laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Magnesium tekort FUNEST


Als aanvulling op mijn publicatie over vitamine D, waarin gesproken wordt over het belang van magnesium om vitamine D te kunnen laten functioneren, heb ik hieronder daarom informatie over magnesium geplaatst.

De video heet "MAGNESIUM TEKORT of insufficiëntie met veel lijden en chronische ziekten tot gevolg".
Waarschijnlijk denk je, dat betreft mij niet. Dan vergis je je. Het overgrote deel van de mensen heeft een magnesium tekort. Magnesium is namelijk voor alle processen in het lichaam nodig, liever gezegd essentieel, en als er ergens een tekort ontstaat haalt het lichaam het daar weg ten gunste van het dan belangrijkste orgaan of proces. Heb je last van kuitkramp, een trillend ooglid? Het is het signaal van jouw lichaam dat er een ernstig magnesium tekort is en het hoog tijd is dit aan te vullen.
Leef je langdurig onder stress dan heeft jouw lichaam vele malen meer magnesium nodig om niet in een neerwaartse spiraal te geraken. Voor je het weet zit je in een mallemolen van medicatie, die niet de oorzaak aanpakt, maar slechts onderdrukt.

Deze zeer bekwame en deskundige arts legt het heel goed uit en ook wat je zelf kan doen. Het is in het Duits, maar je kan als hulp de ondertiteling aanzetten en ze spreekt heel duidelijk. Dit in tegenstelling tot de interviewer, die echt Zwitsers spreekt 😁, maar daar is overheen te komen.