laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Uit de praktijk

Healing - Hoofdpijn weg

(Uit: Nieuwsbrief 1 van Re-member-your-Self.com van december 2008)

Tijdens een korte healing die ik onlangs deed, gaf de cliente in het nagesprek aan dat het voelde alsof ze zoveel boeken in haar hoofd had.
Ik raadde haar aan om zich voor te stellen dat ze al die boeken uit haar hoofd verwijderde nadat ze de informatie uit die boeken denkbeeldig op haar "harde schijf" had gezet. Want als die boeken nog steeds in haar hoofd waren, dan zou er vast en zeker nog nuttige informatie in staan, anders zou ze die boeken allang verwijderd hebben. En nuttige informatie die moet je natuurlijk niet zomaar weg doen.

Ze deed wat ik haar voorstelde en 'wow' het voelde ineens veel lichter in haar hoofd en dat na al weken hoofdpijn gehad te hebben. En nota bene, ze had eigenlijk zelf de oplossing aangereikt, maar ook uitgevoerd.
Mijn taak daarin was om het bewustzijn te geven hoe je ermee om kunt gaan. Is dat niet mooi?

Vervolg

Een vervolg zou kunnen zijn - of als daar tijd voor is, meteen - te kijken naar de informatie uit die boeken en naar voren te laten komen wat het belangrijkste is. Dat kan een heel boeiend proces zijn. Helaas hadden we op dat moment daar geen geen tijd voor.

Deze cliënte heeft een aantal weken geen hoofdpijn meer gehad, wat heel uitzonderlijk voor haar is.