www.Rememberyourself.nl

Moe, gespannen, burn-out, rusteloos, lusteloos, geen concentratie?
Gratis 4 instant tips voor meer energie en focus, zelfhulpmethodes en publicaties.
Bewustwording, zelfkennis, intuïtie, op zoek naar jezelf?
Een Energie Healing en Reading (ook op Afstand) laat jouw energie weer stromen
en geeft antwoord op vragen die jou bezighouden.

Healing Reading (ook op afstand en online)

Moe, gespannen, rusteloos, piekeren, lusteloos, problemen die je niet helder krijgt, lichamelijke klachten?
Een healing-reading (ook op afstand) kan net die steun zijn die je nu nodig hebt.

Info over Healing Reading (ook op afstand)

Door een Healing (ook op afstand) wordt jouw energie weer in balans gebracht. Daar waar blokkades zijn ontstaan, fysiek, emotioneel of mentaal zal een healing doorstroming bewerkstelligen. Door de healing wordt ook jouw zelfhelend vermogen aangesproken.

Een Reading (ook op afstand) is de vertaling van jouw energie. Het geeft aan wat belangrijk is om op dat moment te horen. Het biedt inzicht in jezelf en geeft duidelijkheid over specifieke thema's zoals b.v. werk, relatie(s), kind(eren), ouders of familie.

Door de combinatie van de Healing en Reading (ook op afstand) krijg je duidelijkheid over datgene wat uit balans is en geef ik je eventueel advies of oefeningen, als uit de Healing Reading blijkt dat dat nodig is.


Effecten van een (afstands) Healing Reading:

Een betere doorstroming, waardoor pijn kan afnemen of verdwijnen.
Een gevoel van welbehagen, innerlijke rust of juist het gevoel van opgeladen zijn, waardoor je je actief voelt.
Emoties die los kunnen komen, zoals verdriet, kwaadheid, blijdschap, hierdoor gaat de vastgezette energie weer stromen en zul je je bevrijdt en minder moe voelen
Dingen waar je mee bezig bent meer een plek kunnen geven of duidelijker zien, dus inzicht.
Een gevoel van hernieuwd kontakt met jezelf.
Een gevoel van herkenning en van erkenning voor wie jij in wezen bent.

De effecten van een (afstands) Healing Reading kunnen direct merkbaar zijn, maar ook op een later tijdstip hun plek vinden.

De kosten voor een Healing Reading (ook op afstand) zijn € 55,= voor drie kwartier.
Indien je kiest voor een Healing Reading op afstand, dan krijg je daarvan via e-mail een verslag toegestuurd.
Je kunt ook kiezen voor een online Healing Reading op afstand.

Hieronder lees je een review van een Healing Reading bij mij thuis:

"In de healing/reading sessie heb ik zuivere inzichten terug gekregen die ik herken en waar ik wat mee moet doen. Het is nu aan mij om in mijn dagelijkse leven op een bewuste manier te oefenen. Ook voor het eerst kennis gemaakt met de Emotional Freedom Technique (EFT) en ik ervaar dit als een hele praktische manier om jezelf op het niveau van lichaam & geest een "reset" te geven." JJA

Klanten over Afstands Healing Reading

Klant: "Nadat ik de afstandshealing-reading heb mogen ontvangen voel ik mij weer "één" en goed geaard; de uitwerking voel ik nog steeds. Handig hoor, je hoeft er de deur niet voor uit. Nogmaals hartelijk dank hiervoor.''
Klant: "Het is typisch maar ik voel mij frisser, vrolijker en scherper, heb ook meer energie. Ben niet meer zo gebroken als ik 's ochtends op sta. Een collega merkte het zelfs op en zei: "Volgens mij heb je het weer op de rit?" Mooi, niet? Je mail met het verslag van de healing-reading op afstand is helder en duidelijk. Bedankt! Het is raar af te ronden. Het was kort en persoonlijk, het was een prettig en fijn contact."
Klant: "Ik heb zeker heel goed gevoeld toen je tijdens de healing-reading op afstand met mij bezig was en nu ik het verslag heb zitten lezen heb ik enorme huilbuien. Het klopt ook wat m’n ouders aangaat en inderdaad ik kan het niet uiten als ik bij mijn therapeut ben. Het klopt ook van dat hoofd en keel. Eigenlijk heb je het voor 100% goed"

Ook voor kinderen is een Healing Reading op afstand een prettige manier, omdat ze dan niet naar iemand toe hoeven, waardoor het niet belastend voor ze is. Het is een steun voor de ouders en heeft een positief effect op het kind.

Belangrijk! Als je een ander een Healing Reading (op afstand) cadeau wilt doen is dat natuurlijk fantastisch. In dat geval zal ik contact met degene die het cadeau krijgt, moeten hebben. Een Healing Reading (op afstand) is iets persoonlijks, waar een verslag van wordt gemaakt. Het zou niet correct zijn als een ander dan de betrokkene, dat onder ogen krijgt, tenzij diegene dat zelf naderhand vrijwillig deelt.

Healing-Reading (ook op Afstand) bestellen?

Mail naar: info@rememberyourself.nl en laat weten of het gaat om een healing-reading bij mij thuis of een healing-reading op afstand
Ik neem dan zo snel mogelijk kontakt met je op om een afspraak te maken en jou verdere informatie te geven over wat er nodig is.