www.Rememberyourself.nl

Moe, gespannen, burn-out, rusteloos, lusteloos, geen concentratie?
Gratis 4 instant tips voor meer energie en focus, zelfhulpmethodes en publicaties.
Bewustwording, zelfkennis, op zoek naar jezelf?
Healing en Reading (ook op Afstand) laat jouw energie weer stromen
en geeft antwoord op vragen die jou bezighouden.

Selfhealing kursussen

Basis 'Thuiskomen bij Jezelf' - Aura/Chakra's - Transformatie - Gevorderden Selfhealing - Healing

Ben je snel moe en je energie kwijt? - Draaien je gedachten in cirkeltjes rond? - Vertrouw je meer op anderen dan op jezelf?
Kun je je moeilijk concentreren? - Vind je het moeilijk om nee te zeggen en je grenzen aan te geven?
Ben je erg gevoelig? - Heb je lichamelijke klachten?

Je bent niet de enige die door één van deze vragen aangesproken wordt! Maar jij kunt er nu iets aan doen! Door je bewust te worden hoe jouw energie werkt. Door oefeningen te leren die je in het dagelijks leven kunt toepassen. Al in 5 lessen leer je de basisbeginselen in de Selfhealing kursus 'Thuiskomen bij Jezelf'

Basis Selfhealing kursus'Thuiskomen bij Jezelf'

Begin met het helen van jezelf in de Basiskursus Selfhealing 'Thuiskomen bij Jezelf, bestaande uit 5 lessen. Je maakt in deze Selfhealing kursus op een speelse manier kontakt met jouw energie, leert je eigen grenzen kennen en komt met je voeten op de aarde. Je wordt bewuster van jezelf en je energie gaat beter stromen. Je bent meer in het hier en nu en beter geconcentreerd. Je voelt je meer één en verbonden met je hartsenergie en dat allemaal in slechts 5 lessen.

"Door de jaren heen ben ik mezelf kwijtgeraakt door me steeds aan elke situatie, persoon en relatie aan te passen, zodat ik in ieder geval in een bepaald plaatje paste en erbij hoorde. Op een bepaald moment miste ik iets heel erg, maar ik wist niet precies wat. Na deze cursus begrijp ik dat ik mezelf en mijn idealen, ideeen en creativiteit mis. Het volgen van deze cursus maakt me bewust dat ik er mag zijn en dat maakt me steeds sterker. Ook ervaar ik door mezelf te zijn dat je echter bent en relaties beter worden en mensen je beter begrijpen. Ik vind het heel wonderlijk dat je zo gauw al resultaat voelt". .... Esther (na de Basiskursus Selfhealing) *** Bij Ervaringen Klanten kun je meer testimonials te lezen ***

Deze basiskursus Selfhealing ´Thuiskomen bij Jezelf´ kan in een weekend, op 5 ochtenden, middagen of avonden gegeven worden. Mocht je zelf een groepje hebben, die aan deze kursus wil deelnemen? Neem dan contact met mij op.

Aura- en Chakra selfhealing kursus

In het vervolg, de Aura- en Chakrakursus, bestaande uit 10 lessen, ga je je aura (de ruimte om je heen) uitgebreider ervaren en ook die van anderen. Tevens ga je per les kontakt maken met een chakra (dit is je fijnstoffelijke energiesysteem) en het weer in balans brengen. Het niet goed funktioneren van een chakra heeft een direkte uitwerking op jouw lichaam en op jouw energie. Om het kontakt met en de heling van elk chakra te intensiveren krijg je naast de les, per chakra elke week huiswerk mee.

"Mijn kennismaking met de kursus Intuitieve Ontwikkeling. Ik ben deze kursus gaan volgen, omdat ik in de loop van de tijd wat bij mezelf begon te missen.Misschien was het zelfvertrouwen of het bewustzijn van mezelf en de dingen om me heen. Ik kan nu na 10 lessen zeggen dat ik mezelf meer heb gevonden, dat ik dichter bij mezelf sta. Ik kan op mijn eigen gevoel vertrouwen en ben niet meer zo beinvloedbaar door andere mensen. Deze kursus heeft me al veel goeds gebracht, o.a.de ontspannen lessen, en het heerlijke gevoel dat je er mag zijn, het bewust zijn".
Regina (t/m de Aura- Chakrakursus II). ***Bij Ervaringen Klanten kun je meer testimonials te lezen ***

Transformatie selfhealing kursus

In deze transformatiekursus van 15 lessen besteden we uitgebreid aandacht aan overtuigingen omdat het leven van elk mens daardoor wordt bepaald. Je gaat je bewust worden van de overtuigingen die jou wel en die jou niet ondersteunen. Je gaat meer vertrouwen op je eigen wijsheid en daardoor kun je meer richting aan je eigen leven geven en zul je transformeren naar de 'jij', die jij bedoelt bent te zijn, waardoor jouw oorspronkelijke energie weer vrijelijk kan stromen.

"Het mooie van de cursus vind ik het bewust worden van de samenhang tussen mijn gevoel en lichaam. Ik ben me meer bewust gaan worden waarom ik bepaalde dingen doe en voel. Mijn zelfbesef is groter. Door jullie zuivere energie zonder oordeel voel ik me vrij om dieper te gaan en die inzichten veroorzaken bij mij weer verschuivingen in mijn bewustzijn. Soms krijg ik zo'n mooie flits van inzicht. Ik verheug mij op de volgende cursus." Monique (na de Transformatiekursus) *** Bij Ervaringen Klanten kun je meer testimonials te lezen ***

Gevorderden Selfhealing kursus

In de 10 lessen van deze Selfhealing kursus voor Gevorderden ga je het healen van jezelf verdiepen op lichamelijk, emotioneel, mentaal en zielsniveau. Daartoe wordt kontakt gemaakt met verschillende helende energieen.

"Voor mij zijn de cursussen van Christine en Frans een heerlijk mezelf kunnen zijn, los kunnen komen van alle kaders die door mezelf en de buitenwereld zijn opgelegd. Door iedere cursus kom ik steeds dichter bij mijn pure ik. Een prachtige ontdekkingsreis die ik iedereen wil aanraden!" Irene (t/m Gevorderden Self healing). *** Bij Ervaringen Klanten kun je meer testimonials te lezen ***

Healing

De voorgaande kursussen, Selfhealing basis, Aura- en Chakra kursus, de Transformatie kursus en de Gevorderden Selfhealing, zijn noodzakelijk om vanuit een neutraler beeld anderen te kunnen healen. Wie daartoe wordt uitgenodigd of zelf voelt daar aan toe te zijn, kan doorgaan met de kursus Healing. Naast het leren van de basisvaardigheden ga je het direkt toepassen op elkaar en als je daar vertrouwder mee bent geworden ook op personen van buiten de groep. Afhankelijk van de vorderingen vraagt deze kursus tussen de 15 en 20 lessen.

"Door de warme, liefdevolle en professionele begeleiding van Christine heb ik de moed gehad veel meer bij mijzelf te openen dan ik zelf zou hebben gedaan. Zij heeft mij geleerd, met haar uiterst effectieve oefeningen, te (leren) luisteren naar mijzelf, en de vaak aanwezige onbekende angst, stapje voor stapje aan te gaan. Het is een cursus om jezelf veel beter te begrijpen, waardoor je kijk op de wereld en op de mensen een hele andere dimensie krijgt. Ik kan iedereen deze cursus aanraden voor een betere relatie met jezelf en je omgeving". .....Anja (t/m Helen). *** Bij Ervaringen Klanten kun je meer testimonials te lezen ***


Algemene informatie over deze kursussen:

  • Deze Selfhealing en Healing kursussen maken je bewuster van jezelf, geven je een beter begrip van en voor jezelf en daardoor een beter kontakt met jezelf op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Het logische gevolg zal ook een vreugdevoller kontakt met je omgeving zijn.
  • De kursussen zijn praktijkgericht, niet leren uit boeken, maar door speelse oefeningen. Je komt daardoor in kontakt met je eigen ervaring, je eigen gevoel, je eigen wijsheid. Er is daarin geen goed of fout. Wel een keuze.
  • In deze kursussen zul je de healing van jezelf ervaren. Dat is niet altijd leuk of makkelijk, omdat healing kan gebeuren na bewustwording en dat kan soms pijnlijk zijn. Laat dit je niet weerhouden; het was er al die tijd al en je kunt jezelf nu bevrijden. Dit blijkt nodig om als een compleet en gezond mens door het leven te kunnen gaan.
  • Je neemt individueel deel, maar het zijn in een groep is verrijkend en een niet onbelangrijk onderdeel in het proces. Elkaar becommentariëren of advies geven hoort daar niet bij.
  • De gereedschappen tot ervaren zijn: eenvoudige lichaamsoefeningen om bewustwording en doorstroming te bevorderen, visualisaties, geleide meditaties, voice dialogue (het innerlijke gesprek met delen van jezelf), klank en muziek.
  • Na afronding van elke kursus krijg je een certificaat (de lessen die niet zijn bijgewoond worden daarop aangetekend).
  • Voor een goed resultaat is het bij de basiskursus van belang dat je alle lessen hebt gevolgd. Indien er een les gemist wordt, dan moet die in een betaalde privé sessie ingehaald worden. Voorts is het belangrijk, dat je de oefeningen toepast, zodat ze steeds meer deel worden van jezelf.

1 les duurt ongeveer 2½ uur.

Basiskursus 'Thuiskomen bij Jezelf' (incl. oefen- en meditatie CD) 5 lessen€ 245,=
Aura-Chakra kursus10 lessen€ 450,=
Transformatie kursus15 lessen€ 675,=
Gevorderden Selfhealing10 lessen€ 450,=
Healing15 lessen€ 675,=

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd en wil je je graag aanmelden voor de Basis Selfhealing kursus 'Thuiskomen bij jezelf'? Stuur mij dan even een mailtje info@rememberyourself.nl