Rememberyourself

Verbind met jouw Hart, Innerlijke Wijsheid/Intuïtie, Kracht, Liefde en Licht
Reconnect with your Heart, Inner Wisdom/Intuition, Power, Love and Light

Voel jouw energie stromen! Voel je weer levendig en blij.
Self-Empowerment door Healing Reading, Coaching en Selfhealing.

Mentoring and Self-empowermentJezelf helen - Self-empowerment

(Publicatie: 24 januari 2018)

"Give a man a fish and he wil eat fish for a day, learn a man how to fish and he wil eat fish for a lifetime"


Weer energie krijgen en levenslust? Zelfvertrouwen hervinden en jezelf beter leren kennen?

Vanuit de geleende lijfspreuk "Give a man a fish and he wil eat fish for a day, learn a man how to fish and he wil eat fish for a lifetime" en het weten dat in jou de kracht zit, reik ik jou door middel van mijn Selfhealing cursussen de handvatten hoe jij jezelf kunt helen. Begin met de eerste 4 online lessen van een uur, daar zitten al voldoende tools in om jou op weg te helpen.

Dit is wat een cursiste zei:

"Door de jaren heen ben ik mezelf kwijtgeraakt door me steeds aan elke situatie, persoon en relatie aan te passen, zodat ik in ieder geval in een bepaald plaatje paste en erbij hoorde. Op een bepaald moment miste ik iets heel erg, maar ik wist niet precies wat. Na deze cursus begrijp ik dat ik mezelf en mijn idealen, ideeen en creativiteit mis. Het volgen van deze cursus maakt me bewust dat ik er mag zijn en dat maakt me steeds sterker. Ook ervaar ik door mezelf te zijn dat je echter bent en relaties beter worden en mensen je beter begrijpen. Ik vind het heel wonderlijk dat je zo gauw al resultaat voelt."

Wil je eerst meer ervaringen van cursisten lezen? Dat kan hier

Kijk voor informatie bij de basiscursus Selfhealing "Thuiskomen bij Jezelf".

Heb je behoefte deze cursus Individueel te doen, zodat het aangepast kan worden aan jouw ritme en tijd, kijk dan eens bij de Individuele Selfhealing Cursus.

Maar je kunt ook denken aan de Individuele Healing Coaching.

Linkedin en Telegram

Verbind met mij via Linkedin, zodat ook jij verbonden wordt met al mijn mooie contacten, een enorm netwerk van mensen die wakker zijn, kritisch, nog vragen durven stellen. Het zijn er veel meer dan door de oude media naar buiten gebracht worden. Wij verbinden, zijn strijdbaar, steunen elkaar, informeren elkaar en durven kritisch te zijn, en geven niet op!

Ook kun je kijken op mijn Telegram kanaal, waar ik niet alleen info van mijzelf plaats, maar ook interessante, bewustmakende, grappige of anderszins informatie van anderen.