www.Rememberyourself.nl

Moe, gespannen, burn-out, rusteloos, lusteloos, geen concentratie?
Gratis 4 instant tips voor meer energie en focus, zelfhulpmethodes en publicaties.
Bewustwording, zelfkennis, op zoek naar jezelf?
Een Energie Healing en Reading (ook op Afstand) laat jouw energie weer stromen
en geeft antwoord op vragen die jou bezighouden.

Gratis nieuwsbrief van Rememberyourself.nl

Het uitgeven van mijn gratis nieuwsbrief is een tijd geleden begonnen. Je kunt dit zien aan de data van de "Publicaties", die ik eerst in de nieuwsbrieven schreef. Het is ontstaan vanuit mijn behoefte mijn ervaringen te delen, vooral dat te delen waar anderen iets aan hebben. Iets diepgaands, iets praktisch of een overdenking die jou als lezer weer tot denken of bewustwording aanzet of een positieve impuls aan jouw leven kan geven.

Wees echter niet bang dat ik je zal overladen met een stroom aan nieuwsbrieven, want zo werkt dat bij mij niet. Verwacht van mij geen wekelijkse, maandelijkse of kwartaaluitgave. Dan zou je teleurgesteld worden. Maar als je net geïnteresseerd bent geraakt in wat ik en mijn website jou te bieden hebben, ga dan maar eens naar de "Publicaties" of naar mijn blog. Dat is voorlopig leesvoer genoeg als er geen nieuwsbrief voorhanden is.

Let op!
Wanneer je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief stel dan mijn e-mail adres info@rememberyourself.nl als gewenst in, zodat de eerstvolgende nieuwsbrief niet in jouw Spam belandt. En kijk anders regelmatig jouw Spam na of er een nieuwsbrief in is gekomen.

Aanmelden gratis Nieuwsbrief Rememberyourself.nl

Afmelden Nieuwsbrief Rememberyourself.nl