laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Uit de praktijk 2:


Een cranio-sacraal behandeling en een healing/reading (in Zweden)

(Uit: Nieuwsbrief 7 van Re-member-your-Self.com van 31 oktober 2009)

 

Een cranio-sacraal ontspannings behandeling

Via mijn twee-wekelijkse advertenties kwam er een man af op de 10 min proef cranio behandeling. Hij had sinds een tijdje last van zijn schouder. Hij kwam samen met een vrouwelijke kennis, die gelukkig verstaanbaar Zweeds sprak. In de voorafgaande telefoontjes voor een afspraak, konden wij (zowel Frans en ik als David) hem nauwelijks verstaan. Hij komt uit een andere plaats en de dialecten zijn hier vreselijk onverstaanbaar voor mij en Frans, maar in dit geval ook voor David, want waarschijnlijk heeft de man toch ook iets met de spraak. Dus nog iets om mijn aandacht aan te geven bij een vervolgbehandeling.  

De man was zo gespannen, dat wat nog nooit gebeurd was in een cranio behandeling nu gebeurde. Hij kon gewoon z'n hoofd niet aan mijn handen overgeven. Met andere woorden, hij bleef z'n nekspieren spannen. Niet zo gek dat hij last van z'n schouder had! Hij wilde nog wel een keer komen; blijkbaar had hij er vertrouwen in. Wat ik niet zo leuk vond, was dat hij z'n werkkloffie nog aan had. Naast dat het hele stuge kleding is; werkt niet zo lekker bij cranio, was het nog smerig ook en dat met m'n mooie lichte inrichting in de praktijk. Ik heb er op dat moment helaas niets over gezegd en dacht, dat hij de volgende keer wel iets anders aan zou trekken, maar nee hoor en z'n klompen had hij ook binnen gezet. Maar, de pijn was minder begreep ik toch wel. Hij was nu alleen en hij kon zich al veel meer overgeven aan de behandeling dan vorige keer. Ook nu wilde hij nog wel een behandeling. Ik heb hem deze keer wel gevraagd om volgende keer andere kleren aan te trekken.  

Van de week was de afspraak voor z'n 2e echte behandeling. Ik had er een hard hoofd in; eerstens of hij inderdaad andere en graag schone kleren zou aantrekken en tweedens of de vorige behandeling effekt zou hebben gehad. Maar hij vertelde dat hij helemaal geen pijn meer had gehad tot het weekend, want zoals hij het als zijn eigen fout aangaf had hij in het bos gewerkt en te veel gedaan. In de behandeling voelde ik ook dat zijn lijf er goed op resoneerde, 200% meer ontspanning dan bij de 1e keer, wat een omwenteling! Hij vroeg of hij nog een behandeling nodig had. Mijn wedervraag (vanuit de onafhankelijkheidsgedachte) was of hij het zelf nodig vond, maar hij vond dat ik de expert was en het moest zeggen. Ik heb hem gezegd, dat het wat mij betreft niet nodig was, maar als hij weer last zou krijgen of het prettig vond gerust mocht bellen voor een afspraak.   

Een reading, voice dialogue en innerlijke kinderen

Van de week had ik ook een cliënte voor een reading. Zij had tijdens de beurs een 10 min cranio behandeling van me gehad en meegedaan aan één van de workshops Selfhealing.

Veel werk ik met voice dialogue, maar dan op mijn eigen natuurlijke en intuïtieve manier, niet zo gebonden aan de methodiek, omdat dat m.i. vaak heel verstorend werkt. En veel klanten die bij mij komen laten spontaan delen van zichzelf zien, waarvoor voice dialogue een mooie manier van bewustwording en healing is.

Ook nu weer kwam spontaan een innerlijk kind rondhuppelen, en werd een niet gewenst, ander innerlijk kind uitgenodigd om zich te laten zien. Dit was een enorme healing voor deze kliënte en het hervinden van een stuk van zichzelf, van haar eigen wijsheid, kracht en liefde.