laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Transformatie

&

Hoe je een crisis positief kunt gebruiken

(Uit: Nieuwsbrief 1 van Re-member-your-Self.com van december 2008 en aangevuld in december 2021)

 

Hoe je het ook wendt of keert een crisis is altijd een mogelijkheid naar transformatie. Transformatie is niet hetzelfde als verandering.

Verandering is meer van hetzelfde maar dan in een ander jasje en is een omkeerbaar proces. Bijvoorbeeld water wordt stoom en verandert weer terug in water. Bij veranderen ga je iets op een andere manier doen of uitproberen, maar er verandert niet wezenlijk iets. Het spreekwoord oude wijn in nieuwe zakken is hier van toepassing. Je kunt er je leven lang mee bezig blijven.

Transformatie voert je uiteindelijk - na de crisis - tot veranderde inzichten, dus tot loslaten van oude denkpatronen die je hinderden om je ware zelf tot bloei te laten komen.
Transformatie is niet omkeerbaar. Je kunt niet meer terug in de oude 'jij', in de oude vorm. Jouw energietrilling of frequentie is veranderd. (Lees ook mijn publicatie: "Frequenties en onze toekomst". Dus automatisch trek je andere ervaringen en andere mensen aan.
Een mooi voorbeeld van transformatie is de pop die een rups wordt en de rups die een vlinder wordt. Dezelfde vlinder zal nooit meer rups kunnen worden, evengoed als dezelfde rups nooit meer pop kan worden.

Proces

Een kleine introductie en verklaring op de verdere tekst.

Ik schreef deze publicatie, al in december 2008 als nieuwsbrief. Toen was er de hoax van de Mexicaanse griep of varkensgriep. Ik probeerde mensen op een milde manier, via mijn nieuwsbrief, de ogen te openen, wakker te schudden, te laten zien wat er echt aan de gang was. En ik gaf ze "tools", mogelijkheden, om in balans te blijven, in contact met zichzelf en weg te blijven van de angstmakerij.

Sinds maart 2020 zitten we in een vergelijkbare situatie, zoals die in 2008. Dezelfde mensen zitten weer op strategische posities.

Opnieuw begon ik mensen in maart 2020 mogelijkheden aan te reiken en inzicht te geven via mijn nieuwsbrieven en mijn webiste. O.a. hoe het immuunsysteem op een natuurlijke manier te ondersteunen. Vanaf begin 2021 begon ik meer openlijk mensen wakker te schudden door informatie en links te geven van allerlei organisaties, artsen, juristen, etc. die waarheid zochten en openlijk het narratief in twijfel durfden te trekken. Dat heb ik gedaan via diverse publicaties, zoals: Onvermijdelijk Nieuwe tijden; Slaaf van het systeem; Wereld in beweging; Feiten en eye-openers; Het tij keert! Niet door prikken, wel door bewust worden; Bewustzijn als Uitweg; Onvoorwaardelijke Liefde, de ultieme Uitdaging; Je bent nodig! Kom in jouw Kracht! Energetische Koorden;Frequenties en onze toekomst.
Een aantal nieuwsbrief lezers wilden dit niet weten en zegden hun gratis abonnement op. Aneren waren teveel door het narratief gehersenspoeld en lieten mij opgetogen weten dat ze de injectie genomen hadden. En er was zelfs een yogajuf die mij asociaal noemde als ik niet meedeed aan de prikkerij.

De onderstaande tekst uit 2008 is vandaag de dag nog steeds relevant.

- * - * -

Tekst uit 2008 ten tijde van de hoax van de Mexicaanse griep en de financiële crisis.

Toch is het jammer dat het meestal een proces is waar je met je gewone bewustzijn of ego niet direkt op aanstuurt. Het overkomt je en voelt als een crisis. Je wordt als het ware getriggered om bewust te worden en daarna kun je niet meer terug naar de oude, vertrouwde patronen. Gelukkig maar, want die beknelden en deden pijn, net als de cocon te klein werd voor die prachtige vlinder.

Neem nu de economische crisis. Wie schiet er niet in de angst van het tekort? Wie blijft er nog positief? Toch is dit een mogelijkheid om te kijken naar hoe je in het leven staat. Welke patronen en overtuigingen er aan je basis liggen. Alles is mogelijk en je wordt gesteund in alles wat je denkt of waar je op gefocused bent (Lees mijn publicatie: Focussen 1 of "hoe energie weer ging stromen").
Ook op wereldniveau is het goed dat er kritisch gekeken wordt naar hoe geldstromen verlopen, waar we het aan moeten uitgeven en dat, daar waar het uit evenwicht is, er een nieuwe balans gevonden wordt. Dat aan het licht komt waar zaken niet kloppen. Dat is in sneltreinvaart al een aantal jaren aan de gang. Is jou dat ook opgevallen?
Ook is het goed in ons persoonlijke leven eens te kijken waar we geld aan uitgeven en waar nodig de balans te herstellen door je af te vragen of het voor een hoger doel is of alleen om jouw ego, wat nooit vervuld zal raken, tijdelijk te bevredigen.

Elke crisis is een mogelijkheid om bewustzijn te verwerven. En we zijn allemaal op weg. Waarschijnlijk niet allemaal op hetzelfde spoor en ieder met eigen struikelblokken. Dat is niet erg, dat hoort bij het spel. Als je het spel éénmaal goed begrijpt dan win je. Je wint het allerbelangrijkste dat bestaat, namelijk jouzelf. Jij bent deel van de Bron van Al Wat Is. Als je jezelf herwint, jezelf herinnert wie je eigenlijk bent, dan voel je weer dat je een deel van die prachtige Bron bent.
Om op jouw weg gesteund te worden kan ik je een helpende hand reiken via een Healing Reading of je kunt jouw proces oppakken via de Selfhealing Cursus.