Rememberyourself

Herinner wie je werkelijk bent!

Voel jouw energie weer stromen. Voel je weer levendig, blij en verbonden met jouw hart via het Individueel Traject
of een Healing-Reading. En bewandel de weg van Bewustwording, Zelfkennis, Persoonlijke, Intuïtieve en Spirituele Ontwikkeling. De weg naar jouw Hart! Ervaar het zelf!

Uit de onrust en in je centrum

(Uit: Nieuwsbrief 3 van Re-member-your-Self.com van mei 2009)

In tijden van onzekerheid en de veelheid van dingen die op je afkomt is het van wezenlijk belang in contact te komen, te zijn en te blijven met jouw innerlijk centrum.

Al zit je innerlijk en uiterlijk in de grootste storm, dan nog ken je in dat geval de weg die leidt naar het oog van de orkaan, waar rust en stilte heersen. Van daaruit maak je de balans op en verzamel je nieuwe kracht en dienen zich onvermoede oplossingen aan.

Ik ben ervaringsdeskundige, maar ook trainer in de energetische vaardigheden die je weer bij je centrum doen (terug)komen. Ik word er altijd weer heel blij van als ik tijdens mijn trainingen en readingen het wonder zie gebeuren dat mensen dat contact met zichzelf herstellen en op deze manier ook hun verbinding met het grote geheel.

Wil jij ook de mogelijkheid hebben die vaardigheden te verwerven? Doe dan de Basistraining 'Thuiskomen bij Jezelf' van 3 lessen. Dit is genoeg om weer bij jezelf en tot rust te komen. Kijk bij Selfhealing voor uitgebreide informatie. Wat voor uitwerking het op mensen heeft, kun je lezen bij Klanten.