Healing Reading Selfhealing

Healing Reading en Selfhealing Coaching ook op Afstand of Online

Energie - Levenslust - Focus - Zingeving

Verbind je met de wijsheid van jouw Hart en jouw Kracht!

Jouw Jaarenergie Jouw Jaarenergie en de energie 2021 en 2022

(Publicatie: 24 januari 2018, aangepast december 2021)

Benieuwd naar de energie voor jou dit komende jaar?

Vanuit verschillende richtingen (denk daarbij aan de Astrologie, de Tarot, de Mayakalender) wordt ervan uitgegaan, dat je elk levensjaar in een andere energie terechtkomt. Die verandering van energie begint geleidelijk aan al bij onze Westerse Jaarwisseling. Bereid je voor, zodat je mee kunt rijden op de golf als een surfer in plaats erdoor te worden verzwolgen.

Hoe je de energietendensen voor het komende jaar speciaal voor jou kunt aanvragen en wat het precies inhoudt, kun je lezen bij Jaarenergie .

Als een voorbeeld van hoezeer deze tendensen kloppen, hier de jaarenergie voor de gehele aarde voor 2021 en 2022 . Ik heb 2021 ook meegenomen, omdat dit jaar al bijna voorbij is en we daardoor al kunnen weten of het onderstaande klopt. Zoals ik tegen het afgelopen jaar aankijk klopt de beschrijving van de energie in ieder geval heel erg goed.
Voor wat ik over 2022 aan berichten vanuit diverse richtingen vernomen heb en zelf invoel gaat ook de beschrijving over 2022 goed kloppen.

Jaarenergie 2021 en 2022

2021 = 5 = De HiĆ«rofant in de Tarot. Dit betekent een jaar waar de energie over macht en gezag gaat. Er wordt in een dergelijk jaar geleerd door tegenstand of door problemen te overwinnen. Het kan daardoor een jaar vol stress zijn, waarin stabiliteit bedreigd wordt en men hierop reageert door star aan de traditie vast te houden. Men kan van deze energie de positieve trilling gebruiken door naar de eigen innerlijke raadgever te luisteren en op innerlijke kennis te vertrouwen. Men bezint zich in zo'n jaar op alle geĆÆndoctrineerde geboden en verboden, die men vervolgens overeind probeert te houden of verwerpt. Het is een jaar om de waarden en overtuigingen die je hebt te onderzoeken en te kijken welke jou beperken en welke jouw groei bevorderen. In zo'n jaar wordt ook duidelijk of je vanuit jouw hart spreekt, in overeenstemming met jouw innerlijke wijsheid of dat je slechts routineus dogma's verkondigt. Het laatste stukje kun je in de huidige situatie ook zien als klakkeloos het narratief of de systeemmedia napraten zonder zelf onderzoek te doen of andere bronnen te raadplegen.

2022 = 6 = De Geliefden. Dit is een kaart/energie die betrekking heeft op relaties . De relatie wordt onder de loep gelegd. Elke relatie. Dus niet alleen die binnen een verbintenis van ƩƩn op ƩƩn, maar ook die met familie, vrienden en collega's. En zelfs de relatie die jij hebt met jouw overheid! Met deze energie neem je niet meer genoegen met minder dan wat je echt wilt en nodig hebt en anders wordt de relatie beƫindigd. Het gaat hierbij om open en eerlijk te communiceren , waarbij niets verborgen wordt gehouden . Dat geldt voor beide partijen.
De relatie zal vooral in dit jaar jouw zelfbeeld weerkaatsen. Daarom is het in zo'n jaar van belang stil te staan bij hoe anderen jou zien en behandelen, zodat je meer over hoe jij jezelf ziet te weten komt. Kijk eens bij het Persoonlijk Energie Profiel , dit kan je direct inzicht in deze zaken geven. Het gaat er om dat je in dit jaar de steun en aanmoediging die je nodig hebt in jezelf leert te vinden . Hiertoe zal de Selfhealing Cursus een grote hulp zijn. Je gaat je gewaar worden dat je kunt communiceren met een innerlijke stem of intuĆÆtie. Je leert dit jaar de verwachtingen van en projecties op mensen in jouw leven terug te brengen naar jezelf. Je gaat in dit jaar jouw vrouwelijke en mannelijke energie in balans brengen.
Het is vaak een jaar van keuzes en een keerpunt in een 10-jarige cyclus. Jouw relaties kunnen daarom van grote invloed op jouw keuzes en besluiten zijn. Houdt bij jouw besluitvorming steeds oprechte communicatie voor ogen.