laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

"Een Hemel op Aarde"
Hoger Zelf, Selfhealing en de toekomst - Deel 3

(geschreven: 18 februari 2022)
 

Dit is het vervolg op "Frequenties en onze toekomst" deel 1 en "Nieuwsgierigheid, bewustzijn en Hoger Zelf" - deel 2. Voor zover ik nu kan overzien het laatste deel van deze trilogie.

In deel 2 heb ik al geschreven over het Hoger Zelf, jouw Hoger Zelf. In dit deel ga ik daar dieper op in om jou het belang van jouw contact met jouw Hoger Zelf duidelijk te maken. Het zal de wereld waarin we leven definitief ten goede veranderen. Je brengt letterlijk 'de Hemel op Aarde'! Een uitdrukking die hier bewaarheid wordt.

De Hemel op Aarde
Zoals ik in deel 2 al beschreef is ieders Hoger Zelf - jij -, in een hogere dimensie, op een hogere frequentie en met meer ervaring/kennis op weg terug naar de Bron. Is daardoor ook nog meer verbonden met de Bron. Maar wij, in de huidige vorm, zijn daardoor niet minder. Wij zijn een deel van deze ervaring. Wat voor het Hoger Zelf, jouw Hoger Zelf, nu in deze tijd van groot belang is, is dat wij ons Hoger Zelf gaan integreren in ons lichaam. Op die manier hebben wij de mogelijkheid de Hemel op Aarde te brengen. Dit te begrijpen is het doel van dit schrijven.

Wij zijn het hulpmiddel. Op een andere manier kan het niet!

Velen, ook mensen die spiritueel zijn, zien het geluk vaak ver weg van zichzelf en buiten zichzelf. In andere dimensies en hogere frequenties. Pas als we daar zijn zal het beter worden. Dat is een vorm van misleiding, die er op de één of andere manier ingebracht is, om ons ver te houden van die Hemel op Aarde.

Het kan echter nu, op ieder moment. Ons probleem, en dat heb ik al vele malen in publicaties proberen duidelijk te maken, is dat we het buiten ons zoeken. Daar ga je het niet vinden.

Nu kun je zeggen, maar mijn Hoger Zelf is toch ook buiten mij? Ja, zolang jij dat buiten jezelf plaatst wel. Zodra jij jouw Hoger Zelf in jezelf toelaat, dan ga je dat ook voelen. Jouw energie wordt lichter, je voelt het door jouw hele lichaam als het ware sprankelen, Je wordt helderder in jouw geest, telepatischer, intuïtiever. Op alle fronten dus gevoeliger, maar niet kwetsbaarder. Je gaat namelijk ook een kracht ervaren, de innerlijke kracht, die er altijd al geweest is, maar ondermijnd door alle mogelijke ervaringen.

Te mooi om waar te zijn? Nee. Jij hebt het zelf in de hand. Ga op onderzoek in jezelf. Welke blokkades, tegenwerpingen heb je? Het kan een interessante reis zijn, maar het vraagt nieuwsgierigheid naar jezelf, compassie met jezelf en bereidheid. Dat wat je niet aan jezelf kunt geven, hoe kun je dat dan wel aan een ander geven?

Quote van een cursiste:
"Als ik nadenk over de cursus intuitie en zelfkennis krijg ik al spontaan een warm gevoel. Deze cursus bracht mij weer terug bij mijn gevoel. Diep van binnen herontdekte ik mezelf, wat me terugbracht bij al mijn emoties en letterlijk het diepe gevoel in mij. Alles om mij heen is meer helder en dat uit zich in communicatie met mensen maar ook in geuren en gehoor. Het besef zelf energie te kunnen laten stromen is zo geweldig en geeft zoveel waarde aan het leven. De ervaring is niet in een paar regels te vatten maar ik had dit niet willen missen!"

Jouw Hoger Zelf wacht er op, dat je het integreert, materialiseert, op Aarde brengt, zodat jij meehelpt de Aarde, onze Moeder Aarde naar een nieuwe dimensie geboren te laten worden. Die nieuwe Aarde is er in etherische vorm al, maar door het hiervoor beschrevene, kan het in de materie, de vorm komen. De Hemel op Aarde.

Het voorgaande was het deel Hoger Zelf en de toekomst.

Nu verder over Hoger Zelf en Selfhealing. Op zich zal dat al wel redelijk duidelijk zijn.Toch nog een uitleg omdat het maar niet duidelijk genoeg kan worden gezegd.
Jouw Hoger Zelf heeft al meer ervaring/kennis opgedaan. Is meer geheeld dan wij in de fysieke vorm op Aarde. Op het moment dat jij jouw Hoger Zelf integreert is het in principe mogelijk dat jij jezelf daarmee tot op het niveau van jouw huidige Hoger Zelf kunt helen. Geen gek idee toch? Wat of wie zou erop tegen zijn, als dit waar is? Misschien goed om daar eens jouw gedachten, gevoel over te laten gaan. Dan 'komt er wellicht veel boven water'. Weer zo'n uitdrukking, die ik al ontvangend/schrijvend krijg en me realiseer dat het ertoe doet, want water is verbonden met het gevoel. Als je jouw gedachten over de tegenwerpingen heen laat gaan, kunnen er namelijk gevoelens bovenkomen als boosheid (b.v. waarom hebben ze me dom gehouden), verdriet (b.v. ik had dit zo graag eerder geweten), schuldgevoel (b.v. waarom heb ik me laten kortwieken). Een manier om hiermee om te kunnen gaan is de door mij al vaak aangedragen EFT methode. Je accepteert deze gevoelens met jouw hart en kunt ze dan loslaten. De lading gaat ervan af. De emotie wordt neutraal.

 

Der Mensch hat nämlich Himmel und Erde und Alles, was geschaffen ist, in sich vereinigt,
und Alles liegt in ihm verborgen. Also sind Gott und Mensch eins wie Seele und Leib.

Hildegard von Bingen, aus: Ursprung und Behandlung von Krankheiten - Oorsprong en behandeling van ziekten
De mens heeft namelijk hemel en aarde en alles wat geschapen is in zich verenigd,
en alles ligt in hem verborgen. God en mens zijn dus één als de ziel en het lichaam.

Wij hebben ooit, vanuit de Bron, de mogelijkheid gekregen op onze mooie Aarde met de vrije wil te experimenteren. Het schijnt dat de Aarde de enige planeet binnen de constellaties van Omniversa is, waar dit gegeven mogelijk is. Vandaar ook dat er veel belangstelling voor dit experiment is en in de loop van haar bestaan is geweest. Wat hebben we ermee gedaan? We schijnen, naar zeggen, de meest destructieve planeet (voortdurend oorlogen, manipulatie, armoede, honger, machtsmisbruik, geweld, kindermisbruik en noem maar op) te zijn geworden, waardoor we in quarantaine zijn gezet.

Het is tijd om wakker te worden uit het coma. Het is tijd! Daarvoor is blijkbaar deze hele gang van zaken met de plandemie, die iets buiten onszelf lijkt te zijn, in werking gekomen. Het donker werkt blijkbaar in opdracht van het licht, om ons naar het licht te drijven. Velen zijn deze keer gelukkig op weg. Het is nodig. Maar wat ook nodig is voor de totale bevrijding, is bewustwording van hetgeen ik hier en eerdere publicaties schrijf.
Het is vast niet toevallig, dat we nu met quarantaine in ons dagelijks leven te maken hebben. Alleen de link te leggen naar het grotere verhaal is nog lastig. Daarom dat ik er hier over schrijf. Het gaat erom grotere verbanden te zien en ze te vereenvoudigen, zodat het letterlijk be-grijpe-lijker is. Doordat het door meer mensen begrepen kan worden, wordt het quantum veld sterker en kunnen nog meer mensen intunen. Het zgn. sneeuwbaleffect.

Als jij het begrijpt, geef deze informatie dan door. Het is voor de hele planeet belangrijk dat meer mensen dit concept gaan inzien, zodat we met z'n allen die Hemel op Aarde deze keer echt neer gaan zetten.

Aber jedes Atom der Materie ist eine ebenso unendliche Welt als das ganze Universum.
Im kleinsten Teil tönt das ewige Wort der göttlichen Bejahung wieder.

Friedrich Wilhelm Joseph von Schelling
Maar elk atoom van de materie is net zo'n oneindige wereld als het hele universum.
In het kleinste deel weerklinkt het eeuwige woord van goddelijke bevestiging.