laat jouw energie weer stromen

Healing Reading Selfhealing

Healing Reading en Selfhealing Coaching ook op Afstand of Online voor Bewustwording - Zelfkennis -

Persoonlijke en Intuïtieve Ontwikkeling - Energie - Levenslust - Focus - Zingeving

Verbind je met de wijsheid van jouw Hart en jouw Kracht!

MIJN PROVIDER HEEFT EEN ANDER PROGRAMMA VOOR DE WEBSITE GENOMEN. HELAAS IS DE INDELING OP MIJN WEBSITE DAARDOOR NOG NIET ZOALS DIE ERUIT MOET ZIEN EN ZAG. ER WORDT AAN GEWERKT.
 

Zelfhulpmethodes

Zelfhulpmethodes hebben als voordeel dat ze jouw autoriteit niet uit handen nemen. Het zijn zachte en natuurlijke methodes, die diepgaand kunnen werken en jou helpen om op elk moment aan jouw welzijn te kunnen werken. Een aantal zelfhulpmethodes zal ik hier gaan voorstellen, met mijn eigen ervaring daarbij en links naar websites, die jou meer kennis over de betreffende zelfhulpmethode zullen geven. Ik zal beginnen met EFT (Emotional Freedom Technique), Het is een methode van acceptatie, waardoor transformatie plaats vind. Vooral werkzaam om emoties snel en effectief te transformeren. Ook lichamelijke kwalen kun je doen verminderen doordat de emoties, die aan de kwaal verbonden zijn zullen transformeren.
Voorts kun je lezen over de hart-hoofd coherentie of verbinding methode, die op vele vlakken van jouw leven een verbetering zal bewerkstelligen.
En verder geef ik je nog enkele zelfhulpmiddelen die in elke EHBO tas thuis zouden horen en geen nare bijwerkingen geven.

Ik zou het fijn vinden als je je ervaring met het toepassen met mij wilt delen.

Mijn Telegram kanaal:
https://t.me/rememberyourself01


Disclaimer

Ondanks dat ik de informatie, die op deze website staat met grote zorgvuldigheid samenstel wijs ik jou erop dat je ten allen tijde zelf verantwoordelijk blijft voor het gebruik van deze informatie.
Ik ben niet verantwoordelijk voor pagina’s van externe partijen waar naar verwezen wordt.
Privacy
Uiteraard wordt de privacy ten allen tijde door ons gerespecteerd.


Wil je teksten van mijn website gebruiken, dan mijn dank. Ze zijn authentiek en ik heb ze door de jaren heen met zorg samengesteld. Verwijs je wel even naar mijn website?
                                                                                          

Creator of this Website:
Christine Eckenhuijsen Smit |
Copyright 2017© Rememberyourself.nl
Copyright 2008© Re-member-your-Self.com

Laatst bijgewerkt: 31 maart 2023