laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Het tij keert! Niet door prikken! Wel door bewust worden!

(Publicatie: 23 maart 2021)

Hoe zouden wij allen beter kunnen gedijen? Wat is daarvoor nodig? Waarom is dat na zovele jaren dat de mensheid op deze planeet rondloopt nog niet voor iedereen mogelijk? Kun jij tot in jouw ziel gelukkig zijn, als je weet dat er miljoenen mensen en kinderen honger lijden, mensen en kinderen sterven en ontheemd raken door oorlog? En hoe komt het dat dat nog steeds voortduurt? Ondanks alle liefdadigheids organisaties, ondanks alle verdragen?
Als je vragen blijft stellen krijg je ook antwoorden.

Als het goed is moeten wij allang de kritieke massa van bewuste en wakkere mensen gepasseerd zijn. De massa die nodig is om werkelijk verandering ten goede op onze Aarde te kunnen bewerkstelligen.

Wat we niet moeten vergeten is, dat de kleine groep achter de schermen en in de top van de piramide, bondgenoten hebben uit duistere rijken. Dit is een strijd die niet alleen hier op aarde haar invloed heeft maar op de gehele galaxy.
Onze aarde is de planeet van de vrije wil. Dit betekent dat wij om hulp moeten vragen als we die, zoals nu, nodig hebben. Uiteraard is onze eigen actieve inzet noodzakelijk, maar hulp vragen is ook actie ondernemen. Als wij die hulp niet vragen komt die ook niet, want dat zou tegen de spelregels ingaan. Er zijn enkele ingrepen geweest, omdat anders experiment Aarde gestopt was en dat is niet de bedoeling.

Dan kom ik terug op de regel van de kritieke massa. Er zullen inmiddels genoeg mensen wakker zijn, maar zijn er ook genoeg mensen die om hulp vragen? Hulp uit de lichtsferen en van goedgezinde buitenaardsen zal maar al te graag gegeven worden. Deze hulp zal onbaatzuchtig zijn en ons onze autonomie en verantwoordelijkheid laten behouden. We hoeven het niet alleen te doen. Vraag oprecht vanuit je hart.

Voor degenen die wakker zijn en dagelijks geconfronteerd worden met de onjuistheid van wat er gebeurt: Houdt het licht in jezelf brandend en verlies je niet in negatieve gedachten, want je gedachten, die bepalen de richting waarin je gaat en je ook je bijdrage levert aan het grote geheel.

- . - . -

Hoe zouden wij allen beter kunnen gedijen? Wat is daarvoor nodig? Waarom is dat na zovelen jaren dat de mensheid op deze planeet rondloopt nog niet voor iedereen mogelijk? Kun jij tot in jouw ziel gelukkig zijn, als je weet dat er miljoenen mensen en kinderen honger lijden, mensen en kinderen sterven en ontheemd raken door oorlog? En hoe komt het dat dat nog steeds voortduurt? Ondanks alle liefdadigheids organisaties, ondanks alle verdragen?
Als je vragen blijft stellen krijg je ook antwoorden.

Wil jij inzichtelijk antwoord op bovenstaande vragen met feiten en cijfers kijk dan vooral eens naar deze Nederlandse productie van Tim Gielen, die op een duidelijke en niet mis te verstane manier laat zien waardoor bovenstaande komt. In één uur tijd zijn veel van deze vragen in één klap beantwoord. Zijn productie is net een week te zien, maar ontploft zowat van de belangstelling. In 1 dag tijd 10.000 views erbij. Dat is niet niks en dat is ook niet voor niks! Wil ook jij bijblijven dan is dit een must! Duur: 1 uur. En er is een vervolg met oplossingen in de maak.

Een andere productie, die op geheel eigen wijze antwoord op bovenstaande vragen geeft is de film Thrive, zowel in het Engels als met ingesproken Nederlandse tekst. Deze film duurt slechts twee uur.

- . - . -

George Carlin was een Amerikaanse stand up comedian, die in 2008 overleed. Zijn shows, lang voor Corona, vertellen een waarheid die zich nu in alle hevigheid laat zien. Het is bijna ongelooflijk hoe actueel zijn show is. In een fragment van slechts 3.11 minuten legt hij bloot wat er nu aan de hand is in 'The game is rigged'.
Bijna nog onwaarschijnlijker is een fragment uit een andere show van 6.26 minuten waarin hij het heeft over het immuunsysteem, alsof hij toen jaren eerder al wist in wat voor absurde toestand wij ons nu zouden bevinden. Kijk en luister naar 'Germs, Immunesystem'

- . - . -

Dan het volgende, met de titel meten is geweten is er een onafhankelijk, vrijwillig onderzoek gestart naar immuniteit voor Covid-19. De advocaat Sven-Åke Hulleman doet daar aan mee en heeft een interview met één van de twee artsen die dit project gestart zijn. Zo te zien is het in Amsterdam.
Daar komen interessante feiten uit naar voren. O.a. dat mensen met bloedgroep O niet gemakkelijk met een virus besmet worden. Uit een andere bron vernam ik dat bijna de helft van de inwoners van Nederland bloedgroep O hebben. Ik heb dit niet geverifieerd. Dat laat ik aan jouzelf over.

Uit het onderzoek blijkt voorts dat mensen die gezond en bewust leven, voldoende vitamine C, vitamine D en zink nemen ook niet besmet raken. Degenen die hieraan meedoen krijgen een paspoort mee waarin dit wordt aangetekend. Ik vind dit een zeer positieve benadering en wending. Ik hoop dan ook van harte dat steeds meer mensen hieraan gaan meedoen. Hier het filmpje van de proef.

. - . -

Juist in deze tijd zijn oefeningen om gecentreerd en gefocused te blijven heel hard nodig. Er is zoveel gaande, er komt zoveel op je af dat je je makkelijk verliest en verstrooid raakt. Het wordt ook een tijd waarin men de verantwoordelijkheid zelf mag gaan dragen en niet meer bij een ander leggen. Zie daarvoor mijn publicatie over de nieuwe tijd. Een tijd waarin dus Selfhealing meer aandacht zal krijgen, omdat het past in het tijdsbeeld.
De oefeningen waarover ik hier spreek en in mijn Selfhealing cursussen en de Individuele Healing Coaching aanreik zijn simpel en brengen jou in contact met jouw Innerlijke Wijsheid, Kracht, Licht, Liefde en de Bron van Al wat Is. Je zult ook veel eerder zien wat echt is en wat vals. En daardoor weet je ook veel beter wat wel en niet goed voor jouw welbevinden is. Lees hier wat anderen ervaren hebben.
Ook vraagt deze tijd om te kijken naar overtuigingen, die voor een groot deel bepalen hoe jouw leven eruit ziet. Heb jij op de één of andere manier opgepakt dat je moet presteren om aandacht of liefde te krijgen, dan is dat een hele stevige overtuiging, die goed tot een burnout zou kunnen leiden. Dat is dus een overtuiging, die jou niet ondersteunt. Heb je echter van jongs af ervaren dat je waardevol bent en zonder meer geliefd wordt, dan zal dat een heel ander en waarschijnlijk positiever effect op jouw leven hebben, waardoor je meer relaxed door het leven kunt gaan. Je ziet uit deze voorbeelden dat de vinger achter jouw overtuigingen krijgen grote invloed kan hebben voor jouw leven. In bovengenoemde cursussen houden we ons ook bezig met overtuigingen, gebruiken tools om ze zichtbaar te krijgen, kijken in hoeverre ze jou nog dienen en zo niet om er dan eerst je lessen uit te halen en ze vervolgens los te laten. Dat werkt zeer bevrijdend. Lees dit review van een cursiste:

"Voor mij zijn de cursussen van Christine en Frans een heerlijk mezelf kunnen zijn, los kunnen komen van alle kaders die door mezelf en de buitenwereld zijn opgelegd. Door iedere cursus kom ik steeds dichter bij mijn pure ik. Een prachtige ontdekkingsreis die ik iedereen wil aanraden! "

- . - . -

Op zijn kenmerkende heldere en droogkomische wijze heeft hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel in een nieuwe video opnieuw grote vraagtekens gezet bij de Covid vaccinaties en het regeringsbeleid. Hij vergelijkt de werking van de mRNA vaccins in ons lichaam met een plofkraak, waarna de ‘experts’ de – soms fatale – ravage toeschrijven aan ‘achterstallig onderhoud’. ‘Ik vind de woestijn op dit moment een heel aardig beeld waar ik in vertoef,’ begint Capel. ‘Ik kan daar namelijk heel hard schreeuwen, maar haast niemand hoort mij.’ Ben je ook geïnteresseerd in jouw eigen gezondheid lees en kijk dan hier verder.

- . - .-

Op mijn website zijn veel zelfhulptips en publicaties te lezen die steun en inzicht kunnen geven voor deze spannende tijd, waar transformatie zal plaatsvinden. De titel van mijn website spreekt voor zich. Het gaat erom dat ieder zichzelf herinnert, de goddelijke kern in zichzelf, zeker in deze tijd.

- . - . -