laat jouw energie weer stromen

Healing Reading Selfhealing

Healing Reading en Selfhealing Coaching ook op Afstand of Online voor Bewustwording - Zelfkennis -

Persoonlijke en Intuïtieve Ontwikkeling - Energie - Levenslust - Focus - Zingeving

Verbind je met de wijsheid van jouw Hart en jouw Kracht!

MIJN PROVIDER HEEFT EEN ANDER PROGRAMMA VOOR DE WEBSITE GENOMEN. HELAAS IS DE INDELING OP MIJN WEBSITE DAARDOOR NOG NIET ZOALS DIE ERUIT MOET ZIEN EN ZAG. ER WORDT AAN GEWERKT.
 

Publicaties over

Bewustwording - Spiritualiteit: Hoger Zelf, Ziel - Persoonlijke en Intuïtieve Ontwikkeling - Lichamelijke en Geestelijke Gezondheid - Healing en Reading (op afstand) - Energie - Zelfhulpmethodes - Tips

De artikelen die ik in de afgelopen jaren in mijn nieuwsbrieven geschreven heb zijn overpeinzingen over de dingen die ik meemaak, mensen die ik ontmoet of zaken die ik lees, met de bedoeling de lezer iets mee te geven, als het ware een cadeautje, waar de lezer iets aan heeft. Het kan gaan om bemoediging, oefeningen, iets om over na te denken.

Ga met je cursor naar het kopje 'Publicaties' bovenin bij de navigatiebalk, dan krijg je een overzicht van de verschillende artikelen . Klik op het artikel van je keuze om het te kunnen lezen.

Mocht je teksten van mijn website willen gebruiken, dan mijn dank. Ik heb ze door de jaren heen met zorg samengesteld. Wel wil ik je dan vragen naar mijn website te verwijzen.

Voor nog meer informatie verwijs ik je ook naar mijn Telegram kanaal: https://t.me/rememberyourself01

Mijn Telegram kanaal:
https://t.me/rememberyourself01


Disclaimer

Ondanks dat ik de informatie, die op deze website staat met grote zorgvuldigheid samenstel wijs ik jou erop dat je ten allen tijde zelf verantwoordelijk blijft voor het gebruik van deze informatie.
Ik ben niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt.
Privacy
Uiteraard wordt de privacy ten allen tijde door ons gerespecteerd.


Wil je teksten van mijn website gebruiken, dan mijn dank. Ze zijn authentiek en ik heb ze door de jaren heen met zorg samengesteld. Verwijs je wel even naar mijn website?
                                                                                          

Creator of this Website:
Christine Eckenhuijsen Smit |
Copyright 2017© Rememberyourself.nl
Copyright 2008© Re-member-your-Self.com

Laatst bijgewerkt: 31 maart 2023