www.Rememberyourself.nl

Moe, gespannen, burn-out, rusteloos, lusteloos, geen concentratie?
Gratis 4 instant tips voor meer energie en focus, zelfhulpmethodes en publicaties.
Bewustwording, zelfkennis, op zoek naar jezelf?
Een Energie Healing en Reading (ook op Afstand) laat jouw energie weer stromen
en geeft antwoord op vragen die jou bezighouden.

Verlichting

(Uit: Nieuwsbrief 7 van Re-member-your-Self.com van 31 oktober 2009)

Er wordt weer regelmatig over verlichting geschreven, hele pagina's vol. Ik wil hier graag mijn kleine bescheiden en wellicht simplistische bijdrage aan leveren.

Zo'n 10 jaar geleden alweer (1999), ik stond onder de douche, kreeg ik ineens een heldere ingeving; zo simpel was verlichting dus. Deed ik daarmee het heilige, spirituele, voor de gewone mens, onbereikbare van verlichting geen geweld aan?

Nu weet ik vrijwel zeker dat die ingeving klopte. Wat was die ingeving dan? Heel simpel!

Maak alle plekken in jezelf die niet verlicht zijn bewust. Wat niet verlicht is krijg je vanzelf aangereikt vanuit de diepere lagen van jezelf (lees ook mijn artikel ''pijn, problemen, ziekte - kans tot bewustwording''). Dan vul je die plekken op met licht en word je vanzelf lichter.

En zeg nou zelf, voel je je niet verlicht als er een zware last van je is afgevallen, als je iets gedaan hebt waar je erg tegenop zag?
Op dat moment ben je je bewust geworden van je kracht, gebruikte je je eigen wijsheid en werd je gesteund door je innerlijke liefde.

Mocht je geen idee hebben hoe je dat zou moeten doen, dan is de Basiskursus Selfhealing van 5 lessen uitermate doeltreffend. Je kunt het zelf lezen bij Klanten.