www.Rememberyourself.nl

Moe, gespannen, burn-out, rusteloos, lusteloos, geen concentratie?
Gratis 4 instant tips voor meer energie en focus, zelfhulpmethodes en publicaties.
Bewustwording, zelfkennis, op zoek naar jezelf?
Healing en Reading (ook op Afstand) laat jouw energie weer stromen
en geeft antwoord op vragen die jou bezighouden.

Jouw Persoonlijk Energie Profiel

Door het bestellen van jouw Persoonlijke Energie Profiel benut je jouw Kansen voor dit jaar, krijg je Zelfkennis in een oogwenk en geef je jouw Verleden een plek.

Het Persoonlijk Energie Profiel bestaat uit drie verschillende onderdelen, namelijk:

  1. Jouw Jaar Energie
  2. Basisenergie en
  3. Groeicyclus

Nieuw! Nu ook afzonderlijk te bestellen.

3 Onderdelen

1) Het eerste onderdeel van Jouw Persoonlijk Energie Profiel is jouw Jaar Energie. Hierdoor worden al jouw mogelijkheden en uitdagingen voor het huidige kalender- en levensjaar onthuld. Daardoor kun je in je plannen meedeinen op de energiegolven die er zijn. Als je weet welke energiebeweging er is dan is het gemakkelijker te accepteren en kun je er ook mee werken.

"Na een erg bewogen jaar voor mij heb ik de informatie over de Jaar Energie nog eens doorgelezen en vond het erg mooi om te zien hoeveel overeenkomsten erin staan met hoe ik mij op het moment voel en daarnaast ook alle veranderingen die zijn gebeurd. Het heeft mij in het begin al een bepaald gevoel van zekerheid en geruststelling gegeven. Iets wat in mijn situatie geen overbodige luxe was. Al met al is deze informatie voor mij altijd een fijn steuntje in de rug geweest en een extra motivatie om mij op bepaalde aspecten van het leven meer te focussen". M. over de Jaar- en Basisenergie

De jaarenergie verandert rond 1 januari van elk jaar en dan beginnen de lessen die met die nieuwe energie te maken hebben zich door middel van gebeurtenissen aan jou voor te doen, dit is de zgn. uiterlijke cyclus. Op of rond jouw verjaardag zijn die lessen geïntegreerd en kun je de energie nuttig inzetten. Dan start de innerlijke cyclus.

2) Het tweede onderdeel van Jouw Persoonlijke Energie Profiel is jouw Basis Energie. Hierdoor krijg je informatie over hoe jij jezelf laat zien en hoe anderen jou zien. Bovendien kun je lezen wat jouw persoonlijke talenten, gaven en innerlijke hulpbronnen zijn. Je kunt hierin ook lezen wie jij in essentie bent.

3) Het derde onderdeel van Jouw Persoonlijke Energie Profiel is de Groeicyclus. Hierdoor krijg je demogelijkheid om dat wat er in jouw leven gebeurd is, jouw verleden, een plek te geven, beter te begrijpen. Door te lezen welke energieën er in een bepaalde periode invloed op jouw leven uitoefenden wordt het gemakkelijker om bepaalde keuzes of gebeurtenissen in een ander perspectief te zien. Je zult gaan inzien dat alles precies past in het grote geheel.

Kosten en bestellen

Wat is de prijs van Jouw Persoonlijke Energie Profiel, deze investering in jezelf? Je krijgt deze grotendeels levenslange bron van herkenning en ondersteuning, bestaande uit 4 A-4's, voor slechts € 75,=.

Bestellen in januari en februari 2019?
Dan geldt de aanbieding van 10% korting. Geen € 75,= , maar € 67,50.

Hoe bestel je dit interessante en Persoonlijke Energie Profiel? Stuur een mail naar info@rememberyourself.nl met jouw aanvraag en vermeldt dat het gaat om jouw Persoonlijke Energie Profiel. Je krijgt dan zo spoedig mogelijk een bevestiging met verdere informatie over de gang van zaken.

Nieuw!
Al de onderdelen kun je nu ook los bestellen à
€ 30,= per stuk.
Bestel je in januari en februari 2019?
Dan geldt de aanbieding. Geen € 30,= , maar € 25,=.

Wil je voor een ander het Persoonlijk Energie Profiel aanvragen, dan kan dat met medeweten en goedkeuring van degene waarvoor je het aan wilt vragen en krijgt diegene waarvoor je het aanvraagt het toegestuurd.