laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Individuele Healing Coaching ook online

Wat kun je van een (online) Individuele Healing Coaching bij mij verwachten?

Vanwege mijn healing en reading capaciteiten kan ik mij op een diepere laag van jou afstemmen en hoef jij niet eerst allerlei vragen te beantwoorden en formulieren in te vullen. We gaan direct aan de slag!

Uiteraard kun jij wel een vraag, waarom jij voor de coaching komt, bij mij neerleggen als een soort routekaart, maar het is niet noodzakelijk.

Dat je lichamelijk of geestelijk niet lekker in je vel zit, meer richting in je leven wilt, meer één met jezelf wilt zijn, jouw intuïtie wilt versterken, beter je grenzen aan wilt kunnen geven, het kunnen allemaal redenen zijn die jou doen besluiten om een (online) Individuele Healing Coaching bij mij te willen doen.

We kunnen dit online doen of je kunt in mijn praktijk komen. Beide is mogelijk. Het maakt niet uit voor de effectiviteit.

Deze Individuele Healing Coaching gaat veel dieper dan het normale coaching traject van persoonlijke ontwikkeling, omdat ik ook op zielsniveau contact met jou maak en daardoor meteen kan oppakken wat op dit moment het allerbelangrijkste voor jou is. Je hoeft ook niet eerst te gaan graven in jouw verleden. Als het verleden aan de orde moet komen, gebeurt dat vanzelf en vaak op een bevrijdende en organische manier, zonder duwen of trekken en zonder schuldigen te zoeken of aan te wijzen.

Het kan zijn dat ik tijdens de Healing Coaching sessie merk dat een bepaalde oefening uit de Healing Cursus voor jou nodig is, dan zal ik die met jou doornemen, zodat jij je de oefening eigen kunt maken en daarmee zelf aan de slag kunt, waardoor jij sterker komt te staan en meer in verbinding met jezelf zult raken.

De coaching verloopt iets anders dan een healing-reading. Ik gebruik nog steeds mijn 'antennes', mijn gereedschappen, die ik bij een healing-reading aan heb staan en maak daar nu ook gebruik van, maar bij de Healing Coaching doe jij direct een stuk zelfwerkzaamheid. Dit betekent dat ik jou begeleid naar delen van jou die om heling vragen, waar blokkades zitten, waar emoties vastzitten en die wellicht voor jouzelf nog niet bewust of helder zijn. Dit werkt heel bevrijdend, omdat die energieën nu in een veilige omgeving los kunnen komen. Omdat jij zelf meewerkt in het proces tijdens de Healing Coaching, kom je nog meer in je kracht.

Een Healing Coaching sessie kost € 75,= en duurt ongeveer een uur. Of er meerdere sessies nodig zijn, zal uit de eerste sessie blijken en blijft altijd iets wat jij zelf beslist. Ik zal jou nooit dwingen meerdere sessies te doen, als jij dat zelf niet wilt. Het kan zijn, dat je tijd nodig hebt om de eerste sessie een plek te geven, te verwerken en dan kan overhaasten een averechtse werking hebben. Dus het is belangrijk om dat goed in te voelen, zowel door jou als door mij.
Heb je al een Healing Reading gehad en je hebt gekozen om een Healing Coaching sessie te doen, dan betaal je geen € 75,= maar € 55,=. Dit alleen als je al een Healing Reading in het afgelopen half jaar hebt gehad.

Het is wel noodzakelijk, dat als je de Individuele Healing Coaching online met mij doet, dit ongestoord kan. Dit betekent, dat je in een ruimte bent die prettig voor jou aanvoelt, alleen en zonder door anderen of jouw mobiel gestoord te kunnen worden. Ik hoop dat je begrijpt dat dit voor jouzelf echt heel belangrijk is. Mocht dit voor jou niet mogelijk zijn, dan is het wellicht beter dat je naar mijn praktijk komt.

Wil jij je voor een Healing Coaching opgeven? Stuur even een e-mail naar: info@rememberyourself.nl en vermeldt dat het om een Healing Coaching bij mij in de praktijk of online gaat. Je kunt ook alvast data en tijden doorgeven, wanneer jij zou kunnen, dan kan ik meteen in mijn agenda kijken of dat past.

Voorbeeld van twee Healing Coaching sessies:
Een cliënte van 34 jaar, die op het gebied van bewustwording nog niet veel gedaan had, kampte al vanaf ongeveer haar 13e met hypoglycemie, met alle gevolgen van dien, zoals eetstoornissen en te dik worden.
Ze was via internet op zoek gegaan en kwam erachter dat hypoglycemie te maken heeft met het 3e chakra en zocht toen naar een erkende aura-chakra therapeut.
In de sessie bleek inderdaad een energetisch koord te zijn vanuit haar 3e chakra naar het 3e chakra van haar moeder. Door haar zelf contact te laten maken met dit koord, het te gaan voelen, kijken wat het te zeggen heeft en de energie in het nu te zetten, kon er veel veranderen. De volgende fase was, om te kijken of het koord ook los kon. In dat stadium nog niet. Ik heb haar oefeningen aangereikt om dat zelf te kunnen doen als ze daar aan toe zou zijn.
Na 1 week meldde ze mij dat ze van de hypoglycemie af leek te zijn. Ze hoefde niet meer om de 2½ uur te eten. Ze had zelf het koord verwijderd.

Een cliënt van 43 jaar, die al heel veel had gedaan op het gebied van bewustwording en persoonlijke groei, had al 22 jaar last van zijn darmen en te veelvuldige ontlasting. Hij had al veel ondernomen om van zijn klachten verlost te worden, zoals acupunctuur, homeopathie, Bach Bloesem Remedies, Aloe Vera, Shiatsu Therapie en een Intensief Therapeutisch Traject bij het Borgmann College in Utrecht.
Via het internet en mijn toenmalige beroepsvereniging kwam hij bij mij. Ik voelde een energetisch koord bij zijn 2e chakra en dat dit koord met zijn vader en een hele ketting van generaties daarvoor te maken had, maar voelde ook dat ik dat niet moest zeggen. Hij mocht dat zelf ontdekken en ook met welk patroon het te maken had, namelijk het niet kunnen zijn die je bent en daarover een schuldgevoel hebben. Hij ontdekt dit zelf tijdens de sessie, waardoor er heel veel bij hem in beweging kwam en een emotioneel proces in gang gezet werd, waarin ook de zelfmoord van zijn broer naar boven kwam.
Ook deze cliënt ruimde met de oefeningen, die ik meegaf op zijn eigen tijd en toen hij daaraan toe was, het koord volledig op. Ik hoorde later dat de klachten nog niet geheel over waren, maar dat er wel een stuk verlichting was. Daarvoor was er meer tijd en wellicht nog een sessie nodig.

 

Nu zou je na het hierboven lezen over de energetische koorden kunnen denken dat het altijd nodig is om koorden op te ruimen. Dat is niet zo. Wat wel belangrijk is, dat je je ervan bewust wordt, zeker als je bepaalde klachten hebt. Soms is het alleen nodig een koord in het nu te zetten, zodat je de energie actualiseert en die niet meer belastend hoeft te zijn. Hiervoor is een Individuele Healing Coaching heel effectief.