Healing Reading Selfhealing

Healing Reading en Selfhealing Coaching ook op Afstand of Online

Energie - Levenslust - Focus - Zingeving

Verbind je met de wijsheid van jouw Hart en jouw Kracht!

Prikspijt

februari 2022

Dit is wat ik voorlopig gevonden heb voor mensen die zich hebben laten injecteren, daar spijt van hebben en het ingebrachte uit hun lichaam willen verwijderen. Het kan uiteraard zijn dat er inmiddels nog andere methoden zijn. Ik zou zeggen informeer jezelf.

Hieronder staan de TOP VIJF aanbevolen stoffen om de schade van mRNA-vaccins te beperken (in willekeurige volgorde).

JODINE , Jodium is een essentieel mineraal dat door de schildklier wordt gebruikt om schildklierhormonen te maken die vele functies in het lichaam regelen, waaronder groei en ontwikkeling, het herstellen van beschadigde cellen en het ondersteunen van een gezonde stofwisseling.
Omdat uw lichaam zelf geen jodium aanmaakt, moet het via de voeding worden toegediend. Jodium kan ook worden gebruikt om toxische verbindingen te ontgiften en verhoogt sterk de mRNA-ontbindingssnelheid (verval). Voedingsjodium regelt ook zijn eigen absorptie door regulering van de natrium/jodide (NIS)-symporter, die de functies van de schildklier beschermt.

ZINK stelt het lichaam in staat eiwitten en DNA aan te maken, draagt bij tot wondgenezing en speelt een rol bij de groei en ontwikkeling van kinderen. Het heeft ook antioxiderende eigenschappen en speelt een belangrijke rol in de cel-gemedieerde immuunfunctie en moduleert de mRNA-niveaus van cytokinen.
Van zink is aangetoond dat het de gentranscriptie in kankercellen reguleert, terwijl zink de expressie van microRNAā€™s en belangrijke enzymen en eiwitten die nodig zijn voor de maturatie en stabiliteit van microRNAā€™s globaal afbouwt. Tot slot behoort het zinkvingereiwit serrate tot de plantaardige verbindingen die mRNA tot zwijgen kunnen brengen.

QUERCETINE is een flavonoĆÆde met meerdere bewezen gezondheidsvoordelen voor zowel mens als dier, vertoont een overvloed aan biologische activiteiten.
Met quercetine behandelde neutrofielen vertoonden een opmerkelijke onderdrukking van de mRNA expressie van verschillende pro-inflammatoire genen.
Een van de minder bekende en recent ontdekte rollen van quercetine is de modulatie van microRNA (miRNA) expressie, die een vitale rol speelt in gezondheid en ziekte.

SUPERGELADEN C60. Koolstof 60 (C60) (Nano-Koolstof Geactiveerde Houtskool) is een natuurlijk voorkomend molecuul dat bestaat uit 60 koolstofatomen die iets vormen dat lijkt op een holle voetbal. De wetenschappelijke naam voor C60 is ā€œBuckminsterfullereneā€ en het is de enige molecule van een enkel element dat een bolvormige kooi vormt, en het is misschien wel de krachtigste antioxidant tot nu toe bekend, die de antioxidantwerking van Superoxide Dismutase, Glutathione, Catalase en COQ10 uitvoert.
In de afgelopen 13 jaar is de ā€œSuperchargedā€ C60 fullereen molecule onderzocht, getest en gekarakteriseerd door niet minder dan 15 universiteiten en 5 federaal gecertificeerde onderzoekslaboratoria, resulterend in meer dan ā€œ600 evaluatiesā€.
Er is ook veel positief onderzoek gedaan naar de potentiƫle toepassingen van Supercharged C60 bij de absorptie van elektromagnetische velden (EMV). De Supercharged C60 molecule is een nanokoolstofmateriaal dat ongelooflijk krachtige antioxiderende eigenschappen vertoont die het vermogen van het lichaam om oxidatieve stress in zowel gezonde als zieke toestand te beheersen, kunnen vergroten.
Uit studies blijkt dat koolstofnanodragers kleine interfererende RNA (siRNA) kunnen leveren en een groot aantal mRNA-toepassingen in de plantenbiotechnologie mogelijk kunnen maken, zich in cellen kunnen internaliseren en vervolgens het gen efficiƫnt kunnen uitschakelen.

PQQ (Pyrroloquinoline kinine), is een krachtige antioxidant en cellulaire energiebooster die werkt om de gezondheid van uw energieproducerende mitochondriƫn te ondersteunen, ze te beschermen tegen oxidatieve schade en u zelfs te helpen nieuwe mitochondriƫn te kweken. PQQ is eigenlijk de enige voedingsstof op aarde waarvan bekend is dat hij in staat is nieuwe mitochondriƫn aan te maken.
PQQ zit in fruit en groenten en in moedermelk en is een plantaardige groeifactor en bacteriĆ«le cofactor. Studies hebben aangetoond dat PQQ dinatriumzout (BioPQQā„¢) positieve effecten heeft op de cognitieve functie en mogelijk een beschermend effect heeft op door UVA-straling veroorzaakte veroudering.

Ook is aangetoond dat alleen water vasten (gedurende 1 week) DNA-schade herstelt en vreemd mRNA tot zwijgen brengt. En het nemen van een volledig spectrum hennep extract is een andere uitstekende suggestie vanwege de positieve effecten op ons endocannabinoĆÆde systeem, dat bijna elke interne functie regelt.

Iodine rijk : Boerenkool, asperges, spuiten, havermout, knoflook, geitenmelk, spinazie, worteltjes, haring met ui, oesters, aardbeien, rijpe tomaten, aardappelen, tong (niet van koe)

Zink rijk: Lijnzaad olie en lijnzaadmeel ā€œpuurā€ hollands, havermout, asperges, oesters, spinazie, champignons

Quercetine: Geelwortelpoeder (organisch), Ć©Ć©n theelepel in een glas kokend water, roeren, 5 minuutjes laten bezinken en opdrinken.

PQQ: Spinazie en peterselie

C60: Olijfolie en walnoten

Link naar de oorspronkelijke tekst in het Engels.

Ik geef je nog wat links, die mogelijk interessant kunnen zijn.

- 14 eenvoudige manier om te ontgiften na de prik
Er staan in dit verhaaleen aantal dezelfde manieren als in het verhaal hierboven. Een zeer uitgebreid overzicht.
- hoe verwijder je grafeenoxide uit je lichaam . Er is ontdekt dat met de injectie grafeenoxide in het lichaam kan zijn ingebracht. Echter ook met chemtrails kunnen we via de lucht te maken krijgen met grafeen in ons systeem. En er wordt gezegd, dat grafeen ook in de mondkapjes en de PCR testen is gevonden. De tijd zal het leren, als meer waarheid naar buiten komt.

Word ook lid van mijn Telegram kanaal

met vrijwel dagelijks een breed scala aan bewustmakende info, regelmatig astronieuws en mandala energie