ook bijzonder is, ik heb hem gevonden als kitten en nu is hij weer een kitten. De twee kanten van Spooky herken ik zéker. Hij heeft behang van de muren gesloopt toen hij als kitten nog niet naar buiten mocht. Hing aan de deur als hij de kamer of keuken in wou. Daagde de hond uit met gekke sprongen en tikte haar wel eens op de kont of hing in haar staart. Dus ja pittig was hij zeker.
Maar ook heel lief, kopjes tegen de hond geven. Altijd bij mij op schoot willen liggen of op bed. Luisterde ook echt naar me en kon me intens aanlijken.
"Praatte" tegen me.
En ja dankbaar dat hij bij mij wou zijn ben ik zeker, ik had zelf ook al het idee dat hij bij mij wou zijn toen hij stervende was

Er zijn dingen die ik zie en voel, dat klopt ook wel. Ik weet wanneer mensen liegen. Ik voel soms negatieve energie van mensen.

En inderdaad zit de pijn in mijn hart. En is het gemis immens voor mij. Maar jij hebt me echt erg geholpen met je reading.
Zonder jou zou ik het niet gekund hebben, dat meen ik echt. Ik zou echt kapot gaan van verdriet. Kan men zich waarschijnlijk niet voorstellen maar dat voel ik wél zo.

En inderdaad zit de pijn in mijn hart. En is het gemis immens voor mij. Maar jij hebt me echt erg geholpen met je reading.
Zonder jou zou ik het niet gekund hebben, dat meen ik echt. Ik zou echt kapot gaan van verdriet. Kan men zich waarschijnlijk niet voorstellen maar dat voel ik wél zo.

En ja natuurlijk af en toe nog een huilbui. Maar al die tekens van Spooky maakt een hoop goed. Het lijkt ook alsof mijn kijk op de aarde en de dieren ook veel bewuster is.
Je mag in ieder geval gebruiken wat je wil van wat ik je verteld heb. Het klopt echt allemaal."


Anderhalf jaar na dato:
deze healing-reading heeft degene die deze aanvroeg de audio nog een keer terug geluisterd en mij laten weten dat ze het zo bijzonder vond om het weer terug te horen. Dat is het vaak met het terughoren van een healing-reading, dat je dan ook weer andere dingen hoort of dat het nog meer binnenkomt.