laat jouw energie weer stromen

Verbind met de Wijsheid van jouw Hart, laat jouw Energie stromen en kom in jouw Kracht!
"Herinner wie je werkelijk bent"

Healing Reading Selfhealing Counseling

ook op Afstand of Online
 

en Cranio-Sacraal Ontspanning

Voor: Zingeving - Focus - Zelfkennis - Balans - Energie - Levenslust - Bewustwording - Grenzen

In geval van: Burn-out - Stress - Vermoeidheid - Jezelf kwijt - Intuïtie verbeteren - In contact komen met jouw Gevoel en jouw Kracht - Wie ben je echt?

Warrior for freedom of humanity

Wereld in beweging: Feiten en eye-openers

Zoekt en gij zult vinden. Wie ophoudt met (juiste) vragen stellen krijgt geen (juiste) antwoorden

(Publicatie: 15 maart 2021)

 

Het volgende bericht is al van 7 oktober 2017: Pfizer-directeur wordt BigPharma-klokkenluider..!

In hetzelfde artikel staan de volgende opmerkelijke berichten:

  • Dr. Marcia Angell, arts en tientallen jaren de hoofdredacteur van het fameuze ‘New England Medical Journal’ (NEMJ) zegt: “Het is simpel niet langer mogelijk om nog veel van het klinische onderzoek te geloven dat wordt gepubliceerd. Noch te vertrouwen op het oordeel van vertrouwde artsen en medische richtlijnen als autoriteiten. Ik vind het niet prettig om deze conclusie te trekken, die ik langzaam en met tegenzin, na enkele decennia als hoofdredacteur van de ‘New England Journal of Medicine’ heb bereikt.”
  • En dan is er de uitspraak van hoofdredacteur Dr. Richard Horton, van het wereldwijd meest gerespecteerde medische tijdschrift, ‘The Lancet’, het bastion van de medische wetenschap. “Veel van de wetenschappelijke literatuur, mogelijk zelfs de helft, zou volledig onwaar kunnen zijn. Voortgekomen uit studies, waarbij sprake is van te kleine steekproeven, invalide conclusies die zijn getrokken en onrustbarende belangenverstrengeling. Dit in combinatie met de obsessie van wetenschappers om modieuze trends na te streven van dubieus belang, brengt mij tot de conclusie dat deze wetenschap de afslag heeft genomen richting het duister..”
  • En de klokkenluider en ex-vice president van Pfizer Dr. Peter Rost zegt: “Iedereen in de medische wetenschap is op zoek naar geld. En niemand heeft geld; Alleen de grote industrieën hebben geld. En zij gebruiken dat gegeven door geld beschikbaar te stellen, in de vorm van het kopen van invloed. Dit gebeurt op tientallen, uiterst geraffineerde methodes. Ook de universiteiten zijn onderdeel van deze methode. Zo beïnvloedt je dus heel simpel en effectief het medisch-economisch establishment”.

Wat nog verontrustender is, is het gebrek aan bewustzijn bij de bevolking, wanneer het om deze FEITEN gaat. Dit verhaal komt zeker niet naar voren in de mainstream media. En ondanks de aanwezigheid van genoeg bewijs om het te ondersteunen, weigeren sommige mensen zelfs maar te kijken naar het feit dat dit plaats vindt. Dit is een groot probleem. En dit gerelateerd aan de toestand waar we nu in zitten, terwijl dit allang bekend was in 2017!!!

Het volledige artikel kun je hier lezen.

 

Advocaat Reiner Füllmich

Op 12 maart 2021 kwam deze video van 25 minuten met advocaat Reiner Füllmich mij onder ogen. Ik heb al eerder in een blog over hem gesproken. Als je op een heldere manier inzicht wilt krijgen in wat er gaande is en op het spel staat dan raad ik je aan deze video te bekijken. De video is van Youtube verwijderd, maar is via deze link op Rumble nog wel te zien.

Mooie uitspraak van Füllmich: intelligentie heeft niet te maken met een degree in iets, maar met het stellen van vragen. Het gaat om het hele pakket van intelligentie, zoals emotionele intelligentie, sociale intelligentie etc.

Meer medische feiten

 

Interessante informatie geeft Dr. Michael Yeadon, het voormalig hoofd van een team wetenschappers bij Pfizer in Engeland, die zich met name bezighielden met Allergieën en Luchtweginfecties in dit 6.14 minuten durende filmpje.

Het is in het Engels. Onder het filmpje staat de link naar een transcriptie en die zou je via translate kunnen vertalen. Dit filmpje gaat op veel details van Covid-19 in. Wat wel en niet waar is. Ook over de PCR test.

Ik kan je al verklappen: de PCR test kan geen besmettelijkheid meten, wel dood materiaal. Dus als je Corona hebt gehad, maar niets gemerkt hebt, dan ben je positief en heb je dus anti-stoffen aangemaakt. Maar je bent niet besmettelijk. Je bent alleen besmettelijk op het moment dat je symptomen hebt, net als bij griep. En als het goed is blijf je bij griep thuis, niet alleen omdat je je niet lekker voelt, maar ook om anderen niet aan te steken. Zo simpel is dat. Quarantaine voor positief getestte mensen heeft dus geen enkele basis.

In het volgende korte filmpje van 1.49 minuten vertelt dezelfde Dr. Michael Yeadon, dat het absoluut onnodig en onverstandig is om gezonde mensen te "vaccineren"/injecteren. Eventueel kun je kwetsbare mensen een injectie aanbieden, met de nadruk op aanbieden, maar niet zoals nu gebeurt onder dwang of vanwege angst-marketing opdringen. En als je het dan al aanbiedt, dan wel met informed consent. Dit betekent dat degene die het vaccin op eigen verzoek toegediend krijgt eerst op de hoogte wordt gebracht van wat het vaccin inhoudt en wat voor bijwerkingen het kan hebben. Luister hier naar zijn verhaal.

- . - . -

Een hoopgevend bericht vond ik dat op 1 maart j.l. ook in Engeland een groep artsen en wetenschappers een open brief naar de EMA (European Medicines Agency) gestuurd heeft om antwoord te krijgen op vragen rond de veiligheid van de Covid-19 vaccins. Deze open brief hebben zij tevens naar de President van de Raad van Europa en de President van de Europese Commissie gestuurd. Je kunt de brief hier (deze link werkt anno januari 2024 niet meer, mogelijk door censuur) lezen.

– . – . –

Nog zo'n hoopgevend bericht.
Dr. Geert Vanden Bossche (DMV, Phd), niet zomaar iemand, maar vaccin expert en onafhankelijk viroloog in België. Hij is één van de meest gepassioneerde voorstanders van vaccineren van de wereld. Hij heeft zelfs voor de Bill & Melinda Gates Foundation en GAVI gewerkt, waar hij speciaal gericht was op vaccinatieprogramma's en immuniteit in het kader van de wereld gezondheid.
Nu echter doet hij een oproep aan de WHO en internationale wetenschappers om een wetenschappelijk en publiekelijk debat aan te gaan over de buitenproportionele maatregelen in combinatie met massa vaccinatie, wat in zijn ogen een enorme blunder is. Hier kun je het hele filmpje van 1.49 minuten bekijken en beluisteren.

Later zag ik het uitgebreide verhaal van dr. Geert VandenBossche, waar dit filmpje slechts een klein, maar niet onbeduidend onderdeel uit is. Hij geeft in dit verhaal aan waarom "vaccinaties"/injecties niet zorgen voor het stoppen van het virus, maar juist de kans vergroten dat er nieuwe virussen ontstaan, waar geen groepsimmuniteit voor is. Lees het hele verhaal hier.

Toeval bestaat niet ofwel synchroniciteit


Er gebeuren steeds meer bijzondere en mooie dingen waar ik je graag deelgenoot van maak, want het kan ook jou verrijken. Zo deed ik vandaag, 15 maart 2021, de dag dat ik deze publicatie geplaatst heb, Youtube open om een video te zoeken, die ik nog wilde zien. Zonder iets aangeklikt te hebben kwam er een podcast op mijn scherm. Ik luisterde even een stukje en dacht, dat wil ik later nog verder horen, want dit is interessant. Maar eerst verder mijn publicatie afmaken.

Intussen kreeg ik een telefoontje van iemand uit de Linkedin connectiegroep. Het was een mooi gesprek over spiritualiteit. Aan deze connectie zit ook al een bijzonder toeval vast. In zijn connectieverzoek vertelde hij over zijn zoon die een eigen kanaal op Youtube heeft en daarin zoekt naar een verklaring van de huidige situatie en dat illustreert met een proef, die gedaan is. Hij vermoedde dat dit mij wel zou interesseren, gezien mijn profiel. Ik keek een stukje van het filmpje en herinnerde mij wat Frans mij in het begin van de week over een filmpje had verteld. Hij had het via de nieuwsbrief van Henk Franssen gekregen, de arts, bij wiens workshop 'Leven vanuit je Hart' Frans en ik elkaar 27 jaar geleden precies in deze tijd, ontmoetten. Het was inderdaad hetzelfde filmpje van David Groot. een jongeman van 20 jaar, die studeert en zich zorgen maakt. Ik deel het hier. Het heet: Hoe lang gaat dit nog door?

Nadat ik mijn blog gepost had, was er tijd om de podcast te gaan luisteren en waar ging deze over: Spirituele groei is beter dan je laten vaccineren..... 21e eeuw = DE eeuw van spirituele groei! 💫 van Leon van den Elsen. Een heerlijk verhaal (deze link werkt anno januari 2024 niet meer: mogelijk door censuur) om naar te luisteren en hij maakt eigenlijk reclame voor waar ik mij al sinds 1998 mee bezig houdt.

En het prachtige plaatje wat bovenaan de publicatie staat kreeg ik toegestuurd van een Linkedin connectie, die mij moed insprak om vooral toch door te gaan met informeren. Het plaatje raakte en raakt mij diep. Meer nog dan de tekst, hoewel die ook heel toepasselijk is.

Ik zie op Linkedin zoveel mooie, strijdbare en wakkere mensen voorbij komen, maar ook mensen die nog heel vast in oude overtuigingen zitten. De oude tijden brokkelen echter af, dat kan niemand tegenhouden. Je kunt het alleen jezelf moeilijker maken door tegen te stribbelen of meegaan in de stroom, die toch al op gang is en waardoor je niet eens zoveel moeite meer hoeft te doen als je voorgangers. Het geboortekanaal is inmiddels groot genoeg. Meegaan met de stroom van de tijd en dat is niet controle en macht, maar liefde, licht, ware gezondheid, broeder- en zusterschap, genoeg voor allen en nog veel meer wat ten goede komt aan allen en niet aan enkelen!