Rememberyourself

Voor de verbinding met jouw Hart.

Voel jouw energie weer stromen! Voel je weer levendig en blij!
Via de weg van Bewustwording, Zelfkennis, Persoonlijke, Intuïtieve en Spirituele Ontwikkeling.
Ervaar het zelf middels een ONLINE Energie Healing Reading, ONLINE Coaching of ONLINE Selfhealing Cursus.
Je komt in contact met jouw Wijsheid, Kracht en Liefde.

Een nieuw (levens)jaar met nieuwe mogelijkheden!!

Krijg jij ook kriebels bij het begin van een nieuw jaar? Onbewust voel je waarschijnlijk wel dat er iets verandert in de energie. Maar wat? Doordat je je er niet van bewust bent kun je er ook niet echt wat mee en overkomt het je gewoon.
Nou is dat natuurlijk ook heel verrassend, maar wellicht is het nog verrassender als je als een surfer meegaat op de golf en daardoor de sensatie kunt ervaren van het juiste op het juiste moment.

Wanneer verandert die energie feitelijk?
Die energie verandert op 1 januari van elk jaar maar ook op jouw verjaardag.
Hoe kan dat nu, zul je je wellicht afvragen. Wel, op 1 januari beginnen de lessen die met die energie te maken hebben zich door middel van gebeurtenissen aan jou voor te doen, dit is een uiterlijke cyclus.
Op jouw verjaardag zijn de lessen zodanig geïntegreerd, dat je er ook naar gaat leven, dan start de innerlijke cyclus. Dus je zou kunnen zeggen, als je weet wat jouw les voor dit jaar is, dan zijn de gebeurtenissen gemakkelijker te begrijpen en te accepteren.

Klanten over de Jaar Energie

Meerdere malen heb ik de Jaar Energie uit het Energie Profiel gebruikt om - op afstand - mensen een steuntje in de rug te kunnen geven op moeilijke momenten in hun leven. Lees hier wat klanten erover zeggen:

"Na een erg bewogen jaar voor mij heb ik mijn informatie nog eens doorgelezen en vond het erg mooi om te zien hoeveel overeenkomsten erin staan met hoe ik mij op het moment voel en daarnaast ook alle veranderingen die zijn gebeurd. Het heeft mij in het begin al een bepaald gevoel van zekerheid en geruststelling gegeven. Iets wat in mijn situatie geen overbodige luxe was. Al met al is deze informatie voor mij altijd een fijn steuntje in de rug geweest en een extra motivatie om mij op bepaalde aspecten van het leven meer te focussen". M. over de Jaar Energie

"Wat wonderbaarlijk dat de informatie zo kloppend en treffend is. Het geeft inzicht en geruststelling. Het strookt met wat ik van binnen voel. Het geeft daarin herkenning en bevestiging" H. over de Jaar Energie

Maar er is meer! De "Jaar Energie" is een onderdeel van het Energie Profiel

In het Energie Profiel krijg je naast de Jaar Energie, ook nog heel persoonlijke informatie over wie jij bent. Daarnaast een overzicht van de energieën die een rol in jouw leven hebben gespeeld, waardoor je gebeurtenissen beter kunt plaatsen en accepteren, als zijnde een logisch gevolg van de betreffende energie.

Heb jij ook behoefte aan zo'n ruggesteuntje of wil je gewoon graag weten wat het nieuwe jaar jou brengt? Ben je nieuwsgierig naar jezelf, je talenten en je mogelijkheden? Ga dan nu naar jouw Persoonlijk Energie Profiel.

(uit nieuwsbrief 1 van december 2008)