www.Rememberyourself.nl

Moe, gespannen, burn-out, rusteloos, lusteloos, geen concentratie?
Gratis 4 instant tips voor meer energie en focus, zelfhulpmethodes en publicaties.
Bewustwording, zelfkennis, op zoek naar jezelf?
Een Energie Healing en Reading (ook op Afstand) laat jouw energie weer stromen
en geeft antwoord op vragen die jou bezighouden.

Selfhealing cursussen
Zelfkennis - Persoonlijke-, Intuïtieve en Energetische Ontwikkeling - Bewustwording

Basis 'Thuiskomen bij Jezelf' - Aura/Chakra's - Transformatie - Gevorderden - Healing/Energetisch hulpverlener

Ben je snel moe en je energie kwijt? - Draaien je gedachten in cirkeltjes rond? - Vertrouw je meer op anderen dan op jezelf?
Kun je je moeilijk concentreren? - Vind je het moeilijk om nee te zeggen en je grenzen aan te geven?
Ben je erg gevoelig? - Heb je lichamelijke klachten?

Je bent niet de enige die door één van deze vragen aangesproken wordt! Maar jij kunt er nu iets aan doen! Door je bewust te worden hoe jouw energie werkt. Door oefeningen te leren die je in het dagelijks leven kunt toepassen. Al in 3 lessen leer je de basisbeginselen in de Selfhealing cursus 'Thuiskomen bij Jezelf'.

Het gaat bij deze cursussen vooral om het ervaren. Het ervaren van de energie tijdens de lessen en het ervaren in een groep heeft een diepgaand effect, zoals je ook kunt lezen bij de ervaringen van klanten. Dit zijn zulke essentiële, maar ook subtiele dingen, die niet middels een schriftelijke cursus op te pakken zijn.

Met deze cursussen krijg je Zelfkennis en kom je stap voor stap dichter bij jezelf. Het is een reis in Persoonlijke Ontwikkeling, die jou inzicht zal geven in wie je echt bent, welke talenten jij te bieden hebt, welke ballast je bij je draagt en je mag loslaten. Het zal je intuïtiever maken. Je komt meer in contact met je lichaam, met je emoties en jouw spiritualiteit. Daardoor zal je helderheid toenemen, met inachtneming van jouw grenzen.

Algemene informatie over deze cursussen:

  • Deze Selfhealing en Healing cursussen maken je bewuster van jezelf, geven je een beter begrip van en voor jezelf en daardoor een beter contact met jezelf op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Het logische gevolg zal ook een vreugdevoller contact met je omgeving zijn.
  • De cursussen zijn praktijkgericht, niet leren uit boeken, maar door speelse oefeningen. Je komt daardoor in contact met je eigen ervaring, je eigen gevoel, je eigen wijsheid. Er is daarin geen goed of fout. Wel een keuze.
  • In deze cursussen zul je de healing van jezelf ervaren. Dat is niet altijd leuk of makkelijk, omdat healing kan gebeuren na bewustwording en dat kan soms pijnlijk zijn. Laat dit je niet weerhouden; het was er al die tijd al en je kunt jezelf nu bevrijden. Dit blijkt nodig om als een compleet en gezond mens door het leven te kunnen gaan.
  • Je neemt individueel deel, maar het zijn in een groep is verrijkend en een niet onbelangrijk onderdeel in het proces. Elkaar becommentariëren of advies geven hoort daar niet bij.
  • De gereedschappen tot ervaren zijn: eenvoudige lichaamsoefeningen om bewustwording en doorstroming te bevorderen, visualisaties, geleide meditaties, voice dialogue (het innerlijke gesprek met delen van jezelf), klank en muziek.
  • Na afronding van elke cursus krijg je een certificaat (de lessen die niet zijn bijgewoond worden daarop aangetekend).
  • Voor een goed resultaat is het bij de basiscursus van belang dat je alle lessen hebt gevolgd. Indien er een les gemist wordt, dan moet die in een betaalde privé sessie ingehaald worden. Voorts is het belangrijk, dat je de oefeningen toepast, zodat ze steeds meer deel worden van jezelf.

1 les duurt 2 uur.

Basiscursus I - 3 lessen € 150,= Basiscursus II - 3 lessen € 105,= (opgeven in 1 keer voor 6 lessen € 210,=) // Aura- Chakra cursus - 10 lessen € 350,= // Transformatiecursus - 15 lessen € 525,= // Gevorderden cursus - 10 lessen € 350,= // Healing/Energetisch Hulpverlener - 15 lessen € 525,=. Het cursusbedrag is exclusief eventuele huur van accommodatie.

Indien je zelf een groep hebt en wilt dat ik naar jullie toe kom, is dat in overleg ook een mogelijkheid.
Ik start een groep bij minimaal 4 deelnemers. Maximale grootte is 8 deelnemers.


Aanmelden

Ben je geïnteresseerd en wil je je graag aanmelden voor de Basis Selfhealing cursus 'Thuiskomen bij jezelf'? Lees dan nog eerst even bij Stuur mij dan even een mailtje info@rememberyourself.nl