laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Pijn, ziekte, problemen

 

Ze zijn een kans tot bewustwording en bewustwording is een kans tot healing

(Uit: Nieuwsbrief 7 van Re-member-your-Self.com van 31 oktober 2009)

Pijn, ziekte en problemen zijn signalen vanuit diepere lagen in jezelf, die gehoord willen worden, gekend willen worden, dus bewust gemaakt willen worden. Er zit informatie voor je in, die je de mogelijkheid geeft oude trauma's weer bewust te worden zodat je ze kunt transformeren, hetgeen energie vrij maakt en tevens jouw eigen wijsheid, kracht en liefde, zodat je weer op jezelf durft vertrouwen.

Het is dus heel belangrijk bewust te worden, zodat je werkelijke healing kunt ervaren. Iets wat je je niet bewust bent, kun je niet veranderen of transformeren.
Het kan ook zijn dat de pijn, de ziekte of het probleem niet verdwijnt, maar dat je er wel heel anders mee omgaat en er een rijker mens door geworden bent. Je beleving wordt anders.

Afhankelijk van wat de diepere of achterliggende bedoeling van de pijn, de ziekte of het probleem is, is het evengoed heel goed mogelijk dat door er met je aandacht helemaal naar toe te gaan je het daadwerkelijk oplost ofwel transformeert.

Omdat je zelf vaak vast zit in een bepaald patroon of overtuiging en niet objectief kunt kijken naar wat er speelt, is het soms niet mogelijk het alleen te doen en heb je hulp van buitenaf nodig. Een healing/reading - ook op afstand - kan dan een goede ondersteuning bieden tot bewustwording. Meestal is 1 healing/reading al voldoende om je in ieder geval op weg te helpen en knopen te ontwarren.