laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Alternatief behandelaar: roeping of beroep

In mijn geval is hier geen onderscheid tussen. Ik heb van mijn roeping mijn beroep gemaakt en kan mijn talenten daarbij inzetten. Maar je hoeft geen alternatief behandelaar te zijn om dit zo te ervaren, je kunt net zo goed timmerman, metselaar, pianoleraar of monteur zijn. Zolang je met je hart doet wat je doet zou je kunnen zeggen dat je je roeping volgt, dat waar jij jezelf het best mee tot uitdrukking kunt brengen. Daarmee zit je in de goede trilling en dat geef je door.

In de horoscoop is terug te vinden of je beroep een connectie heeft met jouw roeping en/of met de manier waarop jij je geld zult verdienen en of je jouw talenten hierbij volledig kunt benutten. Wil je weten hoe dat bij jou zit? Kijk dan hier.

Dan kom ik vanzelf op het volgende. Is dan wat je met je hart doet niet van waarde? Ik zou zeggen juist wel, want daar zit liefde bij en wat is nu waardevoller dan liefde? Zou je dan zeggen, die timmerman, c.q. vrouw maakt zo iets moois en je voelt dat die dat zo met liefde, met hart doet, daarvoor hoef je niets te betalen?
Het vreemde is, dat op het gebied van de alternatief behandelaar er ineens wel zoiets bestaat als, dat is een roeping, dus dat mag eigenlijk niets kosten en als het wel kost moet het maar weinig kosten. Vreemd toch? Waarschijnlijk omdat het vaak wordt beschouwd als een uit de klauwen gelopen hobby. Maar zo worden/werden nu eenmaal veel dingen beschouwd, die vrouwen doen.

Ook al was het wel mijn roeping, dat betekende in mijn geval niet, dat ik meteen al op mijn pad was. Dat heeft vele jaren geduurd, pijn, maar ook vreugde opgeleverd en levenswijsheid. Uiteindelijk een opleiding van vier jaar, die mijzelf onder de loep nam. Geen theorie, maar praktijk. Daarnaast vele workshops op allerlei gebieden, om nog meer van mijzelf en het leven te doorgronden.

Wat is het verschil dan met bijvoorbeeld een psycholoog, van wie het wel heel normaal gevonden wordt, dat aan een sessie een fors prijskaartje hangt en 10 sessies is niets in psychologen land. Ik heb in mijn praktijk vaak mensen gehad, die verder kwamen met één reading/healing, door het direkte kontakt met wat er wezenlijk speelt en het afgestemd zijn daarop, dan met vele sessies in het reguliere circuit, waar er vaak analytisch/systematisch met gevoel wordt omgegaan. Maar ja, dat circuit wordt vergoed door de zorgverzekering (waar we allemaal aan meebetalen).

In mijn geval heb ik, om die 4-jarige opleiding te kunnen bekostigen bouwketen schoongemaakt en aerobic les gegeven. In een later stadium, toen de toen jongste eenmaal naar school ging, had ik een drukke part-time baan als directie secretaresse en binnendienstmedewerkster en gaf ook nog aerobic les.

Daarnaast had ik gewoon mijn gezin en was er voor de kinderen. Maar ik voelde dat dit was wat ik wilde, waarvoor ik er was. Vaak was het zwaar, door alles wat ik tegenkwam, maar dat heeft me ook de basis gegeven voor wat ik nu doe, het heeft me sterker gemaakt in het geloof dat wat ik doe waardevol is.

Telkens weer wordt ik bevestigd, dat de basisoefeningen, die ik zelf geleerd heb en in mijn cursussen doorgeef en verfijnd heb, echt een bodem, een basis geven. Het zijn eigenlijk zulke simpele oefeningen, maar heel diepgaand. Ze brengen je bij jezelf, geven je rust, verbondenheid met het grote geheel. Vooral dankbaarheid, een onderdeel van deze oefeningen, maakt dat je energie stroomt, je inderdaad vanzelf dankbaar wordt, dat je er bent. Zelfs op momenten, dat je je absoluut niet dankbaar voelt, dan zal het erkennen, dat dit zo is, de energie die vastzit weer op gang brengen.

Wil jij meer weten over de basisoefeningen, die je al kunt leren in 4 online lessen van een uur tijdens de Basiscursus Selfhealing 'Thuiskomen bij Jezelf'? Dat kan hier selfhealing-cursussen