Rememberyourself

Herinner wie je werkelijk bent!

Voel jouw energie weer stromen. Voel je weer levendig, blij en verbonden met jouw hart via het Individueel Traject
of een Healing-Reading. En bewandel de weg van Bewustwording, Zelfkennis, Persoonlijke, Intuïtieve en Spirituele Ontwikkeling. De weg naar jouw Hart! Ervaar het zelf!

Healing Training

In het Individueel Healing Training Traject krijg je de Basiscursus Selfhealing individueel aangeboden. Het voordeel van dit individuele concept is dat de cursus nu in jouw eigen tempo kan en op een tijd die jou past. En in principe het hele jaar door, dus geen beperkte cursustijden.
Waarom is het zo aantrekkelijk de cursus in jouw eigen tempo te kunnen doen? Omdat het voor de ene persoon nu eenmaal makkelijker is dan voor de ander de geboden materie te verwerken. Dat heeft niets met kennis of kunde te maken, maar alles met de innerlijke structuur en wat er eventueel aangeraakt wordt en dat kan niemand vooruit voorspellen.
Wat nog een voordeel is, is dat er tijdens de Healing Training beperkt ruimte voor persoonlijke issues kan zijn. Moeten die echter uitgebreider behandeld worden, dan is daarvoor de Healing Coaching sessie. Vanwege dit meer flexibele concept, kunnen we dan afhankelijk van jouw en mijn agenda direct een Healing Coaching sessie doen. Uiteraard tegen betaling van het tarief wat daarvoor staat. Maar deze opzet maakt het in principe mogelijk dat je organisch, dus vloeiend vanuit wat er gebeurd, door kunt schuiven en niet eerst later een afspraak kunt krijgen, waarbij het moment misschien alweer verloren is gegaan.

Net als bij de Individuele Healing Coaching kan ook de Individuele Healing Training zowel online als in mijn praktijk gedaan worden. De effectiviteit zal hetzelfde zijn.

Je begint met de eerste 3 Healing Trainingen, net zoals de Basiscursus Thuiskomen bij Jezelf I. Je kunt daar dus kijken voor meer inhoudelijke informatie.

Als deze manier van meer in contact komen metwie jij werkelijk wilt zijn jou bevalt, dan kun je individueel verder gaan met de inhoud van de Basiscursus Thuiskomen bij Jezelf II, die ook uit 3 trainingen van elk een uur bestaat.

De Individuele Healing Training Basis I kost € 225,= en bestaat uit 3 x één uur.

Het is noodzakelijk, dat als je de Individuele Healing Training online met mij doet, dit ongestoord kan. Dit betekent, dat je in een ruimte bent die prettig voor jou aanvoelt, alleen en zonder door anderen of jouw mobiel gestoord te kunnen worden. Ik hoop dat je begrijpt dat dit voor jouzelf echt heel belangrijk is. Mocht dit voor jou niet mogelijk zijn, dan is het wellicht beter dat je naar mijn praktijk komt.

Wil jij je voor een Healing Training opgeven? Stuur even een e-mail naar: info@rememberyourself.nl en vermeldt dat het om een Healing Training gaat. Je kunt ook alvast data en tijden doorgeven, wanneer jij zou kunnen, dan kan ik meteen in mijn agenda kijken of dat past.