laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!

Healing Reading Selfhealing

ook op Afstand of Online
&

Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Innerlijke Wijsheid, Innerlijke Kracht,
Innerlijke Liefde en Innerlijk Licht

(Publicatie: 6 december 2021)

Omdat deze woorden voor mij de bron zijn van waaruit en waarnaartoe ik mijn missie uitvoer, leek het mij goed om eens een omschrijving van deze woorden, althans wat ze voor mij betekenen, neer te zetten. Tevens beseffend, dat ook ik op weg ben.

Innerlijke Wijsheid

Innerlijke Wijsheid heeft niet te maken met hoeveel diploma's je wel of niet gehaald hebt, met hoe goed je wel of niet kan debatteren of discussiëren of de hoogte van jouw IQ. Dit is niet waar Innerlijke Wijsheid mee te maken heeft, wel met Intuïtie.
Innerlijke Wijsheid, is de Wijsheid die in jouw Hart te vinden is en je alleen kunt vinden in de stilte binnenin jou. De stilte binnenin jou, die verbonden is met de Bron van al wat is. Van daaruit ben je ook verbonden met jouw Intuïtie, de afstemming op het grotere geheel en weet of voel je intuïtief wat waar is en niet waar, welke weg je beter wel en welke je beter niet kunt nemen.

Innerlijke Kracht

Innerlijke Kracht is niet een fysieke krachtmeting of een krachtmeting met woorden, noch de macht die je denkt te hebben over anderen. Innerlijke Kracht is de Kracht die jij van binnen voelt vanuit jouw verbinding met jouzelf en met de Bron van al wat is.
Die Kracht zul je als een weldadige energiestroom in jouw lichaam ervaren. Een Kracht die geen enkel wezen opzettelijk schade zal berokkenen. Een Kracht, die anderen zal bijstaan als ze daarom vragen. Een Kracht, die de eigen grenzen weet en daarnaar handelt. Een Kracht die confronterend kan zijn.

Innerlijke Liefde

Innerlijke Liefde is de Liefde die jij voor jezelf hebt. Vaak het grootste struikelblok voor ons mensen om daar weer bij te kunnen komen. Om de muren die wij ongewild en onbewust hebben opgebouwd, vanuit allerlei overtuigingen die we ons hebben laten welgevallen, weer af te breken. Vanaf het moment dat wij onszelf actief - ongeacht onze achtergrond, verleden, beschadigingen of uiterlijk - kunnen bevestigen, in de spiegel kunnen kijken en tegen onszelf kunnen zeggen: "Ik hou van jou" zijn wij niet meer afhankelijk van de bevestiging van anderen en kun je oprecht Liefde ervaren en ontvangen.
Ik zeg hierboven actief, omdat je het zelf mag doen en moed nodig hebt en doorzettingsvermogen. Maar het geschenk wat het je oplevert is bevrijding en het opnieuw verbonden zijn met de Bron van Al Wat Is. In deze Bron ben je namelijk al geliefd. Jijzelf mocht het weer op eigen kracht herontdekken.
Jouw leven zal geen overleven meer zijn, maar LEVEN!

Innerlijk Licht

Met al de voorgaande kwaliteiten zal jouw Innerlijk Licht steeds helderder gaan schijnen, steeds sterker zal de Bron van al wat is in jou zichtbaar zijn.

RememberyourSelf

Na het bovenstaande zal de naam van deze website beter te begrijpen zijn. Bij het ontstaan in 2007 nog gespeld als 'Re-member-your-Self' wat letterlijk betekent 'Wordt weer lid van jouw Hogere Zelf' vrij vertaald 'Kom weer in verbinding met jouw Hogere Zelf', maar het betekent ook 'Herinner je wie je werkelijk bent'. Vanaf 2017 'Rememberyourself' gespeld. Eerder had ik de website "energie-bewustzijn", hetgeen na onze verhuizing naar Zweden in 2007 om een andere naam vroeg. Inmiddels heb ik de website Energie-Bewustzijn.nl in ere hersteld als één pagina website met mijn kern activiteit namelijk healing reading en selfhealing coaching.