laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Hoe word je slaaf van het systeem?

Dat is heel gemakkelijk, zei Herman Göring tijdens het Neurenberg Proces.
Zorg dat je mensen bang maakt, dan doen ze alles wat je zegt.

(Publicatie: 11 maart 2021)

Herman Göring werd tijdens het Neurenberg Proces gevraagd hoe ze het toch voor elkaar hadden gekregen om zoveel Duitsers en anderen mee te krijgen in hun gedachtengoed. Zijn antwoord: "Dat is makkelijk. Het heeft niets met nazisme van doen. Het heeft te maken met hoe mensen zijn. Het enige wat een overheid nodig heeft om slaven van mensen te maken is ANGST. En als je iets vind wat hen bang maakt, dan kun je ze alles laten doen wat je wilt".

Misschien herken jij dat gevoel? Dat het is alsof je in één of andere nachtmerrie film bent beland. Je vraagt je af dit kan toch niet waar zijn? Ik hoorde in dit kader bij Sietske Bergsma iets interessants, wat hierop terugslaat. Hitler zei, als je de LEUGEN grotesk genoeg maakt, gelooft niemand dat het een leugen is. Helaas blijkt dat nu dus ook zo te werken. Een heleboel mensen zijn zo ver van de connectie met zichzelf verwijderd, dat ze niet zien en vooral voelen wat er echt aan de hand is. Hun enige houvast is dat wat hen door een betrouwbaar lijkende overheid, gesteund door omgekochte media, wordt voorgeschoteld.

Hoe werkt het precies?
Na drie maanden van de strengste maatregelen van heel Europa, ervaren de meeste mensen een klein beetje meer speelruimte, zoals openstellen van kappers en 10 minuten winkelen op afspraak, inmiddels als een flinke stap. Daar ligt nu ook juist de valkuil. Dit is psychologische gedragsbeïnvloeding. Dit gebeurt op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door:

  • Omkoping: Er wordt je verteld dat het 'vaccineren van iedereen in Nederland' de enige manier is om weer terug te kunnen naar een vorm van 'normaal'.
  • Beroemdheden inzetten: Eén van de oudste en meest gebruikte marketingtrucs: het inzetten van bekende Nederlanders/mensen. Deels omdat het werkt, maar vooral omdat het goedkoop en gemakkelijk is. En als je je zou verdiepen in de structuur van wie er achter de schermen aan de touwtjes trekt, weet je dat deze beroemdheden toch al gekocht zijn, nooit objectief hun eigen mening mogen en kunnen geven. Je hebt slechts één uur van jouw hele leven nodig om jezelf te informeren over wie en wat jouw leven bepaalt. Het vele werk wat hiervoor nodig is, is al door een jongeman gedaan, die heel helder en inzichtelijk laat zien hoe de piramide structuur is opgebouwd. Kijk zijn zeer interessante, duidelijk en mooi opgebouwde verhaal hier. Ook te zien via Telegram: timgielen in 1 dag van 20k naar 36k views. Dat zegt wel wat.
  • Bewust creëren van "schaarste": We zien al weken achter elkaar krantenkoppen over de "beperkte voorraad" van vaccins en hoe mensen in Nederland wanhopig op zoek zijn naar een shot.
  • Populariteit creëren: Groepsdruk inzetten als marketing instrument. En een andere oude truc in de marketing: het kweken van populariteit middels het idee dat die populariteit al bestaat.
  • Niet vaccineren is geen 'normaal' leven meer leiden: Er is de laatste tijd veel gepraat over vaccinatiepaspoorten. Het idee dat nu verspreid wordt is dat ze 'onvermijdelijk' zijn om weer een 'normaal' leven te kunnen leiden. Het idee van 'onvermijdelijkheid' is een krachtig hulpmiddel. Je kunt het gebruiken om gevoelens van nederlaag bij je oppositie op te wekken en zo hun toestemming zonder dwang te krijgen.

Dit zijn bekende marketing strategieën om psychologische gedragsbeïnvloeding te bewerkstelligen. Vervang de term Covid-19 door een wasmiddelenmerk, pas de tekst enigszins aan en je hebt een dijk van een wasmiddelreclame.

Als je niet kan geloven dat men psychologische oorlogsvoering inzet om zoveel mogelijk Nederlanders over te halen om zich te laten vaccineren, check dan even dit printscreen van de Rijksoverheid die actief op zoek is naar mensen met ervaring in gedragswetenschappen en psychologie om mensen over te halen om te gaan prikken.

Gelukkig spreken steeds meer artsen, psychologen en wetenschappers zich uit tegen het ontstaan van een medische politiestaat. Kortom, er is een goede reden om te denken dat het verzet tegen het ‘nieuwe normaal’ veel groter is dan dat de gevestigde orde ooit had verwacht. Cijfers over de laatste twee zaken worden angstvallig achter gehouden.

En mocht je er nog aan twijfelen dat deze marketing strategieën echt werden ingezet, luister en kijk dan eens naar deze documentaire, waarin een Belgische arts, die indertijd de angst markteing achter de Mexicaanse griep 'plandemie' gestalte gaf, trots vertelt hoe hij de mensen voor het lapje heeft gehouden. Deze man is door Ab Osterhaus uitgenodigd om daarover een lezing te geven om op deze manier de Covid-19 plandemie op touw te zetten. Deze tactiek is over de hele wereld toegepast. Ook nu weer.

 

Meer echte feiten weten?

Wil je toch eens meer weten dan jou door de Main Stream Media en de overheid verteld en voorgehouden wordt? Het kost je maar 5 minuten: The Great Reset Explained in 5 Minutes (de link werkt anno januari 2024 niet meer; ik vermoed dat uw overheid het niet goed vind dat u zich onafhankelijk kunt informeren. Ik zou zeggen, des te meer reden om jezelf te informeren en te gaan onderzoeken).

Wil je je nog meer verdiepen in de waarheid achter alles wat er gebeurt? Dan is deze documentaire (idem als bovenstaande t.a.v. censuur) van 50 minuten heel verhelderend.
Voor jouw gemak, heb ik onderstaande teksten uit de documentaire gehaald en voor je vertaald. Ik heb hieronder eerst een intro geschreven en op sommige plekken ook mijn commentaar ingevoegd.

Met deze “vooruitziende blik” werd al in 2010 door de Rockefeller Foundation een stuk uitgebracht: 'For the Future of Technology and Development'. Opvallend in dit stuk is dat daar een aantal uitspraken worden gedaan, die vrijwel de situatie beschrijven van wat nu aan de hand is, maar dan in de verleden tijd, alsof het al gebeurd is. Hiermee hebben ze het dus al helemaal energetisch neergezet.

Teksten uit de documentaire:

  • Een wereld met een top-down overheid en meer autoritair leiderschap.
  • Gedurende de pandemie (huh, het is nu pas 2010 hoor!) gebruikten nationale leiders over de hele wereld hun autoriteit en legden waterdichte regels en restricties op van het verplicht dragen van mondkapjes tot lichaamstemperatuur checks (hé, ze hadden toen de PCR test nog niet als nep-instrument bedacht, maar dat gebeurt nog wel, door een nep professor, ene heer Drosten, samen met mevrouw Marion Koopmans van het OMT, wow!)
  • Burgers droegen vrijwillig een stukje van hun soevereiniteit en hun privacy af aan hun regering in ruil voor meer balans en veiligheid.
  • Deze overall controle gebeurde in vele vormen, zoals biometrische ID's voor alle burgers (?? zoals nu in China ??)

En vervolgens publiceerde diezelfde Rockefeller Foundation in december 2020 dit rapport, waarin o.a. het volgende stond:
De Covid-19 vaccines zijn gearriveerd en er zijn genoeg vaccins om tegen eind januari 50 miljoen mensen te hebben gevaccineerd. Maar deze eerste doses zullen op korte termijn niets uithalen om een epidemie, die niet onder controle te krijgen is, uit te roeien.
Tegen het eind van januari, zal het land in staat zijn om meer dan 70 miljoen tests per week uit te voeren. Verwacht wordt dat dit aantal wordt verhoogd tot 200 miljoen tegen april. Advies aan de Amerikaanse regering: studenten zouden elke week, minstens 1 keer getest moeten worden.

Dan is er op 18 oktober 2019, 5 maanden vóór de corona uitbraak, Event 201 georganiseerd om het scenario van een pandemie door te nemen. Je kunt het vrijwel leggen op wat er vanaf ongeveer 5 maanden later gebeurde. Partners van dit Event zijn o.a. de Bill&Melinda Gates stichting en het WEF (World Economic Forum). Bill Gates verklaart nu openlijk dat hij nog nooit zo'n goede investering heeft gedaan, het experimentele "vaccin"!

Connecties van B&M Gates, waar ze veel geld in stoppen en invloed op hebben: Media, WHO (Bill Gates is onofficieel state member, en hierdoor onschendbaar), Universiteiten en scholen. Follow the Money!!!!

Israël - Füllmich - PCR - Griepprik

En dan wat er in Israël gebeurt. Of all places wordt daar met de vaccins geëxperimenteerd. Moet je je voorstellen. Er leven daar mensen die de Holocaust hebben overleefd! Om een beetje te voelen wat daar gebeurt kijk dan ook dit filmpje. OUTCRY TO THE WORLD, FROM ISRAEL!!! (incl. NL+ENG ondertiteling). Inmiddels weten we dat daar één van de hoogste injectiequotes is, maar ook één van de grootste aantallen nieuwe besmettingen, juist bij geïnjecteerden, waardoor nu de booster gepropageerd en zodadelijk opgedrongen wordt.

Als je toch op dreef bent kijk dan ook het Amerikaanse interview met advocaat Reiner Füllmich waarin veel duidelijk wordt. Deze advocaat, verzamelt bewijzen en informatie via gerenommeerde wetenschappers, virologen, artsen en werkt internationaal samen met heel veel andere advocaten. Met deze informatie zullen uiteindelijk ook gerechtelijke processen gevoerd kunnen gaan worden en mensen veroordeeld kunnen worden voor hun misdaden. Hij toont o.a. aan dat de PCR test (het instrument dat gebruikt wordt om ons onder het juk van maatregelen en angst gevangen te houden) op deze manier niet geschikt is om aan te tonen of je besmettelijk bent.

De PCR test is de stok waarmee geslagen wordt, het alibi om jou een vaccin aan te smeren, niet voor 1 x, dat geloof je nu, nee elk jaar weer. En weet je wel wat je in jouw lijf laat spuiten?

De jaarlijkse griepprik, die godzijdank nu nog vrijwillig is, is er ook stiekem als normaal ingeslopen na het debacle met de vaccins tegen de Mexicaanse of varkensgriep.
Ik kan je vertellen, dat ik in Zweden een man elk jaar zieker zag worden na het nemen van zijn griepprik. Zijn vrouw, nota bene verpleegster, moedigde hem steeds aan die prik maar weer te nemen. Ik kreeg op dit verhaal een reactie van een man in Nederland, die dacht, laat ik ook maar zo'n griepprik gaan nemen en nog nooit zo ziek was geweest en tijdenlang verzwakt bleef. Ik vermoed dat het met meer mensen zo gaat, maar dat ze het niet aan die prik relateren. Dat gebeurt veel te veel dat mensen zich niet realiseren wat ze allemaal binnen krijgen en het verband ook niet leggen. En daarmee doen ze zichzelf tekort.

Mensen ga bewuster leven!!! Zoek de autoriteit niet buiten je, maar binnen in jezelf. De tijd dat dat de norm gaat worden staat voor de deur, dus begin alvast. Lees er hier meer over.