Rememberyourself

Herinner wie je werkelijk bent!

Voel jouw energie weer stromen. Voel je weer levendig, blij en verbonden met jouw hart via het Individueel Traject
of een Healing-Reading. En bewandel de weg van Bewustwording, Zelfkennis, Persoonlijke, Intuïtieve en Spirituele Ontwikkeling. De weg naar jouw Hart! Ervaar het zelf!

Dennen- of sparrennaalden thee

Hoe je jezelf eenvoudig en puur natuur kunt beschermen
tegen virussen, parasieten en spike eiwit besmetting

Dat thee van dennen- en sparrennaalden zo veel voor de gezondheid van mensen kan betekenen, vanwege de vele waardevolle stoffen die erin zitten, is al heel lang bekend. Deze stoffen helpen jouw immuunsysteem te ondersteunen en een boost te geven. Vooral de voorjaarsknoppen bevatten veel kracht. Wist je dat het veel meer vitamine C bevat dan 1 citroen! Daarnaast nog een uitgebalanceerd scala aan werkzame stoffen, waaronder vitamine A. Alles tesamen is het een super anti-oxidant. Specifiek werkt het in op de luchtwegen, hetgeen bij griep, verkoudheid, longontsteking en bronchitis verlichting en heling geeft. Juist bij Covid-19 zijn dit veel voorkomende verschijnselen. Evenals het kwijtraken van reuk en smaak. Dit zou wellicht ook met deze thee sneller verholpen kunnen worden. Ik hoor dat graag.

De in dennen- en sparrennaalden voorkomende stof Suramine schijnt een effectief middel te zijn tegen de spike eiwit besmetting waar ongevaccineerden (tussen de gevaccineerden) mee te maken kunnen krijgen. Het is mij nog niet duidelijk of besmetting van ongevaccineerden door gevaccineerden waar is of een gerucht om opnieuw, maar nu bij de bewuste mens, die niet gevaccineerd wil worden ook het angstmechanisme in werking te zetten. Laten we hiervoor oppassen, want hierdoor kom je in een negatieve spiraal. Ik raad je aan mijn blog Onvoorwaardelijke Liefde - de ultieme Uitdaging te lezen.

Waarom is in geval van besmetting door het spike eiwit Suramine zo belangrijk? Suramine heeft namelijk remmende effecten op de componenten van de stollingscascade en op de onjuiste replicatie, ofwel verdubbeling en wijziging van RNA en DNA. De stollingscascade verzaakt bloedklonters, waardoor infarcten kunnen plaatsvinden, zowel in hart als hersenen en menstruaties veel erger kunnen zijn en zwangerschappen kunnen eindigen in miskramen. Ook plotseling en onverklaarbaar verschijnende blauwe plekken blijken voor te komen.

Het mooie is, dat er dus een natuurlijk middel is om zowel klachten van Covid-19 te voorkomen, te verminderen en te genezen, alswel jezelf te beschermen tegen besmetting door het spike eiwit uitgestoten door gevaccineerden. En dat zijn de dennen- en sparrennaalden die je het hele jaar door kunt verzamelen, hoe jonger hoe beter.
Verzamel ze vanaf borsthoogte tot zover omhoog je kan komen, zodat er geen overdracht van ongewenste stoffen door langsgelopen dieren kan plaatsvinden. Pluk of knip ook niet alleen van 1 tak of 1 boom, maar verdeel het een beetje. Helemaal mooi als er meerdere bomen staan. Een mooi gebaar is als je klaar bent om de boom of bomen en ook Moeder Aarde te bedanken voor de gift.

Het verschil tussen een spar en een den is eenvoudig. De spar is de kerstboom, met allemaal losstaande korte naaldjes aan een takje. De den heeft lange dunne naalden die met 2 of meer in een schachtje samen aan de tak zitten. Er is een ezelsbruggetje om spar (single naald) en den (duo naald) uit elkaar te houden. Maar het kunnen bij de den dus meer naalden bij elkaar zijn dan 2. Let wel op dat je geen taxus neemt.

Dan het Dennen- of sparrennaalden thee recept (Je kunt ze ook samen voor thee gebruiken).
Zelf was en droog ik eerst de geoogste sparrentakken en dennennaalden. Je kunt ze daarna gemakkelijk langere tijd bewaren.
Gebruik voor 1 kopje thee twee theelepels gehakte dennen- en/of sparrennaalden. De lange dennennaalden knip ik klein. De sparrennaalden kun je van de takjes afhalen of er kleinere stukjes van knippen en met takje en al erbij doen. Doe het in een pannetje of theepot en giet er kokend water overheen en laat het afgedekt 15 à 20 minuten trekken. Laat het niet koken, want dat heeft invloed op de vitaminen. Als je het naar jouw zin teveel afgekoeld vindt, kun je het eventueel nog iets opwarmen, maar dus niet laten koken. Desgewenst kun je er honing aan toevoegen. Zeker lekker bij keelpijn. Hoe sterker je de thee maakt, dus meer dennen- en/of sparrennaalden in doet, des te sterker werkt en smaakt het. Overigens moeten zwangeren wel oppassen met te veel van de dennen- sparrennaalden thee te drinken.

Ook al is het heerlijk om de natuur in te trekken en zelf je middelen ter heling te verzamelen, kan het zijn dat je geen tijd of mogelijkheid daartoe hebt. In dat geval is er een dennenextract, pycnogenol geheten. Je kunt dat als bio-pycnogenol kopen.

Voorts werkt dennenolie in een (water-) verdamper, op een watje of houten bakje ook goed. Zeker lekker als je luchtwegklachten hebt. En wil je bij die klachten wat extra lucht en heling dan kun je deze olie ook fijn bij het stomen gebruiken.
Ik heb ergens gelezen dat het kauwen op dennen- en sparrennaalden hetzelfde effect heeft als het drinken van de thee. Het schijnt verjongend te werken, waarschijnlijk vanwege de anti-oxidanten, en een positieve invloed op de stemming/emoties te hebben.

Bronnen:
PINE TEA: Possible Antidote for Spike Protein Transmission en dezelfde informatie maar dan in het Nederlands
Kijk voor nog veel meer natuurlijke immuunversterkende tips hier