laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Selfhealing cursussen

Bewustwording, Zelfkennis, Persoonlijke, Intuïtieve en Spirituele Ontwikkeling

 

 

 

 

Nu ook Individueel mogelijk = op jouw tijd en in jouw tempo (online)
Individuele Selfhealing Cursus

(H)erken jij jezelf?

 

 • Snel moe en energie kwijt
 • Gedachten die in cirkeltjes ronddraaien
 • Meer vertrouwen op anderen dan op jezelf
 • Slecht kunnen concentreren
 • Moeilijk nee kunnen zeggen
 • Beter contact willen met jouw gevoel
 • Intuîtie versterken
 • Jezelf energetisch leren beschermen

Je bent niet de enige die door één van deze items aangesproken wordt! Maar jij kunt er nu iets aan doen! Door je bewust te worden hoe jouw energie werkt. Door oefeningen te leren die je in het dagelijks leven kunt toepassen.

De cursussen leveren het volgende op:

 • Meer Energie en Gezondheid
 • Zelfkennis en Bewustwording
 • Beter contact met jouw Gevoel en Intuïtie
 • Meer in Evenwicht en in jouw Kracht

Cursussen:

Review cursist

"Als ik nadenk over de cursus intuitie en zelfkennis krijg ik al spontaan een warm gevoel. Deze cursus bracht mij weer terug bij mijn gevoel. Diep van binnen herontdekte ik mezelf, wat me terugbracht bij al mijn emoties en letterlijk het diepe gevoel in mij. Alles om mij heen is meer helder en dat uit zich in communicatie met mensen maar ook in geuren en gehoor. Het besef zelf energie te kunnen laten stromen is zo geweldig en geeft zoveel waarde aan het leven. De ervaring is niet in een paar regels te vatten maar ik had dit niet willen missen!" Lia P. (na de Basiskursus)

Wil je meer ervaringen van cursisten lezen? Kijk dan hier.
 

De weg van Bewustwording

Met deze cursussen krijg je Zelfkennis en kom je stap voor stap dichter bij jezelf. Je krijgt een beter begrip van en voor jezelf. Het is een reis in Persoonlijke Ontwikkeling, die jou inzicht zal geven in wie je echt bent, welke talenten jij te bieden hebt, welke ballast je bij je draagt en je mag loslaten. Het zal jouw Intuïtie versterken. Je komt meer in contact met je lichaam, met je emoties en jouw Spiritualiteit. Daardoor zal je helderheid toenemen, met inachtneming van jouw grenzen. Voorts zul je tools krijgen om jezelf Energetisch te beschermen.

In deze cursussen zul je Selfhealing ervaren. Dat is niet altijd leuk of makkelijk, omdat healing kan gebeuren na bewustwording en dat kan soms pijnlijk zijn. Laat dit je niet weerhouden; het was er al die tijd al en je kunt jezelf nu bevrijden. Dit is nodig om als een compleet en gezond mens door het leven te kunnen gaan en in jouw Kracht te komen.

Het gaat bij deze cursussen vooral om het ervaren. Het ervaren van de energie tijdens de lessen en het ervaren in een groep heeft een diepgaand effect, zoals je ook kunt lezen bij de ervaringen van klanten. Dit zijn zulke essentiële, maar ook subtiele zaken, die niet middels een schriftelijke cursus op te pakken zijn.

De cursussen zijn praktijkgericht, niet leren uit boeken, maar door speelse oefeningen. Je komt daardoor in contact met je eigen ervaring, je eigen gevoel, je eigen wijsheid. Er is daarin geen goed of fout. Wel een keuze.
Elkaar becommentariëren hoort hier niet thuis.

Spreekt deze weg jou aan? Ga dan nu verder naar de Basis Selfhealing Thuiskomen bij Jezelf I.

Algemene informatie

Na afronding van elke cursus krijg je een certificaat (de lessen die niet zijn bijgewoond worden daarop aangetekend).

Voor een goed resultaat is het in ieder geval bij de basiscursus van belang dat je alle lessen hebt gevolgd. Indien er een les gemist wordt, dan moet die in een betaalde privé sessie ingehaald worden. Voorts is het belangrijk, dat je de oefeningen toepast, zodat ze steeds meer deel worden van jezelf.

De cursussen hebben een bepaalde opbouw en volgen elkaar op, daarom is het niet mogelijk om b.v. los een Aura/Chakra cursus te volgen; dan zou je de basisoefeningen missen waarop elke volgende cursus verder bouwt.

Selfhealing bij mij thuis, maximaal 6 deelnemers:
Basis I  op een zaterdag van 10.30 - 17 uur € 76, Basis II idem of
3 ochtenden, middagen of avonden van 2 uur € 76, Basis II idem

Selfhealing Online:
Basis I: 4 lessen van 1 uur  € 76 - Basis II idem