laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!

Healing Reading Selfhealing

ook op Afstand of Online
&

Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Basiscursussen Selfhealing

online of op locatie

Thuiskomen bij Jezelf I

Dit kun je van deze cursus verwachten:

  • je komt op een speelse manier in contact met jouw energie
  • je leert je eigen grenzen ervaren
  • je wordt je bewuster van jezelf
  • jouw energie gaat beter stromen
  • je komt meer in het hier en nu
  • je raakt beter geconcentreerd en gefocused
  • je voelt je meer één
  • je bent meer verbonden met jouw hartsenergie en jouw intuïtie
  • je krijgt tools om jezelf energetisch te beschermen

"Als ik nadenk over de cursus intuitie en zelfkennis krijg ik al spontaan een warm gevoel. Deze cursus bracht mij weer terug bij mijn gevoel. Diep van binnen herontdekte ik mezelf, wat me terugbracht bij al mijn emoties en letterlijk het diepe gevoel in mij. Alles om mij heen is meer helder en dat uit zich in communicatie met mensen maar ook in geuren en gehoor. Het besef zelf energie te kunnen laten stromen is zo geweldig en geeft zoveel waarde aan het leven. De ervaring is niet in een paar regels te vatten maar ik had dit niet willen missen!" Lia P. (na de Basiskursus)

Meer reviews bij Ervaringen Klanten.

Alvast een eerste indruk van mij? Luister naar het audiofragment hiernaast.

Thuiskomen bij Jezelf II

Met deze cursus krijg je nog meer tools aangereikt om in jouw kracht te komen. Tevens herhalen we, wat je in Thuiskomen bij Jezelf/Basis I al hebt meegekregen, zodat je je deze tools nog beter eigen maakt.

Algemene info

Basiscursus Selfhealing -
Thuiskomen bij Jezelf I en II

Aantal lessen: 
bij mij thuis per cursus: 3 ochtenden, middagen of avonden of 1 zaterdag.
online per cursus: 4
Duur lessen:    
bij mij thuis: 2 uur voor de ochtenden, middagen of avonden en 2 x 2 uur voor de zaterdag
online : 1 uur.
Kosten:              € 75,= *             
* incl. materiaal, wat ik je gedurende de cursus als e-mail of pdf toestuur. Dit geldt niet voor de lessen op locatie. Dan krijg je dit ter plekke van mij.

Ik werk met kleine groepen om de persoonlijke aandacht en veilige sfeer te garanderen. Minimaal 4, maximaal 6 personen bij mij thuis/online 10

Eerstvolgende Basis I bij mij thuis in Gildehaus (4 km over de grens De Lutte) is op zaterdag 20 januari 2024 van 10-16 uur. Aanmelden kan hier.


Wil je meer informatie over de cursussen in het algemeen? Ga dan naar de algemene pagina Selfhealing cursussen.

Wanneer online:
De online basiscursus Selfhealing Thuiskomen bij Jezelf I kan op Maandagochtend van 11-12 uur of Maandagavond van 20-21 uur gevolgd worden.

Als deze dag en/of tijd jou niet past of dat je het om welke reden dan ook niet prettig vind in een groep deel te nemen, dan adviseer ik jou de online Individuele Selfhealing Cursus.

Mocht je echter wel graag in een groep deelnemen, maar de reden dat dat niet lukt is de gegeven dag en/of tijd aarzel dan niet contact met mij op te nemen. We kunnen altijd kijken of er meerderen zijn die op dezelfde datum/tijd als jij wel kunnen en op die manier een groep samenstellen.
Het is zelfs mogelijk dat je zelf een groepje hebt, die gezamenlijk deze Selfhealing Cursus wil volgen. Neem dan even via info@rememberyourself.nl contact met mij op.

 

Eigen groepje?

Mocht je zelf een groepje hebben, die aan deze cursus wil deelnemen? Neem dan hier contact met mij op. Dan kunnen we samen de mogelijkheden bespreken.

Ademhalingssessie

voor ontspanning, energie opladen en schoonmaak (audio van ong.1 minuut)

Om het meeste effect te hebben!

Ga voordat je aan de ademhalingssessie begint op een stoel zitten waarop je rechtop kunt zitten. Zet jouw voeten plat op de grond, laat jouw handen en armen losjes op jouw schoot rusten. Eventueel kun je eerst jouw schouders even optrekken, stevig aanspannen en op een uitademing weer loslaten, zodat je meer ontspannen de adem toe kunt laten. Het is het beste als je een plekje en moment hebt dat je er zeker van bent niet gestoord te zullen worden.

Foto 1: 2017 wandelen in bergen in Oostenrijk
Foto 2: 2018 wandelen door de prachtige rhododendronlaan in Oldenzaal.