Healing Reading Selfhealing

Healing Reading en Selfhealing Coaching ook op Afstand of Online

Energie - Levenslust - Focus - Zingeving

Verbind je met de wijsheid van jouw Hart en jouw Kracht!

Hoge bloeddruk - gelukkig!?

Rare titel zul je wellicht denken. Het was wel een titel die mij in ieder geval nieuwsgierig maakte. In tegenstelling tot de waarschuwende en bang makende teksten over hoge bloeddruk. Vandaar dat ik deze interessante informatie nu met jou kan delen.
Het waarom van deze titel legt de arts in de video duidelijk uit. Het lichaam geeft met dit signaal "hoge bloeddruk" aan dat er iets gedaan moet worden.

Indeze video gaat het dus om HOGE BLOEDDRUK en wat je aan de oorzaak kan doen. Vele mensen worstelen hiermee. Veelal worden bij constatering door artsen bloeddrukverlagende (Beta-blockers of ACE remmers) en vochtafdrijvende medicamenten, zgn. diuretica voorgeschreven die dan levenslang moeten worden geslikt. Vaak nog samen met cholesterol verlagende medicamenten, zgn. statines. Wat deze medicamenten op termijn met jouw lichaam doen hoor je in deze verhelderende video. De oorzaak wordt met het voorschrijven hiervan in ieder geval NIET opgelost.

Omdat magnesium het eerste is wat bij hoge bloeddruk MOET worden toegepast, is het belangrijk dat je ook mijn publicatie over Magnesium tekort leest en de bijbehorende video beluistert.
Naast toediening van Magnesium is ook het drinken van voldoende water heel belangrijk. En in ieder geval GEEN frisdranken.
Ook deze video is in het Duits, maar zeer goed te verstaan en volgen en misschien moet je het 2 maal horen, maar goed dat is dan maar zo, als het in het belang van jouw gezondheid is. De interviewster is ook goed verstaanbaar.