laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Moeten, willen of mogen:

 

Ervaar het verschil in energie!

(Uit: Nieuwsbrief 16 van Re-member-your-Self.com van december 2012)

Uit de ban van het moeten, via bewust willen naar de overgave van mogen.

 

Veel mensen hebben het gevoel dat ze van alles moeten.

Ga voor jezelf eens na wat het verschil in energie is als je tegen jezelf zegt dat je iets moet of als je zegt dat je het wilt. Wat geeft jou meer energie?

Misschien, als je er wat bewuster mee omgaat, geeft het je ook de mogelijkheid om te bekijken of je iets wel echt wilt. Daardoor ontstaat er een keuze, namelijk: - om het niet te doen, - nu niet te doen, maar op een ander tijdstip, - of wellicht anders te doen.

Het woord moeten is zo ingebakken in ons systeem en daardoor erg hardnekkig, maar als je het belang van het energieverschil opmerkt zul je zeker een verandering ten gunste van jouw energie willen en kunnen bewerkstelligen.

Let er eens op hoe vaak je tegen andere mensen zegt dat je van alles moet. Het bevestigt wellicht hoe druk je het hebt, waardoor je je gezien voelt, maar het bevestigt tevens dat je het niet zelf in de hand hebt en dus eigenlijk een slachtoffer bent van alles wat je moet. Alsof een ander bepaalt wat en dat je moet. Moeten zal daardoor meer blokkades in je energiesysteem oproepen.
Je zult merken dat je je sterker voelt, meer in je kracht, met meer energie, als je zegt dat je wilt.

Kijk er eens naar, voel en ervaar het verschil en wie weet kom je deze periode veel energieker door met alles wat je wilt. Succes!!!

Een stapje verder ga je met het woord mogen, in plaats van moeten of willen. Ga dat voor jezelf ook eens na. Wat geeft het je als je het moeten vervangt door mogen. Wellicht dat er meer dankbaarheid in je leven komt.

Daar waar je weerstand voelt op het toepassen van mogen, betekent het, dat je je bewuster wordt van stukken die nog geheeld mogen worden.

Het is alsof bij moeten de energie van buitenaf komt en je slachtoffer bent, bij willen ben je je eigen autoriteit en stuur je de energie zelf en bij mogen geef je bewust de sturing uit handen aan een hogere energie en ontvang je genade. Dit is overgave.

Dit is een mooi voorbeeld van de vele oefeningen, die ik in de Selfhealing Cursus en de Individuele Selfhealing Cursus (beiden ook online) aanreik. Je ziet, het zijn hele praktijkgerichte oefeningen, die je altijd kunt toepassen en je eigen maken in het dagelijkse leven.