Rememberyourself

Verbind met jouw Hart, Innerlijke Wijsheid/Intuïtie, Kracht, Liefde en Licht
Reconnect with your Heart, Inner Wisdom/Intuition, Power, Love and Light

Voel jouw energie stromen! Voel je weer levendig en blij.
Self-Empowerment door Healing Reading, Coaching en Selfhealing.

EFT en HondenpoepEFT en hondenpoep

(Publicatie: 14 februari 2018)

Ik ben gek op honden, maar niet op de baasjes, die de 'cadeautjes' van hun honden niet opruimen. Iets met verantwoordelijkheid nemen? Eerlijk gezegd erger(de) ik mij er kapot aan. Niet zo goed voor mij natuurlijk. Kijk die baasjes interesseert het echt niet, anders zouden ze het niet ongegeneerd laten liggen.

Ik vraag mij dan af, of die mensen thuis ook van die smeerpoetsen zijn. Hoe kan je het nou oké vinden, als je weet dat een ander de smurrie van jouw hond aan de schoenen krijgt. Is het wellicht een gebrek aan compassie, meegevoel dus. Het geeft in ieder geval de indruk van mensen, die niet gewend zijn hun eigen troep op te ruimen, net zoals degenen, die hun blikjes, flesjes, McDonalds verpakkingen etc. het autoraam uitkieperen. Aangezien ik gewend ben mijn eigen 'shit' op te ruimen is dit gedrag voor mij iets onbegrijpelijks.

Omdat ik dus mijn eigen rommel (letterlijk en figuurlijk) opruim, is EFT (Emotional Freedom Technique) zo'n heerlijke methode en in dit geval helemaal. Op onze dagelijkse wandeling moesten wij opnieuw hondenpoep ontwijken, gewoon op het wandelpad. Zoals ik al zei ergerde ik me er weer eens mateloos aan. Tegelijkertijd dacht ik, oh ja EFT. Dus ik liep door de straat te EFT-en, wat wel een komisch gezicht moet zijn geweest, maar ik moet zeggen, de ergernis is afgezakt naar een licht gemorrel. Nog een keertje EFT en de hondenpoep is uit mijn wereld verdwenen, hopelijk niet de honden, want ik ben er dol op.

Linkedin en Telegram

Verbind met mij via Linkedin, zodat ook jij verbonden wordt met al mijn mooie contacten, een enorm netwerk van mensen die wakker zijn, kritisch, nog vragen durven stellen. Het zijn er veel meer dan door de oude media naar buiten gebracht worden. Wij verbinden, zijn strijdbaar, steunen elkaar, informeren elkaar en durven kritisch te zijn, en geven niet op!

Ook kun je kijken op mijn Telegram kanaal, waar ik niet alleen info van mijzelf plaats, maar ook interessante, bewustmakende, grappige of anderszins informatie van anderen.