Rememberyourself

Verbind met jouw Hart, Innerlijke Wijsheid/Intuïtie, Kracht, Liefde en Licht
Reconnect with your Heart, Inner Wisdom/Intuition, Power, Love and Light

Voel jouw energie stromen! Voel je weer levendig en blij.
Self-Empowerment door Healing Reading, Coaching en Selfhealing.

Het tij keert! Niet door prikken! Wel door bewust worden!

(Publicatie: 23 maart 2021)

Hoe zouden wij allen beter kunnen gedijen? Wat is daarvoor nodig? Waarom is dat na zovele jaren dat de mensheid op deze planeet rondloopt nog niet voor iedereen mogelijk? Kun jij tot in jouw ziel gelukkig zijn, als je weet dat er miljoenen mensen en kinderen honger lijden, mensen en kinderen sterven en ontheemd raken door oorlog? En hoe komt het dat dat nog steeds voortduurt? Ondanks alle liefdadigheids organisaties, ondanks alle verdragen?
Als je vragen blijft stellen krijg je ook antwoorden.

Maar, eerst even dit:
Tijdens onze dagelijkse wandeling stonden wij, ik 68 en mijn man 78, een tijdje op de parkeerplaats van de supermarkt te filosoferen. Wij kwamen tot de conclusie dat wij onze energie op een actieve doch niet invasieve manier willen inzetten om verandering teweeg te brengen. Wij laten daar waar wij ons bevinden de energie van liefde en bevrijding van angst, zonder oordeel, stromen. Dit gaan wij de komende tijd actief in onze omgeving inzetten. Bijvoorbeeld op parkeerplaatsen bij winkels en in de winkels. We houden ons daarbij aan de regels, omdat we anders weerstand en angst op zouden kunnen wekken, althans dat is waar wij wonen wel het geval. Ik heb gelezen, dat op meerdere plaatsen in Nederland voorzichtigaan mensen hun mondkapjes in winkels niet meer dragen en daarmee een voorbeeld  zijn voor anderen. Hier in Duitsland zijn ze sinds kort heel strikt. Ik heb gevraagd waarom dat is. Het antwoord van de medewerkster was dat ze persoonlijk een boete krijgt van € 300,= (en dat kan ze zich uiteraard niet veroorloven) en dat zelfs de winkel gesloten kan worden. Tja en dat wil je een ander ook niet aandoen. Zo geniepig zit het dus in elkaar. Maar goed, neemt niet weg dat wij met onze energie kunnen werken.

Ik ben intussen alle mensen die hun nek uitsteken dankbaar dat ze aan demonstraties meedoen en daardoor aan andere mensen zichtbaar maken dat er toch echt iets niet klopt, maar het is ook de knuppel waarmee geslagen kan gaan worden. De overheid heeft hiermee vrij spel om te kunnen zeggen, dat de 'wappies' de veroorzaker zijn van weer meer Corona uitbraken. Wij 'wappies/snappies' weten dat dat niet waar is, maar de mensen die alleen MSM volgen geloven dat nu eenmaal.
Daarnaast is inmiddels duidelijk gebleken dat de rellen en het geweld opzettelijk veroorzaakt worden door zgn. Romeo´s en deze beelden misbruikt worden door de systeem media om de massa op het verkeerde been te zetten. Een vreedzame demonstratie waarbij duizenden mensen op de been zijn, omdat zij zich wel goed informeren en wel willen weten wat er in een prik zit, omdat zij wel verantwoordelijkheid nemen voor hun lichaam en daarom geen experimentele injectie willen. En dat het om een griepvariant gaat, die een zeer laag sterftecijfer heeft. Dat laat de systeem media niet zien.

Dat meer uitbraken en wellicht een agressiever virus juist komt door de vaccinaties, de maatregelen, 1,5 meter, mondkapje en nauwelijks contact, wordt angstvallig achter gehouden.

Als het goed is moeten wij allang de kritieke massa van bewuste en wakkere mensen gepasseerd zijn. De massa die nodig is om werkelijk verandering ten goede op onze Aarde te kunnen bewerkstelligen.
Wat we niet moeten vergeten is, dat de kleine groep achter de schermen en in de top van de piramide, bondgenoten hebben uit duistere rijken. Dit is een strijd die niet alleen hier op aarde haar invloed heeft maar op de gehele galaxy.
Onze aarde is de planeet van de vrije wil. Dit betekent dat wij om hulp moeten vragen als we die, zoals nu, nodig hebben. Uiteraard is onze eigen actieve inzet noodzakelijk, maar hulp vragen is ook actie ondernemen. Als wij die hulp niet vragen komt die ook niet, want dat zou tegen de spelregels ingaan. Er zijn enkele ingrepen geweest, omdat anders experiment Aarde gestopt was en dat is niet de bedoeling.

Dan kom ik terug op de regel van de kritieke massa. Er zullen inmiddels genoeg mensen wakker zijn, maar zijn er ook genoeg mensen die om hulp vragen? Hulp uit de lichtsferen en van goedgezinde buitenaardsen zal maar al te graag gegeven worden. Deze hulp zal onbaatzuchtig zijn en ons onze autonomie en verantwoordelijkheid laten behouden. We hoeven het niet alleen te doen. Vraag oprecht vanuit je hart.

Wij hebben in ieder geval een heerlijke wandeling terug gehad. Het was alsof we zelf ook opener waren waardoor we met mensen, die we niet kenden een praatje begonnen, over gewone alledaagse zaken. Het jonge stel dat al 3 jaar bezig is hun huis te verbouwen en daardoor op de bovenverdieping woont, omdat beneden nog niet klaar is. Ze kwamen net de deur uit en we hadden ze nog nooit gezien, dus een mooi moment om ze te zeggen dat we het zo knap vonden, dat ze het volhielden. Een oudere man die in zijn tuin bezig was, even zeggen dat het er alweer zo mooi uitziet. Hij begon meteen enthousiast te vertellen over het enten van zijn fruitbomen. Mensen bewust vriendelijk gedag gezegd en aangekeken. (Doen we vaker). Dat gaf ons een heel goed gevoel, omdat we hen hebben laten voelen dat ze oprecht gezien worden. Het blije kind in mij werd nog blijer en was het helemaal eens met dit besluit.

Voor degenen die wakker zijn en dagelijks geconfronteerd worden met de onjuistheid van wat er gebeurt. Houdt het licht in jezelf brandend en verlies je niet in negatieve gedachten, want je gedachten, die bepalen de richting waarin we met zijn allen gaan.

Voorbeeld van manifestatie 1: In 2016 kwam Frans, mijn man, plotseling in het ziekenhuis te liggen, vlak voor onze verhuizing, die wij zelf grotendeels regelden. Dat was nog in Zweden, waar wij 9 jaar gewoond hebben. Ik mocht bij hem op de kamer blijven slapen. Zowel Frans als ik gebruikten onze energetische tools om zowel de energie voor Frans prettig te maken, zodat dat zijn genezing zou bespoedigen, maar voor nog beter effect, namen wij de energie van de afdeling en van het hele ziekenhuis mee. Vroeg in de ochtend kwam de zuster die de nachtdienst had gehad langs. Ze meldde dat ze nog nooit zo'n rustige nachtdienst had gehad en dat de sfeer heel ontspannen was.

Voorbeeld van manifestatie 2: Ik had geen bollen geplant in het najaar, maar zag nu in veel voortuinen die heerlijke lentebodes en wilde onze tuin toch ook daarmee opvrolijken. Een paar dagen geleden dacht ik, dan koop ik van die kant en klaar bakjes en plant het alsnog. En wat gebeurt vandaag, voila in de supermarkt staan die bakjes. Maar we waren te voet. Grote doos gepakt, ieder een kant en morgen lekker aan de slag in de tuin. Niks geen moeite om te zoeken, waar ik dat moest gaan kopen. Heerlijk! Dank je wel Universum!

- . - . -

Hieronder geef ik opnieuw een opsomming van links, waar informatie te vinden is:

Hoe zouden wij allen beter kunnen gedijen? Wat is daarvoor nodig? Waarom is dat na zovelen jaren dat de mensheid op deze planeet rondloopt nog niet voor iedereen mogelijk? Kun jij tot in jouw ziel gelukkig zijn, als je weet dat er miljoenen mensen en kinderen honger lijden, mensen en kinderen sterven en ontheemd raken door oorlog? En hoe komt het dat dat nog steeds voortduurt? Ondanks alle liefdadigheids organisaties, ondanks alle verdragen?
Als je vragen blijft stellen krijg je ook antwoorden.

Wil jij inzichtelijk antwoord op bovenstaande vragen met feiten en cijfers kijk dan vooral eens naar deze Nederlandse productie van Tim Gielen, die op een duidelijke en niet mis te verstane manier laat zien waardoor bovenstaande komt. In één uur tijd zijn veel van deze vragen in één klap beantwoord. Zijn productie is net een week te zien, maar ontploft zowat van de belangstelling. In 1 dag tijd 10.000 views erbij. Dat is niet niks en dat is ook niet voor niks! Wil ook jij bijblijven dan is dit een must! Duur: 1 uur. En er is een vervolg met oplossingen in de maak.

Een andere productie, die op geheel eigen wijze antwoord op bovenstaande vragen geeft is de film Thrive, zowel in het Engels als met ingesproken Nederlandse tekst. Deze film duurt slechts twee uur.

- . - . -

George Carlin was een Amerikaanse stand up comedian, die in 2008 overleed. Zijn shows, lang voor Corona, vertellen een waarheid die zich nu in alle hevigheid laat zien. Het is bijna ongelooflijk hoe actueel zijn show is. In .een fragment van slechts 3.11 minuten legt hij bloot wat er nu aan de hand is in 'The game is rigged'.
Bijna nog onwaarschijnlijker is een fragment uit een andere show van 6.26 minuten waarin hij het heeft over het immuunsysteem, alsof hij toen jaren eerder al wist in wat voor absurde toestand wij ons nu zouden bevinden. Kijk en luister naar 'Germs, Immunesystem'

- . - . -

Dan het volgende, met de titel meten is geweten is er een onafhankelijk, vrijwillig onderzoek gestart naar immuniteit voor Covid-19. De advocaat Sven-Åke Hulleman doet daar aan mee en heeft een interview met één van de twee artsen die dit project gestart zijn. Zo te zien is het in Amsterdam.
Daar komen interessante feiten uit naar voren. O.a. dat mensen met bloedgroep O niet gemakkelijk met een virus besmet worden. Uit een andere bron vernam ik dat bijna de helft van de inwoners van Nederland bloedgroep O hebben. Ik heb dit niet geverifieerd. Dat laat ik aan jouzelf over.
Laten ik en Frans nou net bloedgroep O hebben.
Uit het onderzoek blijkt voorts dat mensen die gezond en bewust leven, voldoende vitamine C, vitamine D en zink nemen ook niet besmet raken. Degenen die hieraan meedoen krijgen een paspoort mee waarin dit wordt aangetekend. Ik vind dit een zeer positieve benadering en wending. Ik hoop dan ook van harte dat steeds meer mensen hieraan gaan meedoen. Hier het filmpje van de proef.
Een frappant verhaal wat hiermee samenhangt is wel, dat ik vanaf mijn geboorte tot mijn 8e bij mijn opa en oma woonde. Mijn opa was huisarts en die nam mij mee naar allerlei patiëntjes die een kinderziekte hadden om maar te zorgen dat ik die kinderziekte ook zou krijgen. Het lukte niet! Nu snap ik waarom. Bloedgroep O! Toch heb je daarnaast ook een goed immuunsysteem nodig, blijkt uit het volgende. Toen ik 12 was kreeg ik de mazelen. Het was psychisch een moeilijke tijd. Toen ik 33 was kreeg ik via mijn kinderen de waterpokken. Ook toen zat ik in een uitdagende tijd.


- . - . -

Er schijnt een nieuwe hype te zijn: de boeken van Christina von Dreien. De zoveelste die ik voorbij heb zien komen. Ik ben dan ook al een tijdje bezig en heb al boekenkasten vol staan. Maar het is mooi als er een nieuwe lichting zoekenden hierdoor aangesproken wordt en inspiratie vindt. Er zijn echter ook mensen die hun leven lang blijven zoeken, terwijl de schat in hun zelf zit.
Krijg de verbinding met jouw eigen goddelijke kern, daar waar alle kennis voor jou, waar jij nu behoefte aan hebt, waar jij aan toe bent, wat aansluit op jouw potentie en groei, waar al jouw heling en antwoord op jouw vragen te vinden is. Je hebt alleen de juiste gereedschappen nodig om daarbij te komen en die dan ook te gebruiken.

Ik ben tevreden met en kom ondanks alle boeken die ik al gelezen heb altijd weer terug, op de simpele oefeningen die ikzelf ooit geleerd heb. Dezelfde simpele oefeningen die ik in mijn Selfhealing cursussen aanreik. Ze zijn aards en toch ook weer niet, want je komt met deze simpele oefeningen in contact met jouw Innerlijke Wijsheid, Kracht, Licht, Liefde en het Universum.
Juist in deze tijd zijn dit soort oefeningen heel hard nodig om mensen gecentreerd te houden en gefocused. Er is zoveel gaande, er komt zoveel op je af dat je je makkelijk verliest en verstrooid raakt. Je zult ook veel eerder zien wat echt is en wat vals. En daardoor weet je ook veel beter wat wel en niet goed voor jouw welbevinden is. Het wordt ook een tijd waarin men de verantwoordelijkheid zelf mag gaan dragen en niet meer bij een ander leggen. Zie daarvoor mijn publicatie over de nieuwe tijd. Een tijd waarin dus Selfhealing meer aandacht zal krijgen, omdat het past in het tijdsbeeld.

- . - . -

Op zijn kenmerkende heldere en droogkomische wijze heeft hoogleraar (em.) experimentele immunologie Pierre Capel in een nieuwe video opnieuw grote vraagtekens gezet bij de Covid vaccinaties en het regeringsbeleid. Hij vergelijkt de werking van de mRNA vaccins in ons lichaam met een plofkraak, waarna de ‘experts’ de – soms fatale – ravage toeschrijven aan ‘achterstallig onderhoud’. ‘Ik vind de woestijn op dit moment een heel aardig beeld waar ik in vertoef,’ begint Capel. ‘Ik kan daar namelijk heel hard schreeuwen, maar haast niemand hoort mij.’ Ben je ook geïnteresseerd in jouw eigen gezondheid lees en kijk dan hier verder.

- . - . -

En opnieuw een inspirerende podcast van Leon van den Elsen, die weer op zijn eigen enthousiaste en authentieke wijze iets ingewikkelds op een natuurlijke manier zichtbaar maakt.
Alweer reclame makend voor mijn cursussen, waar we ons ook bezighouden met overtuigingen, tools gebruiken om ze zichtbaar te krijgen, kijken in hoeverre ze jou nog dienen en zo niet om er dan eerst je lessen uit te halen en ze vervolgens los te laten. Dat werkt zeer bevrijdend.
Lees dit review van een cursiste:

"Voor mij zijn de cursussen van Christine en Frans een heerlijk mezelf kunnen zijn, los kunnen komen van alle kaders die door mezelf en de buitenwereld zijn opgelegd. Door iedere cursus kom ik steeds dichter bij mijn pure ik. Een prachtige ontdekkingsreis die ik iedereen wil aanraden! "

- . - . -

Op mijn website zijn veel zelfhulptips, publicaties en blogartikelen te lezen die steun en inzicht kunnen geven voor deze spannende tijd, waar transformatie zal plaatsvinden. De titel van mijn website spreekt voor zich. Het gaat erom dat ieder zichzelf herinnert, de goddelijke kern in zichzelf, zeker in deze tijd.

- . - . -

Verbind met mij via Linkedin, zodat ook jij verbonden wordt met al mijn mooie contacten, een enorm netwerk van mensen die wakker zijn, kritisch, nog vragen durven stellen. Het zijn er veel meer dan door de oude media naar buiten gebracht worden. Wij verbinden, zijn strijdbaar, steunen elkaar, informeren elkaar en durven kritisch te zijn, en geven niet op!

Ook kun je kijken op mijn Telegram kanaal, waar ik niet alleen info van mijzelf plaats, maar ook interessante, bewustmakende, grappige of anderszins informatie van anderen.