laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

ZZP/Bedrijf

Op een andere manier bekeken

 

Wil je weten wat voor kansen en uitdagingen dit jaar voor jouw bedrijf in petto heeft?
Heb je wel de goede naam voor jouw bezigheden of bedrijf gekozen?
Past de naam van jouw bedrijf bij wat je wilt uitstralen?
Is de sfeer binnen jouw bedrijf goed?
Wil jouw bedrijf van koers veranderen?
Heb je het gevoel, dat er meer uit jouw bedrijf te halen valt?
Vallen de resultaten tegen?
Zou je dit graag een jaar vooruit willen weten om beter te kunnen plannen?

 

Herken je één van deze vragen of wellicht meer?
Dan is één van onderstaande opties een goede mogelijkheid.

Naam

De naam van jouw bedrijf is de basis waarop je drijft. Het is de identiteit. De energie waarmee je naar buiten treedt. Deze moet kloppen met wat jij naar buiten toe wilt laten zien.

Misschien had je al een naam gekozen, maar voel je dat het toch niet helemaal klopt?
Het kan zijn dat er net een kleine verandering nodig is, die qua energie grote gevolgen kan hebben.
Ik kan jou dan helpen door eerst de bestaande naam qua energie te bekijken. Je kunt naar aanleiding van de uitkomst hiervan misschien zelf al op een oplossing komen. Mocht je daarna hulp nodig hebben om de goede energie via de naam uit te drukken, dan kunnen we dat in gezamenlijke communicatie tot stand brengen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je voordat je met jouw bedrijf begint meteen de goede energie wilt neerzetten. Je hebt vast zelf al wel over namen voor jouw bedrijf nagedacht.
Ik kan zo'n naam vervolgens voor jou op energie bekijken en je krijgt daar dan de uitslag van op papier.

Ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten? Ga daarvoor naar het voorbeeld van onze eigen bedrijfsnaam publicaties/betekenis-naam

Concreet krijg je op schrift:
- Wat jouw bedrijf gemakkelijk af gaat.
- Wat de essentie van jouw bedrijf is.
- Waartoe jouw bedrijf inspireert.
- Wat jouw bedrijf naar buiten laat zien.
- Wat het doel van jouw bedrijf is.
- Wat jouw bedrijf zou kunnen bereiken, als het   al de talenten en kwaliteiten inzet.

 

Sfeer-koers-resultaat

Het kan zijn dat je ervaart, dat de sfeer binnen jouw bedrijf niet goed voelt, maar je kunt er de vinger niet op leggen of achter krijgen.

Of je ervaart dat de koers die jouw bedrijf nu vaart niet past bij jouw toekomstvisie of het hier en nu, maar dat je niet goed weet hoe je daar verandering in kunt brengen.

Als de resultaten van jouw bedrijf tegenvallen, ligt dat dan alleen aan de cijfers of is er meer aan de hand?

In al deze gevallen kunnen we gaan kijken naar de energie van het bedrijf. Dit kan ik doen door een reading oftewel lezing van de bedrijfsenergie. Ik doe tegelijkertijd een healing. Dat houdt in dat ik de energie die uit balans is, weer in balans breng.
Ik maak daar een verslag van, wat je via de mail krijgt toegestuurd.

Jaar

Het kan voor een ondernemer fijn, maar wellicht zelfs noodzakelijk zijn om te weten met welke uitdagingen en kansen in het lopende jaar rekening gehouden moet worden.

Wil je verder vooruitkijken, dus al naar volgend jaar, om in jouw planning rekening te kunnen houden met kansen en mogelijkheden of wellicht een stagnerende energie. Als je daar op voorbereid bent, kan het zijn dat je andere keuzes maakt, die gunstiger voor je uitpakken.

Deze informatie krijg je in de Jaar Energie.

 

Kosten

Omdat ik het vooralsnog als een pilot beschouw, houd ik voorlopig dezelfde prijzen aan als voor particulieren.

Bedrijfsnaam                     € 76,=
Sfeer-koers-resultaat        € 76,=
Jaar Energie                     € 25,= per jaar       

         

Energie Reading

Durf je het aan om eens op een hele andere manier dan de gebruikelijke naar jouw bedrijf te kijken? Wat heb je te verliezen en wat kun je ermee winnen. Één ding is zeker dat je in ieder geval veel minder geld kwijt bent dan met de gebruikelijke bureau's die voor veel geld jouw bedrijf doorlichten. Naast dat dat meestal een lang traject is, waarbij ook tijd van het personeel gevraagd wordt om vragen te beantwoorden. Het kan ook onrust teweegbrengen, omdat mensen nu eenmaal niet graag veranderen en mensen best snappen dat als een bureau van buitenaf wordt ingeschakeld, er nu eenmaal vaak verandering op stapel staat.

Ik heb zelf jarenlang in het bedrijfsleven als directie-secretaresse gewerkt en dan zie je vaak meer achter de schermen, dan de mensen aan de top.

Met een energie reading die ik gewoon thuis, op afstand doe, lees ik de energie die alle facetten van het bedrijf betreft, zoals het gebouw of locatie, de naam, de directie, het personeel, het verleden en de toekomstvisie. Hiervan maak ik een verslag of audio-opname. In een online meeting kunnen we achteraf dit verslag nog bespreken, waarin nog specifieke vragen of vragen die niet duidelijk geworden zijn uit de energie reading, gesteld kunnen worden. Ik kijk dan of dit om een extra reading vraagt of dat ik dat tijdens de online meeting direct kan beantwoorden.

Spreekt deze benadering aan? Stuur me dan een e-mail met als onderwerp ZZP of Bedrijf, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

Voor ZZP-ers houd ik voorlopig het tarief laag, dat is het gebruikelijke wat ik ook voor privé personen vraag, namelijk € 76,=.

Voor grotere bedrijven moeten we in overleg kijken welk tarief ik hanteer.

Telegram

Word lid van mijn Telegram kanaal,
met vrijwel dagelijks een breed scala aan informatie,
regelmatig astronieuws en mandala-energie