laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Uit de onrust en in je centrum

(Uit: Nieuwsbrief 3 van Re-member-your-Self.com van mei 2009)

In tijden van onzekerheid en de veelheid van dingen die op je afkomt is het van wezenlijk belang in contact te komen, te zijn en te blijven met jouw innerlijk centrum.

Al zit je innerlijk en uiterlijk in de grootste storm, dan nog ken je in dat geval de weg die leidt naar het oog van de orkaan, waar rust en stilte heersen. Van daaruit maak je de balans op en verzamel je nieuwe kracht en dienen zich onvermoede oplossingen aan.

Ik ben ervaringsdeskundige, maar ook trainer in de energetische vaardigheden die je weer bij je centrum doen (terug)komen. Ik word er altijd weer heel blij van als ik tijdens mijn trainingen en readingen het wonder zie gebeuren dat mensen dat contact met zichzelf herstellen en op deze manier ook hun verbinding met het grote geheel.

Wil jij ook de mogelijkheid hebben die vaardigheden te verwerven? Doe dan de Basiscursus Selfhealing 'Thuiskomen bij Jezelf' bestaandeuit 4 online lessen van ieder 1 uur. Dit is genoeg om weer bij jezelf en tot rust te komen. Kijk bij Selfhealing voor uitgebreide informatie. Wat voor uitwerking het op mensen heeft, kun je lezen bij Klanten.
Mocht je wel geïnteresseerd zijn in deze cursus maar dit liever individueel doen dan heb ik daarvoor de mogelijkheid van de Individuele Selfhealing Cursus.