laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Dennen- of sparrennaalden thee

 

Hoe je jezelf eenvoudig en puur natuur kunt beschermen
tegen virussen, parasieten en je ontdoen van het spike eiwit

Dat thee van dennen- en sparrennaalden zo veel voor de gezondheid van mensen kan betekenen, vanwege de vele waardevolle stoffen die erin zitten, is al heel lang bekend. Deze stoffen helpen jouw immuunsysteem te ondersteunen en een boost te geven. Vooral de voorjaarsknoppen bevatten veel kracht. De naalden zijn rijk aan vitamine C en vitamine A. Het is een super anti-oxidant. Specifiek werkt het in op de luchtwegen, hetgeen bij griep, verkoudheid, longontsteking en bronchitis verlichting en heling geeft. Juist bij Covid-19 zijn dit veel voorkomende verschijnselen. Evenals het kwijtraken van reuk en smaak. Dit zou wellicht ook met deze thee sneller verholpen kunnen worden. Ik hoor dat graag.

De in dennen- en sparrennaalden voorkomende stof Suramine schijnt een effectief middel te zijn tegen de spike eiwit besmetting waar ongevaccineerden (tussen de gevaccineerden) mee te maken kunnen krijgen. Het is mij nog niet duidelijk of besmetting van ongevaccineerden door gevaccineerden waar is of een gerucht om opnieuw, maar nu bij de bewuste mens, die niet aan een medisch experiment deel wil nemen ook het angstmechanisme in werking te zetten. Laten we hiervoor oppassen, want hierdoor kom je in een negatieve spiraal en worden we bewust tegen elkaar opgezet. Ik raad je aan mijn publicatie Onvoorwaardelijke Liefde - de ultieme Uitdaging te lezen.
Naar aanleiding van informatie vanuit de White Coat Summit * (info hierover onderaan de pagina) begrijp ik dat het ook voor gevaccineerden belangrijk is, zich van het spike eiwit te ontdoen.

Waarom is in geval van besmetting door het spike eiwit Suramine zo belangrijk? Suramine heeft namelijk remmende effecten op de componenten van de stollingscascade en op de onjuiste replicatie, ofwel verdubbeling en wijziging van RNA en DNA. De stollingscascade veroorzaakt bloedklonters, waardoor infarcten kunnen plaatsvinden, zowel in hart als hersenen en menstruaties veel erger kunnen zijn of uitblijven en zwangerschappen kunnen eindigen in miskramen. Ook plotseling en onverklaarbaar verschijnende blauwe plekken blijken voor te komen.

Het mooie is, dat er dus een natuurlijk middel is om zowel klachten van Covid-19 te voorkomen, te verminderen en te genezen, alswel jezelf te beschermen tegen besmetting door het spike eiwit. En dat zijn de dennen- en sparrennaalden die je het hele jaar door kunt verzamelen, hoe jonger hoe beter.
Verzamel ze vanaf borsthoogte tot zover omhoog je kan komen, zodat er geen overdracht van ongewenste stoffen door langsgelopen dieren kan plaatsvinden. Pluk of knip ook niet alleen van 1 tak of 1 boom, maar verdeel het een beetje. Helemaal mooi als er meerdere bomen staan. Een mooi gebaar is als je klaar bent om de boom of bomen en ook Moeder Aarde te bedanken voor de gift.

Het verschil tussen een spar en een den is eenvoudig. De spar is de kerstboom, met allemaal losstaande korte naaldjes aan een takje. De den heeft lange dunne naalden die met 2 of meer in een schachtje samen aan de tak zitten. Er is een ezelsbruggetje om spar (single naald) en den (duo naald) uit elkaar te houden. Maar het kunnen bij de den dus meer naalden bij elkaar zijn dan 2. Let wel op dat je geen taxus neemt.

Dan het Dennen- of sparrennaalden thee recept (Je kunt ze ook samen voor thee gebruiken).
Zelf was ik eerst de geoogste sparren- en dennennaalden en droog ze in een theedoek. Je kunt ze daarna gemakkelijk langere tijd bewaren.
Gebruik voor 1 kopje thee twee theelepels dennen- en/of sparrennaalden. De lange dennennaalden knip ik klein. De sparrennaalden kun je van de takjes afhalen of er kleinere stukjes van knippen en met takje en al erbij doen. Doe het in een pannetje of theepot en giet er kokend water overheen en laat het afgedekt 15 à 20 minuten trekken. Laat het niet koken, want dat heeft invloed op de vitaminen. Als je het naar jouw zin teveel afgekoeld vindt, kun je het eventueel nog iets opwarmen, maar dus niet laten koken. Desgewenst kun je er honing aan toevoegen. Zeker lekker bij keelpijn. Hoe sterker je de thee maakt, dus meer dennen- en/of sparrennaalden in doet, des te sterker werkt en smaakt het. Overigens moeten zwangeren wel oppassen met te veel van de dennen- sparrennaalden thee te drinken.
Ik heb ergens gelezen dat het kauwen op dennen- en sparrennaalden hetzelfde effect heeft als het drinken van de thee. Het schijnt verjongend te werken, waarschijnlijk vanwege de anti-oxidanten, en een positieve invloed op de stemming/emoties te hebben.

Dennennaaldtinctuur. Ik heb zelf tinctuur gemaakt van zowel de gedroogde als verse dennen- en sparrennaalden. Het is heel gemakkelijk om gedroogde sparrennaalden te krijgen, namelijk als je de takken verzameld hebt, deze een tijdje in een grote papieren tas laten staan, dan vallen geleidelijk aan vanzelf de meeste naalden eraf. Dan kun je ze wassen en makkelijk gebruiken.

Ook al is het heerlijk om de natuur in te trekken en zelf je middelen ter heling te verzamelen, kan het zijn dat je geen tijd of mogelijkheid daartoe hebt. Je kunt de naalden ook via Internet bestellen.

Voorts werkt dennenolie in een (water-) verdamper, op een watje of houten bakje ook goed. Zeker lekker als je luchtwegklachten hebt. En wil je bij die klachten wat extra lucht en heling dan kun je deze olie ook fijn bij het stomen gebruiken.

Er wordt heel veel over dennennaaldthee en extract gepubliceerd, maar kijk ook eens bij de informatie over olijfbladextract, die ik opnieuw onder de aandacht breng, omdat het juist op dit moment een eveneens of wellicht nog beter middel lijkt te zijn. Het heeft namelijk een anti-virale, anti-bacteriële en anti-schimmel werking. Maar vooral nu een nog veel belangrijker kwaliteit. Lees dat verder op mijn pagina over het olijfbladextract.

Intussen heb ik mijn overzicht van zelfhulpmethoden nog verder uitgebreid met het paardenbloemextract. Ook dit wordt veelvuldig genoemd in verband met het spike-eiwit of spike proteïne. Het schijnt vrijwel hetzelfde te doen als het dennennaaldextract. Ik heb daar tevens een beschrijving staan hoe je het zelf makkelijk kunt maken. Dezelfde methode, die je ook voor olijfblad en dennennaald extract of tinctuur kunt gebruiken.

Veel middelen die jouw immuunsysteem op orde brengen en houden, wat zeker in deze tijd de nadruk en grootste aandacht behoeft, is te vinden op mijn pagina: Het immuunsysteem natuurlijk versterken. Ik verkoop niets van deze middelen, dus ik heb er zelf geen financieel belang bij jou deze middelen aan te raden. Bovendien zijn het allen natuurlijke middelen, dus meestal niet erg prijzig.

* White Coat Summit "A life threatening disinformation campaign has been launched." - Americas Frontline Doctors
Doctor Simone Gold is the founder of America's Frontline Doctors, a large group of leading physicians in the United States. They organized a White Coat Summit in which they explained how the newsmedia, Big Tech, and government agencies are collaborating to misinform the world, driven by a political agenda. These medical experts explained how there are several cures for covid, how dangerous masks are to our health, why lockdowns are far more destructive than any virus can ever be, and so on. This medical summit was viewed twenty million times, in a matter of hours. People recognize truth! In this video Dr Gold explains serious concerns about the experimental vaccines that are unlawfully imposed on all of humanity, for a disease that has a 99,97% survival rate, while safe and effective cures are being hidden from humanity.
Deze informatie en nog veel meer is te vinden bij https://www.stopworldcontrol.com/
Een voorbeeld van de inleidende tekst: "Humanity's leading voices in the fields of science, healthcare, law and journalism are speaking out. Listen to these heroes of humanity, who risk everything to inform you about what is truly happening in the world today."

Bronnen:
PINE TEA: Possible Antidote for Spike Protein Transmission en dezelfde informatie maar dan in het Nederlands

Kijk voor nog veel meer natuurlijke immuunversterkende tips hier


Word ook lid van mijn Telegram kanaal

met vrijwel dagelijks een breed scala aan bewustmakende info, regelmatig astronieuws en mandala energie