laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Onvoorwaardelijke Liefde

Onvoorwaardelijke Liefde - de Ultieme Uitdaging

(Publicatie: 25 mei 2021)

Het is een uitdagende tijd voor een ieder die wil weten en wil zien. De uitdaging is om in jouw hart te blijven en te geloven in Licht, Wijsheid, Kracht en Liefde. Dat deze bijdrage je daarbij mag helpen en ondersteunen.

De wereld op z'n kop
Is de wereld niet op z'n kop als goedbedoelenden, zonder eigenbelang anderen waarschuwen voor reële gevaren van juist wel op eigenbelang en macht uitzijnde organisaties en dat die goedbedoelenden dan worden verketterd, gemeden, gecensureerd en dat er niet naar hen wordt geluisterd?
Ik heb van vele goedbedoelenden hetzelfde gehoord. De MSM geloofsgetrouwen willen wat er echt gebeurt niet horen en worden zelfs boos als je hen eerlijke informatie aanreikt. Het is alsof je hen van hun geloof probeert af te brengen. Het geloof in wat de MSM in opdracht avond aan avond over hen uitstort. 'Waarschuwen heeft bij deze groep geen enkele zin´. Men moet het blijkbaar aan den lijve gaan ondervinden.
Daarnaast heb ik in mijn voorgaande publicaties/blogs al meer dan genoeg adviezen en informatie doorgegeven. Dit na vele uren lezen en luisteren van allerlei bronnen. En: Genoeg is genoeg!

Verhelderende en bevestigende video van Eva van Zeeland over wat ik hierboven, onderstaand en in mijn eerdere blogs geschreven heb. '5 redenen waarom heel veel mensen de waarheid niet kunnen zien'.

Voor jou die wil weten en zien

Ik schrijf nu dan ook voor degenen die wel willen zien wat er aan de hand is. Voor hen is het een zeer uitdagende tijd. Wakker zijn is één ding, spiritueel ontwaken een volgende stap, maar zeker nu erg belangrijk.

We worden namelijk op alle mogelijke fronten uitgedaagd te blijven geloven in het goede, in Onvoorwaardelijke Liefde, in Licht, in Wijsheid en vooral in Jezelf. Het is van groot belang deze energiëen ook bewust door jezelf heen te laten stromen en jezelf ermee op te vullen. Elke keer als we getriggered worden door frustratie, boosheid, angst en verdriet door het negatieve om ons heen, is dit een negatieve emotie, waarmee ook wij het negatieve vergroten. Ik bedoel hiermee niet dat je je gevoel moet ontkennen. Het is er en wegstoppen zou het tot een vulkaan kunnen maken. Het gaat ook hier weer om het bewust zijn. Herken het en weet dat het het negatieve vergroot. Erken het gevoel bij jezelf, waar haakt het op in? Het is een tijd waarin ieder van ons de mogelijkheid krijgt te transformeren. En daar hoort het onderkennen, bewust worden en accepteren van de eigen moeilijker/donkerder stukken ook bij. Een hulp hierbij is EFT (Emotional Freedom Technique), waarvan ik hier een uitleg geef.

Ik hoop dat je beseft hoe belangrijk dit gegeven is. Als je dit beseft kun je meehelpen en kunnen we het kantelpunt, waarover in bovenstaande video gesproken wordt, bereiken. En hopelijk dragen we dan bij aan een nieuwe wereld met vrede, harmonie, respect voor elkaar en de natuur. Dat is niet een wereld waar controle en macht de boventoon voeren, want daar kan Onvoorwaardelijke Liefde niet wonen.

Heb je op dit moment steun nodig om stukken in jezelf helderder te krijgen of schoon te maken, te er- en herkennen, dan kan ik jou op weg helpen met een online Individuele Healing Coaching of een online Healing-Reading.

Alleen Liefde zegeviert


"Alleen liefde zegeviert"!
Deze uitspraak komt van het Wereldvredesexperiment, wat ik eind februari 2001 op een Amerikaanse site uit '96 tegenkwam en graag wilde doorgeven. Om het voor Nederland toegankelijker te maken heb ik het verhaal destijds, met goedkeuring van de bron, in het Nederlands vertaald. Ik heb toen met een groep voor het gemeentehuis in Zaltbommel éénmalig een zogenaamde vredeskring georganiseerd waarin we ´Om Shanti Om´ (Innerlijke Vrede) zongen, met een kaars in onze hand. Het Brabants Dagblad had er zelfs nog een stukje aan gewijd. Het was de bedoeling van de initiators, dat er wereldwijd minimaal 80.000 mensen aan dit experiment mee zouden doen, zodat er vrede op de wereld zou kunnen komen.

Vrede en harmonie

De belangrijkste conclusie is, dat vrede alleen kan ontstaan als er vrede in ons mensen is. De situatie op aarde weerspiegelt wat er in het gros van de mensheid leeft. Als de massa geen oorlog meer zou willen, maar harmonie en vrede, dan zou er geen oorlog, maar harmonie en vrede zijn.
Evenzo: Als de massa niet zou geloven in wat hen door de MSMedia gedicteerd wordt, dan zou er geen hysterie over een virus zijn, wat een niet hoger of wellicht zelfs lager sterftecijfer heeft dan de griep van 2018. Ook in het vredes experiment worden de media (MSM) als grootste bron van negativiteit gezien. Negatieve berichtgeving verkoopt immers. Positieve niet! Maar het is een persoonlijke keuze en daar is ieder vrij in. De persoonlijke keuze beïnvloedt echter wel het geheel in negatieve of positieve zin.

Wil je echt uit de negativiteit (angst, frustratie, boosheid, verslaving, laag energie niveau) komen dan zul je daarvoor dingen moeten laten en dingen moeten doen.

- Begin vooral de negatieve imput van de MSMedia los te laten, dat scheelt waarschijnlijk al heel veel.
- Volg eens bewust jouw gedachten. Hoe denk je over jezelf? Heb je liefdevolle gedachten, ben je wel eens dankbaar? Voor het belang van dankbaarheid verwijs ik je naar één van de zelfhulpmethodes op mijn website, de hart-hoofd verbinding.

Bewustwording leidt tot bewustzijn en van daaruit kun je bewuste keuzes maken, die goed voor jou zijn. Dit betekent niet dat het niet goed voor een ander zou zijn. Integendeel, als jij beter in jouw vel zit, heeft dit ook een positief effect op anderen en de wereld.

- Hoe eerlijk ben je tegenover jezelf en tegenover anderen? Oneerlijkheid, leugens of onwaarheden (roddels) over een ander vertellen, de waarheid in eigen voordeel ombuigen, zal jouzelf negatief belasten. Jezelf kleiner of groter maken dan je bent is ook een vorm van leugen.

Bewustwording of Mindfulness is dus een eerste stap om een betere wereld voor jouzelf en om je heen te creëeren. Hoe meer mensen dit doen, hoe mooier de wereld zal worden. We kunnen het niet voor een ander. Ieder heeft zijn/haar eigen verantwoordelijkheid daarin. En ieder is vrij daarin te kiezen.

In de bewustmakende video van Leon van den Elsen raakt hij in heldere en praktische woorden met schitterende metaforen aan wat ik hierboven schets. Kijk ook zijn andere leerzame en praktische video's.

Synchroniciteit


'Toevallig', namelijk voor het zien van Leon's podcast, vond ik van de week mijn tekst van de lezing die ik in november 2003 bij Helios, een spiritueel centrum in Harderwijk, hield. Daarin praat ook ik over het bestaan en het belang van de auralagen en de chakra's. En over de chakrakoorden tussen mensen en wat voor impact die op iemands leven kunnen hebben, met voorbeelden uit mijn praktijk. Ik bedacht me, toen ik dat terugvond, dat het goed zou zijn, deze informatie ook op mijn website te gaan zetten in de vorm van een blog.
Opvallend dat er op dit moment voortdurend synchroniciteiten in mijn leven plaatsvinden. Je moet het alleen even in de gaten hebben! Daarom heb ik ook maar weer eens mijn boeken van James Redfield: De Celestijnse Belofte en het Tiende Inzicht uit mijn boekenkast gepakt. Deze gaan specifiek over synchroniciteit. Ik ben er nieuwsgierig naar hoe ik vele jaren later deze boeken opnieuw lees en wat ik er nu uit haal. Recensie achterop het boek van Elisabeth Kübler-Ross (zeer bekende psychiater en rouwexpert uit de vorige eeuw): "Een geweldig boek over de belevenis van het bestaan zelf".

Dan is het hier nu ook een goed moment nog eens even mijn diverse cursussen onder de aandacht te brengen want verandering kan alleen van binnenuit. De buitenwereld is slechts een spiegel van jouw binnenwereld.

Verandering kan alleen van binnenuit

In mijn Selfhealing basiscursus beginnen we met het ervaren van energie in het lichaam, daardoor kom je ook meer in je lichaam. Je gaat via verschillende eenvoudige technieken jouw lichaam als het ware meer in bezit nemen. Hierdoor word je bewuster en kom je meer op aarde. Je kunt niet eerder jouw frequentie verhogen voordat je helemaal bewust van je lichaam bent.
In de Aura- chakracursus gaan we contact maken met jouw fijnstoffelijke energie ofwel de verschillende auralagen en chakra's en hun werking op verschillende manieren ervaren. Blokkades daarin ga je tijdens deze cursus gewaarworden en opruimen. Deze blokkades manifesteren zich uiteindelijk in het lichaam.
In de daarop volgende Transformatie cursus gaan we het hebben over overtuigingen. Zonder dat we dat bewust in de gaten hebben, bepalen overtuigingen, die we in ons leven hebben meegekregen, voor het overgrote deel ons leven. We gaan dan ook kijken of de overtuigingen nog overeenstemmen met wie jij eigenlijk bent of wilt zijn. Of die overtuigingen jou nog steeds dienen of juist in de weg zitten. We diepen dit thema uit, zodat jij met de overtuigingen die jou nu passen, het leven gaat leven wat nu bij jou hoort en niet het leven leidt volgens de overtuiging van anderen.

Je zult begrijpen, dat je bovenstaande niet even op één weekendje tot je kunt nemen. Het is een bewustwordingsproces. Maar zoals de reis naar de vakantiebestemming net of minstens zo leuk is als de bestemming zelf, althans dat vind ik, zo kan de reis van het bewustwordingsproces boeiend, uitdagend en leuk zijn. En wat je erin stopt, dat krijg je er ook uit.

Links die misschien ook interessant voor jou zijn:

Dennennaald thee: Mogelijk tegengif voor het spike proteïne (en overdracht) en versterken van jouw immuunsysteem.
Immuunsysteem verbeteren. Ik geef hier een scala aan natuurlijke middelen, waarmee je jouw immuunsysteem kunt verbeteren.
Opnieuw onder de aandacht, want Olijfbladextract doet precies wat we nu nodig hebben!