laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Voorbeeld van een healing-reading op afstand

Hieronder volgt een voorbeeld van mijn verslag van een healing-reading op afstand en hiernaast de reactie van de klant over de ervaringen tijdens de healing-reading op afstand. Ik heb dit geplaatst na goedkeuring van de klant en nadat wij beiden aanpassingen hebben gedaan, die ervoor zorgen dat de privacy gewaarborgd blijft, maar de essentie in tact is gebleven.

Mijn verslag van de healing-reading op afstand:

- Als ik me op jou afstem krijg ik meteen de kleur groen, een stevig grasgroen. Het voelt dat je graag (weer) met jouw hartsenergie in contact wilt zijn. Meteen daarna komen er als het ware donkere vlekken, donkere energie voor schuiven. 
- Vervolgens krijg ik dat je in een cocon zit en je daarin gevangen voelt. Ook dat jouw zware gevoelens mede te maken hebben met overgang, zowel lichamelijk als geestelijk. Het voelt als een vlinder, die vastzit aan draden en niet weg kan vliegen. 
- Ik ben onderwijl dat ik jouw energie lees ook aan het healen. Door het healen komt er een mooi lichtblauw om jou heen te voorschijn. Die kleur geeft vrijheid en lucht, zowel letterlijk als figuurlijk.
- Mijn aandacht gaat naar jouw voeten en ik krijg vervolgens de kleur geel. Het wordt steeds lichter en vrolijker. 
- Vervolgens krijg ik in contact met jouw Hoger Zelf, dat de energie van x in jouw systeem zit en ik laat die energie terug gaan naar de zon van x. Dit kun je ook zelf doen. Als je merkt, dat je erg met x bezig bent, misschien niet zozeer als persoon, maar meer met wat er gebeurd is, laat dan die energie terug gaan naar de zon van x. Het voelt nu al ruimer, weer meer in contact met jezelf, met jouw eigen weten. 
- Dan krijg ik weer dezelfde kleur groen als aan het begin en dan komt er een lichtbruin bij, dat de energie van de aarde voorstelt. Het geeft mij het gevoel, dat het belangrijk voor jou is en dat dat ook een talent/gave of wens van je is om iets met de aarde te doen. Misschien groente verbouwen of iets met dieren. In ieder geval uit je hoofd en met de handen bezig. Heel concreet kreeg ik toen, werken met klei. Weet helemaal niet of dit klopt of jou aanspreekt. (Ik heb hierop van de klant een bevestigende reactie gekregen)
- Dan vraag ik aan jouw Hoger Zelf wat er nog nodig is voor jou. Toen kwam er een straal rose energie, liefdes energie voor die wie jij bent, dat je van jezelf kunt/mag houden. Ik merk, dat je het moeilijk vindt om dit door je heen te laten gaan. Wat houdt het tegen, vraag ik? Je vertrouwt het als het   ware niet. Ik krijg de woorden: Het niet waard zijn. (Hierna kwam een mooi stukje, wat nu voor de persoon in kwestie nog te gevoelig en dichtbij is om te delen. Dat is er uitgehaald.)
- Je laat weer dezelfde groene energie zien (hartchakra) als in het begin, maar nu zijn er geen donkere vlekken meer. Dan verandert dat groen in een heel zacht, teer groen, etherisch zou ik zeggen en nog meerdere zachte kleuren daaromheen, maar dat groen hoort bij jou. Het is de energie van de mooie etherische, paradijselijke wereld waar jij zo enorm naar verlangt. Blijf erin geloven, dat is belangrijk, ondanks wat je om je heen ervaart, laat dat stuk niet los! Door erin te blijven geloven en jouw verbinding daarmee, zal het jou van energie gaan voorzien en mogelijkheden in het hier-en-nu gaan aanreiken. Lees het verhaal: 'Een licht in de duisternis' bij mijn artikelen. 
- Accepteer de pijn, vecht er niet tegen. Je zult merken dat het er tegen vechten heel veel energie vraagt en als je dat vechten loslaat ook het gevoel, de pijn verdwijnt. In ieder geval de ballast, de zwaarte. Als dat gebeurt, dan kun je ook dankbaar zijn voor de ervaring en die dankbaarheid heelt het hele stuk. 
- Dan doe ik nog een laatste stukje healing en zie dan jouw zon stralen en is het klaar voor nu.

Reactie klant op de healing-reading op afstand

Voor een goed begrip van wat hieronder staat. Ik spreek een datum en tijd af met degene, die om een healing-reading op afstand vraagt, zodat diegene ook op een rustige plek kan zitten en zich afstemmen.

Lieve Christine, Hierbij mijn ervaringen tijdens je reading-healing op afstand.

- Voor ik mezelf op een rustige plek, op de slaapkamer, terugtrek, krijg ik de behoefte deze ruimte helemaal op te ruimen. Ondanks pijn lukt het mij de kamer heel netjes te krijgen.
- Ik kom snel bij mezelf en zie allemaal bruine vlekken voor me. Daar wil de zon doorheen maar dat lukt niet. Het roept vragen bij me op, ik voel de onrust.
- Ben ik op de juiste weg? Met betrekking tot mijn werk voel ik een kloof. Enerzijds geniet ik ontzettend van mijn werk. Het geeft mij levensenergie en ik kan de anderen voeden met mijn energie. Daarnaast voel ik de druk van het moeten presteren. De druk die van buitenaf komt....allemaal willen ze wat van mij. Ik heb het gevoel dat niet meer aan te kunnen. Ik wil loskomen van dat benauwende gevoel. Maar toch kan ik niet zonder.....dat maakt mij onrustig.
- Ik ervaar lichamelijke belemmeringen. Voor mijn gevoel wil mijn lichaam mij waarschuwen, een halt toeroepen, mij beslissingen laten nemen die ik op grond van mijn gevoel alleen niet lijk te durven.
- Ik verlang naar rust en vrijheid. Naar zorgeloosheid, geen financiele stress meer. Ik wil me open stellen voor mezelf maar mag dat? Kan dat? Ik vind het moeilijk om intiem te zijn, ik schaam me voor mezelf.
- Wat er niet zo lang geleden gebeurd is, zie ik als een spiegel, bijna letterlijk. Het zet mij aan het denken dat ik bewust moet leven, hier-nu. En moet leren te genieten. Want het kan zomaar voorbij zijn. Dat laatste heeft mij angst ingeboezemd.
- Ik trek een hartenkaartje waarop staat dat ik mijn schuldgevoelens los moet laten, zodat er meer ruimte komt voor mezelf. Dit voelt als een opluchting.
- De zonne-energie voel ik goed doorkomen en het raakt mij.
- De reading/healing heeft mij goed gedaan, dank je wel.
- Ik heb het gevoel dat ik tijd nodig heb, voor mijzelf om bij mijn innerlijk te komen en keuzes te kunnen maken.

 

Wil ook jij een healing-reading op afstand
om je weer beter in jouw vel te voelen of
dingen helder te krijgen?
Vraag het hier aan.