laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

JAAR  ENERGIE

Als voorbeeld is dit de algemene jaarenergie voor de hele aarde voor:

2021 = 5 = De Hiërofant in de Tarot. Dit betekent een jaar waar de energie over macht en gezag gaat. Er wordt in een dergelijk jaar geleerd door tegenstand of door problemen te overwinnen. Het kan daardoor een jaar vol stress zijn, waarin stabiliteit bedreigd wordt en men hierop reageert door star aan de traditie vast te houden. Men kan van deze energie de positieve trilling gebruiken door naar de eigen innerlijke raadgever te luisteren en op innerlijke kennis te vertrouwen. Men bezint zich in zo'n jaar op alle geïndoctrineerde geboden en verboden, die men vervolgens overeind probeert te houden of verwerpt. Het is een jaar om de waarden en overtuigingen die je hebt te onderzoeken en te kijken welke jou beperken en welke jouw groei bevorderen. In zo'n jaar wordt ook duidelijk of je vanuit jouw hart spreekt, in overeenstemming met jouw innerlijke wijsheid of dat je slechts routineus dogma's verkondigt. Het laatste stukje kun je in de huidige situatie ook zien als klakkeloos het narratief of de systeemmedia napraten zonder zelf onderzoek te doen of andere bronnen te raadplegen.

2022 = 6 = De Geliefden. Dit is een kaart/energie die betrekking heeft op relaties. De relatie wordt onder de loep gelegd. Elke relatie. Dus niet alleen die binnen een verbintenis van één op één, maar ook die met familie, vrienden en collega's. En zelfs de relatie die jij hebt met jouw overheid! Met deze energie neem je niet meer genoegen met minder dan wat je echt wilt en nodig hebt en anders wordt de relatie beëindigd. Het gaat hierbij om open en eerlijk te communiceren, waarbij niets verborgen wordt gehouden. Dat geldt voor beide partijen.
De relatie zal vooral in dit jaar uw zelfbeeld weerkaatsen. Daarom is het in zo'n jaar van belang stil te staan bij hoe anderen jou zien en behandelen, zodat je meer over hoe jij jezelf ziet te weten komt. Het gaat er om dat je in dit jaar de steun en aanmoediging die je nodig hebt in jezelf leert te vinden. Je gaat je gewaar worden dat je kunt communiceren met een innerlijke stem ofwel intuïtie. Je leert dit jaar de verwachtingen van en projecties op mensen in jouw leven terug te brengen naar jezelf. Je gaat in dit jaar jouw vrouwelijke en mannelijke energie in balans brengen.
Het is vaak een jaar van keuzes en een keerpunt in een 10-jarige cyclus. Jouw relaties kunnen daarom van grote invloed op jouw keuzes en besluiten zijn. Houdt bij jouw besluitvorming steeds oprechte communicatie voor ogen.

2023 = 7 = De Zegewagen. De energie van 2023 zal positieve veranderingen te zien geven, die hart en betekenis voor ons zullen hebben en die de ware innerlijke richting van de ziel mogelijk zullen maken.

Het zal een jaar zijn waarin een beweging voorwaarts gemaakt zal worden. Waarin creatieve ideën of projecten in een tastbare vorm in gang gezet worden.

Naast al deze beweging is er echter ook een sterke behoefte aan rust, aan een solide en voedende thuisbasis. Juist om al deze verandering en beweging mogelijk te maken. Dat komt voort uit het feit dat de energie van dit jaar sterk met het teken Kreeft verbonden is.

De tendens van deze energie is evenwel ook dat mensen veel meer zullen gaan reizen, danwel verhuizen of dingen aan hun huis veranderen. Op dit moment, juli 2023, kan ik constateren dat dit laatste zeker klopt. Er zijn heel veel mensen bezig met hun huis. En in mei en juni hebben wij zelf kunnen ervaren dat er heel veel mensen aan het reizen zijn.

2024 = 8 = Evenwicht/rechtvaardigheid. Dit is het beste jaar om alles wat uit balans is op persoonlijk en mondiaal niveau weer in balans te brengen, ook op het gebied van financiën, juridische zaken en gezondheid. Het is ook een goed jaar om nieuwe ideeën op een praktische manier te introduceren. Vereenvoudig je leven is de boodschap! Ruim dus uw kelders, garages, zolders en kasten op met als doel dingen los te laten die niet meer bij jou passen.
Dit jaar worden duidelijkheid, orde en evenwicht belangrijker dan ooit en dit geldt voor de hele mensheid. Je eigen illusies, hersenschimmen of zelfbedrog zullen voor jou en ook voor die van anderen ondraaglijk worden. Oprechtheid en duidelijkheid zijn de deugden die jij dit jaar zult eisen.
De natuur en het in de natuur zijn zullen je verjongen en genezen. Buiten in de natuur zijn wordt dit jaar 2024 een van jouw prioriteiten.
Omdat Balans gerelateerd is aan het teken Weegschaal, kan het zijn dat Weegschalen meer beïnvloed worden of dat eventuele problemen die je hebt met Weegschalen kunnen worden opgelost of dat de energie in de maand van Weegschaal, tussen 21 september en 21 oktober, nog duidelijker zal zijn.
Ook het getal 8 is het teken van Oneindigheid, dat naar een hoger Octaaf van Evolutie gaat.

 

 

Jouw Persoonlijke Jaarenergie

Welke energietrilling heeft 2024 voor jou in petto?
Wat zullen jouw uitdagingen zijn en wat zijn jouw kansen?

De energie verandert rond 1 januari van elk jaar, ook al valt jouw verjaardag pas veel later. Als je aan het begin van het jaar al weet waar je het komende jaar op mag letten, dan is dat winst voor jezelf. Dan ben je al een stapje vooruit en kun je makkelijker herkennen, wat wel en niet goed is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Geen verrassingen meer? Vast nog wel. Een uitdaging blijft altijd een verrassing, maar het is jouw keuze die uiteindelijk bepaalt of het leuk, heel leuk of vervelend wordt. En daarin kan nu juist het op de hoogte zijn van de Persoonlijke Jaarenergie helpen om de goede keuzes te maken.

In de Jaar Energie worden mogelijkheden en uitdagingen voor het huidige kalender- en levensjaar onthuld. Daardoor kun je in jouw plannen meedeinen op de energiegolven die er zijn. Als je weet welke energiebeweging er is dan is het gemakkelijker te accepteren en kun je er ook mee werken.

"Na een erg bewogen jaar voor mij heb ik de informatie over de Jaar Energie nog eens doorgelezen en vond het erg mooi om te zien hoeveel overeenkomsten erin staan met hoe ik mij op het moment voel en daarnaast ook alle veranderingen die zijn gebeurd. Het heeft mij in het begin al een bepaald gevoel van zekerheid en geruststelling gegeven. Iets wat in mijn situatie geen overbodige luxe was. Al met al is deze informatie voor mij altijd een fijn steuntje in de rug geweest en een extra motivatie om mij op bepaalde aspecten van het leven meer te focussen". M. over de Jaar en Basis Energie

De Persoonlijke Jaar Energie is een onderdeel van jouw Persoonlijk Energie Profiel,
maar kan nu ook los besteld worden en kost dan € 25,=.

Geïnteresseerd? En wil je bestellen?
Stuur dan een e-mail naar info@rememberyourself.nl met jouw aanvraag en vermeldt dat het gaat om de Jaar Energie.
Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging met verdere informatie.